mrakoplas44 wrote:Aby vítěz turnaje mohl získat pohár tak si ho budete muset najít, protože jsem ho někde ztratil.(nevím jestli to bylo alkoholem nebo věkem ) Budete tipovat kde se schovává a já budu dávat nápovědy. Jestli se vám to nepovede do konce turnaje tak má vítěz smůlu. Každý den pouze jeden tip.
Tip č.1 : Vystrkov ? (i když s ohledem na kilometry to je asi úlet) ..
Jenom napiš který myslíš, já mám jeden za barákem, pak dostaneš nápovědu.
No tak přesně ten jsem myslel ..jak jinak ..
Ale jinak.. jedná se o skutečný pohár tak jak ho známe ?
Pokus č.2 : Kokořín
Last edited by Ataner on Mon May 18, 2015 6:31 am, edited 3 times in total.
mrakoplas44 wrote:Jedná se o místo kde jsem pohár zapomněl když jsem se vracel domů. Je u kamene z pískovce, severně od prahy a asi 3km od Labe.
MLIKOJEDY? Nechal jsi ho v Mlikojedech.
Jinak dekuji za skveli los. Toho Oliwu jste si mohli odpustit.
Uz me to snim neba, chtelo by to zas nekoho jinyho kdo me bude prudit.
mrakoplas44 wrote:Jedná se o místo kde jsem pohár zapomněl když jsem se vracel domů. Je u kamene z pískovce, severně od prahy a asi 3km od Labe.
Za ten los nemáš zač a jestli ty Mlíkojedy jsou u Litoměřic tak se musíš vrátit kolem Labe asi 20-30 km k Praze. Jo a na tom kameni je vyobrazené zvíře.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Náhradník by byl,co třeba hippo ?
Né Hippa jsem si užil dosytosti. A momentálně bude válet poslední sezónu na čele. Doufám, že mu k tomu pomůžou i moji dva veteráni co jsem mu poslal.
No je pravda, že nyní mě tu bude porážet kde kdo, než se zase zmátořím. Jen od tebe to bolí vždy nejvíce.