Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup XI. - Osemfinále - Letenská podľahla Dynamu !
OSEMFINÁLE
Včera sme mali na programe predposledný osemfinálový duel...
Bobani 1 - 3 rudá mašina (117 - 134)
- domáci sklamali na celej čiare...acskncl suverénne porazil doteraz neporazeného bobana na jeho ihrisku. Výrazne mu pomohlo aj výlučnie dvoch domácich hráčov. Rudá mašinka sa tak môže tešiť na štvrťfinále.
Včera sme mali na programe predposledný osemfinálový duel...
Bobani 1 - 3 rudá mašina (117 - 134)
- domáci sklamali na celej čiare...acskncl suverénne porazil doteraz neporazeného bobana na jeho ihrisku. Výrazne mu pomohlo aj výlučnie dvoch domácich hráčov. Rudá mašinka sa tak môže tešiť na štvrťfinále.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup XI.-Osemfinále-Mantel vo štvrťfinále,léblík k
Tak nahodou z takouto obrovskou vyhrou sa mozem pochvalit aj japupajdi13 wrote:I já se omlouvám Milkovi za OT ,co jsme tu čistě náhodně předvedli s ElemBig El wrote: Tohle mě však pobavilo:
"Ahoj,
z důvodu Vašeho dobrého výsledku na mnou pořádaném turnaji 'D.B.S. cup XXV',
obdržíte odměnu € 3,00
S pozdravem,
DBS (DBS on tour)"
Vida, zbohatli jsme![]()
Jinak teda sorry no ...pohárek je "šlechetný"a co se týká penez,jsi žabař, koukni na muj profit
23 Říj 2012 + € 7,00 Odměna za prvenství v turnaji 'D.B.S. cup XXV'![]()
![]()

Ahoj, Z dôvodu Vášho dobrého výsledku v mojom priateľskom turnaji 'D.B.S. cup XXV', obdržíte odmenu € 1,00 S pozdravom, DBS (DBS on tour)
Uz pomaly po tejto vyhre mozem robit nakupy na postup do minimalne A - divizie

Aj ja sa ospravedlnujem za OT

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
Re: Milkov cup XI. - Osemfinále - Letenská podľahla Dynamu !
Hlboko sa ospravedlnujeme za totalne sklamanie fanusikom, sponzorom, proste vsetkym kto nam veril na cele s Milkom. Ak mam pravdu povedat tak ked som videl tych 11 zltych kariet u supera tak som sa na to hodne dlho pozeral s otvorenou papulou ze mi az sliny zacali vytekat. Este aj teraz som z toho cely mimo. No a este ak by som ja dal 100% agresivitu tak obstojime minimalne s 3 cervenymi kartami a s vykonom daleko nizsim.Milko wrote: FC DAC 1 - 2 1.SK Carl Kozojidky (120 - 132)
- Milan sklamal...o všetkom rozhodla nedostatočná agresivita hráčov domácich v zápase. Naopak, hostia to riskli a risk priniesol svoje ovocie. 11 žltých kariet hovorí, že hostia dali do zápasu všetko
Bohuzial zapas sme teda nezvladli celkovo od prvej minuty vlastne este pred nou. Bohuzial v tomto obdobi sme na tom kvalitativne, moralne, zdravotne a este aj neviem ako dost biedne. Preto som sa na tento zapas nesustredil naplno a na zapas som poslal B - tim a ako vidiet urobil som spravne lebo momentalne by si s timom s takym stastim ake mali Kozojidky neporadil ani A - tim. Bohuzial aj ked sme mali vyhodu domaceho prostredia a dostali sme privetiveho supera na osemfinale aj tak sa s turnajom lucime uz teraz. Gratulujem k postupu

S turnajom sa teda lucime no urcite so spokojnostou. V Skupinovej faze sme dosiahli nadherne prve miesto a v osemfinale v tomto stave sa toho viac urobit jednoducho nedalo takze tiez spokojnost.

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Re: Milkov cup XI. - Osemfinále - Rudá mašina valcuje...
Štvrťfinále
Štvrtok 1.11. 10 00 hod.
Rozhodca:Ekvádorec , ktorý je na 80 % nabrúsený.
Peťo je určite rád.
FK Laugaricio ??? Dynamo Olekšovice
V Miko cupe sme poriadne dlho nič mimoriadne nedosiahli a tak teraz , keď sa nám do cesty vo štvrťfinále priplietli Olekšovice , cítime veľkú šancu zahrať si semi.
Otázka len znie.....vymeníme pred zápasom trénera alebo Dynamo zdoláme aj bez 100 % morálky ?
Dúfame,že Ekvádorec nemá rád kaprov.
Štvrtok 1.11. 10 00 hod.
Rozhodca:Ekvádorec , ktorý je na 80 % nabrúsený.

V Miko cupe sme poriadne dlho nič mimoriadne nedosiahli a tak teraz , keď sa nám do cesty vo štvrťfinále priplietli Olekšovice , cítime veľkú šancu zahrať si semi.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Na to by som si dal sakramentský pozor, pretože je známe, žeDajo wrote:Štvrťfinále
Štvrtok 1.11. 10 00 hod.
Rozhodca:Ekvádorec , ktorý je na 80 % nabrúsený.Peťo je určite rád.
![]()
V Miko cupe sme poriadne dlho nič mimoriadne nedosiahli a tak teraz , keď sa nám do cesty vo štvrťfinále priplietli Olekšovice , cítime veľkú šancu zahrať si semi.Otázka len znie.....vymeníme pred zápasom trénera alebo Dynamo zdoláme aj bez 100 % morálky ?
![]()

GeorgeTT
Tá predposledná položka ma vydesila.GeorgeTT wrote: Na to by som si dal sakramentský pozor, pretože je známe, žehttp://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 8#p1520728 dynamo lamovice vyhrávajú za každú cenu

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Já nic 
A rád jsem, i Milko bude, až tě vyřadím

A rád jsem, i Milko bude, až tě vyřadím

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

OSEMFINÁLE
Ešte som dĺžny výsledok posledného osemfinálového zápasu, ktorý sa hral včera večer...
No Boost 2 - 3 ACS Pardubice (134 - 138)
- Mazzy bojoval ako lev, ale ako sám naznačil pred zápasom, rozhodla agresivita sudího. I napriek redke, ktorá "postihla" olivku, sa zápas niesol v znamení vyššej kvality hostí a zaslúžene putujú do štvrťfinále.
Ešte som dĺžny výsledok posledného osemfinálového zápasu, ktorý sa hral včera večer...
- Mazzy bojoval ako lev, ale ako sám naznačil pred zápasom, rozhodla agresivita sudího. I napriek redke, ktorá "postihla" olivku, sa zápas niesol v znamení vyššej kvality hostí a zaslúžene putujú do štvrťfinále.
ŠTVRŤFINÁLE
Žreb nám priniesol tieto zaujímavé dvojice...A Milkove prognózy nemôžu chýbať...
Št 1 Nov 2012 (10:00 CET)
FK Laugaricio ?? - ?? Dynamo Oleksovice
- Vyrovnaná dvojička. Dajo bude rozhodne ťažiť v tomto zápase z prísnosti sudího - ten je pre neho ako vyšitý
Domáca výhoda bude taktiež na jeho strane, na strane hostí vidíme o niečo väčšiu kvalitu kádra a kapríkov. Tak otázka znie - čo rozhodne?
Milkov tip: 2:1
Št 1 Nov 2012 (18:00 CET)
Mission Impossible ?? - ?? Fc Mantel
- Íčko dostal asi najťažšieho súpera...nič iné mu nezostáva, musí sa popasovať aj s Mantelom. Domáci mali šťastie už vo štvrťfinále a budú sa musieť spoliehať na jeho priazeň aj vo štvrťfinále. Domáci vedia, že kvalita kádra na strane hostí je obrovská...Favorit je jasný. Ale vo futbale je všetko možné
Milkov tip: 1:2
Št 1 Nov 2012 (22:00 CET)
ACS Pardubice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal
- pekne, pekne...čo dodať. Nadupané mančafty oboch managerov zvestujú pekné divadlo. Kto však bude hrať hlavnú úlohu, tak to ťažko tipovať. Pán rozhodca a domáce prostredie hovorí pre domácich, hostia hrajú na druhej strane vo väčšej pohode (králujú v B2, oliva sa potáca na spodu v Á-čku). I napriek tomu si myslíme, že domáci pôjdu ďalej...
Milkov tip: 3:2
St 7 Nov 2012 (22:00 CET) )
rudá mašina ?? - ?? 1.SK Carl Kozojidky
- acskncl je favoritom tohto stretnutia
Carlsberk to snáď môže dotiahnúť do penaltového rozstrelu a tam potom šanca na postup je.... Kvalita je však na strane domácich a ak nič nepodcenia, uvidíme ich v semifinále.
Žreb nám priniesol tieto zaujímavé dvojice...A Milkove prognózy nemôžu chýbať...
Št 1 Nov 2012 (10:00 CET)
FK Laugaricio ?? - ?? Dynamo Oleksovice
- Vyrovnaná dvojička. Dajo bude rozhodne ťažiť v tomto zápase z prísnosti sudího - ten je pre neho ako vyšitý

Milkov tip: 2:1
Št 1 Nov 2012 (18:00 CET)
Mission Impossible ?? - ?? Fc Mantel
- Íčko dostal asi najťažšieho súpera...nič iné mu nezostáva, musí sa popasovať aj s Mantelom. Domáci mali šťastie už vo štvrťfinále a budú sa musieť spoliehať na jeho priazeň aj vo štvrťfinále. Domáci vedia, že kvalita kádra na strane hostí je obrovská...Favorit je jasný. Ale vo futbale je všetko možné

Milkov tip: 1:2
Št 1 Nov 2012 (22:00 CET)
ACS Pardubice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal
- pekne, pekne...čo dodať. Nadupané mančafty oboch managerov zvestujú pekné divadlo. Kto však bude hrať hlavnú úlohu, tak to ťažko tipovať. Pán rozhodca a domáce prostredie hovorí pre domácich, hostia hrajú na druhej strane vo väčšej pohode (králujú v B2, oliva sa potáca na spodu v Á-čku). I napriek tomu si myslíme, že domáci pôjdu ďalej...
St 7 Nov 2012 (22:00 CET) )
rudá mašina ?? - ?? 1.SK Carl Kozojidky
- acskncl je favoritom tohto stretnutia

-
Re: Milkov cup XI. - Štvrťfinále - Prognózy
Mě ani moc neoliwapol wrote:Tipy se už lepší to se mi líbí

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

A mne zase áno.ps2512 wrote:Mě ani moc neoliwapol wrote:Tipy se už lepší to se mi líbí

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
bohužel, odráží to skutečnost... liga má přednost... 

-
Milko wrote:OSEMFINÁLE
jj musim je potvrdit Milkova slova. Nasadili jsme co slo a vymackli maximum, ale na vyhru to ani zdaleka nestacilo. Blahoprejeme Oliwkovi a dekujeme Milkovi za moznost se pomerit s temi nejlepsimi v jeho turnaji.
-
Uživatelé procházející toto fórum: Big El, Dajo, ps2512 a 0 návštevníků
No tak se pochlub Dajo
No tak se pochlub Dajo

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci