Je to skvost. Uz se na nej tesim.Šakal wrote:mrakoplas44 wrote:
Nějak se mi ani nechce je posílat.

Moderator: Czech Moderators
Je to skvost. Uz se na nej tesim.Šakal wrote:mrakoplas44 wrote:
Nějak se mi ani nechce je posílat.
No jsem rad, ze jsem to minuly rocnik vyhral, protoze letos bych se do top 10 tezko dostal kdyz to vidim.tosa_CZ wrote:Však jsem Ti to sepsal, abych Ti právě ušetřil prácimrakoplas44 wrote:Tohle se děláKdo to má počítat
Ale neboj, oni už dají v dalších zápasech pokoj...
No na trávníku jich pobíhalo 11, ale hráli jako v pětiMazzy wrote:No jsem rad, ze jsem to minuly rocnik vyhral, protoze letos bych se do top 10 tezko dostal kdyz to vidim.![]()
To musel hrat jen s 5 lidma ne? vykon 55 jsem jeste nevidel.
tento jeste ne, snad pristi.mrakoplas44 wrote:A myslíš že tento ročník bude?ps2512 wrote:To verim, kdyz to neni pro Dynamo
Kvalitni zapas, s vykonem spokojenost, navic to tam jednou padlo i Tupounovi.mrakoplas44 wrote:Primisimo FC 1 - 1 1FC Mrakoplaš
141 - 139
Takhle tuhé boje ve skupině jsem opravdu nečekal.
co to je za výkony? (to tu zas budeme za kompars...Prim wrote:Kvalitni zapas, s vykonem spokojenost, navic to tam jednou padlo i Tupounovi.mrakoplas44 wrote:Primisimo FC 1 - 1 1FC Mrakoplaš
141 - 139
Mam pocit, ze to bylo nase prvni vzajemne klani, ackoli ted vidim, ze v nasledujicich dvou tydnech spolu budeme hrat pomerne pravidelne. Tak uz se tesim na dalsi zapas!
já raději dělám, že to nevidímpalo wrote: co to je za výkony? (to tu zas budeme za kompars...)
tak ted jsi mne dostalps2512 wrote:já raději dělám, že to nevidímpalo wrote: co to je za výkony? (to tu zas budeme za kompars...)
Je to přesně tak jak píšeš. Několik turnajů kde jsme spolu ve skupině.Prim wrote:Kvalitni zapas, s vykonem spokojenost, navic to tam jednou padlo i Tupounovi.mrakoplas44 wrote:Primisimo FC 1 - 1 1FC Mrakoplaš
141 - 139
Mam pocit, ze to bylo nase prvni vzajemne klani, ackoli ted vidim, ze v nasledujicich dvou tydnech spolu budeme hrat pomerne pravidelne. Tak uz se tesim na dalsi zapas!
To se mi nějak nezdá. Půjdu se radši podívat.ps2512 wrote:2. kolo za náma a stále plný počet bodů.
jeden z útočníků už je na 5 gólech.....jedeméééééé
leda, že bych si zpletl turnaj, což je taky možnémrakoplas44 wrote:To se mi nějak nezdá. Půjdu se radši podívat.ps2512 wrote:2. kolo za náma a stále plný počet bodů.
Máš pravdu je to tam.ps2512 wrote:leda, že bych si zpletl turnaj, což je taky možnémrakoplas44 wrote:To se mi nějak nezdá. Půjdu se radši podívat.ps2512 wrote:2. kolo za náma a stále plný počet bodů.