Já ti to v klidu někde jinde vrátímoliwapol wrote:Big El wrote:Pokud zítra vypadneš v Nelince, tak čekám, že napravíš letošní finálové selhání ve Spameruléblík wrote:Pokud zítra vypadnu v Nelince, tak bych měl místo, uvidíme

Moderator: Czech Moderators
Já ti to v klidu někde jinde vrátímoliwapol wrote:Big El wrote:Pokud zítra vypadneš v Nelince, tak čekám, že napravíš letošní finálové selhání ve Spameruléblík wrote:Pokud zítra vypadnu v Nelince, tak bych měl místo, uvidíme
Já ti to v klidu někde jinde vrátímléblík wrote:Big El wrote:Pokud zítra vypadneš v Nelince, tak čekám, že napravíš letošní finálové selhání ve Spameruléblík wrote:Pokud zítra vypadnu v Nelince, tak bych měl místo, uvidíme
To si pišoliwapol wrote:léblík wrote:I s uroky to bude,s tím počítámBig El wrote: Já ti to v klidu někde jinde vrátím![]()
No je to asi nejvyrovnanejsi skupina z cele osmicky. A zaroven nejsledovanejsi. Moc se na vyvoj tesim hosi.Big El wrote:1 Team Herbalife
2 Primisimo FC
3 Husičova 11
4 Libo Team
Obávám se, že toto pořadí nevydrží...![]()
Primisimo FC - Zdá se, že s Primem si jsme v poslední době souzení.Výhoda by mohla být, že jej budeme dobře znát z mnoha předchozích zápasů. Obávám se však, že je to jediná výhoda, kterou máme.
Libo Team - Typický turnajový tým. Dlouho jsme se s ním nestřetli, nu uvidíme.
Husičova 11 - Pokusíme se zabojovat i proti Husičovi.
No to si nas moc nepotesil ti povim Lebliku. Doufam, ze me nechas jakosto pana domaciho vyhrat skupinu.léblík wrote:FC MAROWITCH 4 - 1 FC-Vítkovice 133:104
Pohoda.
Tak tak Léblíku....to se dělá!!!Mazzy wrote:No to si nas moc nepotesil ti povim Lebliku. Doufam, ze me nechas jakosto pana domaciho vyhrat skupinu.léblík wrote:FC MAROWITCH 4 - 1 FC-Vítkovice 133:104
Pohoda.
Tak to tě asi nepotěšim, když ti řeknu, že hrálo Béčko se špatnou fyzičkou a dostal jsem redkuMazzy wrote:No to si nas moc nepotesil ti povim Lebliku. Doufam, ze me nechas jakosto pana domaciho vyhrat skupinu.léblík wrote:FC MAROWITCH 4 - 1 FC-Vítkovice 133:104
Pohoda.
Jakožto pan domácí, budeš mít tu čest a nastoupí proti tobě Áčkops2512 wrote:Tak tak Léblíku....to se dělá!!!Mazzy wrote:No to si nas moc nepotesil ti povim Lebliku. Doufam, ze me nechas jakosto pana domaciho vyhrat skupinu.léblík wrote:FC MAROWITCH 4 - 1 FC-Vítkovice 133:104
Pohoda.
Njn, tak když jako potkám tým Mission Impossible, tak už z jeho názvu je jasné co mě čekáimpossible wrote:Baníček 1 - 2 Mission Impossible
Azora jsme sfoukli a trosku tak pribrzdili jeho cestu do semifinale
A pro nás je to výhra úplně, takže jsou všichni spokojení...Big El wrote:Husičova 11 - Team Herbalife 1:0 (129:114)
Prohra o gól je v našem aktuálním rozpoložení takřka výhrou