Moderator: Czech Moderators
Na to se jdu hned podívat. Nějak nám tosovatíš.palo wrote:U nás vládne nadšení z DBS on tour - no nic,pobijeme se o druhý flek...![]()
Omluva mrakoplašovi za rozsekanou termínovku - máme toho poněkud moc...
jjmrakoplas44 wrote:Na to se jdu hned podívat. Nějak nám tosovatíš.palo wrote:U nás vládne nadšení z DBS on tour - no nic,pobijeme se o druhý flek...![]()
Omluva mrakoplašovi za rozsekanou termínovku - máme toho poněkud moc...
Blokuješ tím že furt hraješpalo wrote: jj![]()
ale já neblokuju - já furt hraju...
To máš zamotanou hlavu.MilanSLOVAKIA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To co mam za skupinu?![]()
![]()
![]()
Koment zajtra![]()
![]()
Takhle jsem to přesně myslel.ps2512 wrote:Vysvetlivka k hlasovani:
novy tym = Dynamo Oleksovice
To je jen, kdyby to někomu nedocvaklo, ale ty přesně víš, že tento turnaj hrají jen vysoce inteligentní manažeřimrakoplas44 wrote:Takhle jsem to přesně myslel.ps2512 wrote:Vysvetlivka k hlasovani:
Myslel jsem že to je jasný.
Jak jinak.ps2512 wrote:To je jen, kdyby to někomu nedocvaklo, ale ty přesně víš, že tento turnaj hrají jen vysoce inteligentní manažeřimrakoplas44 wrote:Takhle jsem to přesně myslel.ps2512 wrote:Vysvetlivka k hlasovani:
Myslel jsem že to je jasný.
Já nezapomínám.tosa_CZ wrote:Tak Roman si mě chtěl po minulém ročníku udobřit a při losu nám přidělil protekční skupinu A/1![]()
Ale naplnil ji třemi vyrovnanými týmy, tudíž o dva postupové fleky bude asi slušný boj! My doufáme, že nám k postupu pomohou poslední dvě kola hraná již v nové sezoně
Koukám že už se hraje, tak hurá domů a počítat střelce.Big El wrote:Team Herbalife - FC Davle 3:0 (130:94)
Davelští dali svou kůži nečekaně lacino. Důležitý výsledek nejen, kvůli třem bodům, ale i kvůli skóre...
Tak to hejmrakoplas44 wrote:To máš zamotanou hlavu.MilanSLOVAKIA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To co mam za skupinu?![]()
![]()
![]()
Koment zajtra![]()
![]()