To je jenom takový vánek...mantel wrote:Jasně, žádné brečení, mohlo být i hůře.
Jinak já si nestěžuju, zatím to vypadá, že se potkám s nějakým meteorologickým jevem z Prahy.

Moderator: Czech Moderators
To je jenom takový vánek...mantel wrote:Jasně, žádné brečení, mohlo být i hůře.
Jinak já si nestěžuju, zatím to vypadá, že se potkám s nějakým meteorologickým jevem z Prahy.
Doufám, že ne ze zadní části tělapalo wrote:To je jenom takový vánek...mantel wrote:Jasně, žádné brečení, mohlo být i hůře.
v soucasne situaci neprilis realne, bejt to o vikendu a dohrat v 11ti tak mozna, ale venku, po lize, s bidnou naladou , to urcite nedam.palo wrote:
Mantel dnes hrál o SPFA a v zápase,který ve skupině už nic neřešil,zahrál 144.
Pokud ho chce frenkie zítra předstihnout,musí zahrát minimálně stejný výkon (v případě bodové shody rozhoduje vyšší dosažený maximální výkon).
mantel wrote: Jinak já si nestěžuju, zatím to vypadá, že se potkám s nějakým meteorologickým jevem z Prahy.
Palo, máš v té sestavě čtyři chyby.ps2512 wrote:Hnet se na tu sestavu dívá krásnějáš
Tak jsem se musel podívat jestli opravdu myslíš mě...no a je to tak......sakraoslicek wrote:hmm, v osmifinále Darth Vader - pokud to nebude v sobotu od 10:00 na rozhodčího s přísností do 30, tak to bude zase konečná.
To není pravda, leblík mě pravidelně vyhazuje z každého turnaje, kde na mně narazí a teď dokonce ani nepostoupím ze skupiny v MTP. Jsem takový chudáček, každý si na mě chce vyskakovat a když náhodou něco vyhraju, tak hned, že prý mantel vyhrává všechno.oliwapol wrote:Mantel vyhrává všechno,zakázat mu příští učasttřeba ho El zastaví
Nic jiného si nepřipouštím.oliwapol wrote:Mantel vyhrává všechno,zakázat mu příští učasttřeba ho El zastaví