Přihlášené týmy:
1. Baníček - D
2. FC Letenská šlechta - A
3. Libo Team - C
Moderator: Czech Moderators
No,já bych Tě stejně obeslal i kdyby ses tu nepřihlásil. A pozvánku očekávej až někdy kke konci příštího týdne,neboť stav mého konta je ubohé a tak musím prodat jedno CM.Libo wrote:Ja se teda jako vitez minuleho rocniku hlasim, pokud se se mnou nepocita automaticky
Nj, ty jsi vyhrál V. a VI. ročník. Ale Julius zase vyhrál VIII. ročník, který byl taky pro A-FSokol Cejc wrote:V Brně sem Juliovi slíbil porážku, a protože sliby by se měly držet nejenom o vánocích, tak Ti s politováním musím sdělit, že Julius tedy Onulku nevyhraje. Pokud mě paměť nešálí, už jsem ji někdy vyhrál a myslím že je ideální čas na to navázat
No i s tebou se los nemazlilAzor wrote:Tak po přihlášení Zaxuse tu máme 1.kolo. Tahákem kole bude nejspíš souboj mezi FC Kolíkov - FC Widlaks . Tak k Mošnovi byl los obzvlášť tvrdýVečer tu dám los celého 1.kola
Tahákem bych to nenazvalAzor wrote:Tak po přihlášení Zaxuse tu máme 1.kolo. Tahákem kole bude nejspíš souboj mezi FC Kolíkov - FC Widlaks . Tak k Mošnovi byl los obzvlášť tvrdýVečer tu dám los celého 1.kola