Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XV. - Na fízlárně s mantelem str.177

Post by Milko »

palo wrote:
Milko wrote:Som rád, že si mantel v odpovediach našiel miesto,aby spomenul aj náš mančaftík :mrgreen:
No já bych se tak neradoval,prý semu líbí jeho poslední scéna... :mrgreen:
Magua bol "porazený"...a tak to bude s každým súperom, ktorý sa mi postaví do cesty :mrgreen: (už som dovtipkoval :wink: )
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

je mi cti mit proti Mantelovi krasnych 48% 8)
ovsem rad bych upozornil ze bych ho konecne nekde vyradil
uz jsem si domluvil u leblika rychlokurz "jak na Mantela"
"Nepřítel má přesilu mizerných 52:48... Dobrý poměr pro každého Spartana" :P
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
palo

Post by palo »

frankie_doparoma wrote:je mi cti mit proti Mantelovi krasnych 48% 8)
ovsem rad bych upozornil ze bych ho konecne nekde vyradil
uz jsem si domluvil u leblika rychlokurz "jak na Mantela"
"Nepřítel má přesilu mizerných 52:48... Dobrý poměr pro každého Spartana" :P
S tou Tvojí dnešní 148 nic není nemožné... :wink:
Image
palo

Post by palo »

semifinále:

FK Laugaricio - Primisimo FC 1:1,pen.7:6
výkony 141:140,agr.100:100,rozh.32%,bez ČK
Branky: 4.Bülow - 46.(pen.)Vodnjov
Dajo si potřetí v tomto turnaji zahraje finále.Bude z toho první vítězství???
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:semifinále:

FK Laugaricio - Primisimo FC 1:1,pen.7:6
výkony 141:140,agr.100:100,rozh.32%,bez ČK
Branky: 4.Bülow - 46.(pen.)Vodnjov
Dajo si potřetí v tomto turnaji zahraje finále.Bude z toho první vítězství???
Tento turnaj už nemá žiadnu úroveň...(to fakt nemá kto zastaviť toho páprdu z Trenčína :?: :?: :?: :roll: ) :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ataner

Post by Ataner »

Milko wrote: Tento turnaj už nemá žiadnu úroveň...(to fakt nemá kto zastaviť toho páprdu z Trenčína :?: :?: :?: :roll: ) :mrgreen:
Hm slušně složený trsátka..(jenže kde je konec bakelitu).. :mrgreen:
JPD - B.3
palo

Re: Stratovarius Cup XV. - Na fízlárně s mantelem

Post by palo »

frankie_doparoma wrote:fajny vyslech :p (i kdyz samozrejmne, naky dotazy bylu super, naky min :p )

...ja svou otazku ani nepolozil, pac me hned nic nenepadlo a pak uz jsem si nevzpomnel ze se muzu na neco zeptat....
tomkycz wrote:super výslech a jako dalšího adepta tipuji léblika, frenkieho a nebo tlučhubu... 8) a teď se jdu konečně podívat, jak si vede béďa... :oops:
no to snad ne, predvolani, informovani o mejch pravech, hodnej a zlej, lampicka do xichtu.... nic pro me, ja nic nevim, nikoho jsem nevidel, nic jsem neudelal , neznam je .... :mrgreen:
Tak frankie se své lampičky taky dočkal a právě si užívá péče hodného a zlého policajta,kterým vysvětluje své zahrádkářské sklony... :wink:
Image
crueface1

Re: Stratovarius Cup XV. - Dajo prvním finalistou

Post by crueface1 »

Tak to už se těším na odpovědi ..stejně bude zatloukat...už slyším ty odpovědi : "to já ne,to ti Vietnamci...já a hydra? ..to je pohádka o hadovi?... " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
frankie_doparoma

crueface1 wrote: já a hydra? ..to je pohádka o hadovi?... " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehe :lol:
palo

Post by palo »

------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s frankiem_doparoma

Ahoj,
toto je předvolání Na fízlárnu.Hodný a zlý policajt připraveni,lampy zapnuty.Máš právo nevypovídat,ale všichni se těší,že vypovídat budeš. :P
Všechno,co řekneš,může být použito proti Tobě...

Na fízlárnu Tě vybral mantel,který také položil první otázku:

mantel:
Napadla mě spousta managerů, už jsem měl vybraného oslíčka, pak PS-ka , ale nakonec jsem se rozhodnul pro Frankieho. Snad štafetu převezme a bude si výslech užívat stejně jako já.
A otázka:
Za jakých okolností (tráva, chlast, kocovina, naprostá střízlivost) tě kuwa napadlo poskládat tým z takových agresivních hovad, jaké máš nyní v týmu. A opravdu jsi věřil, že to bude fungovat takhle skvěle, jako tu funguje ?

nevim, asi frustrace (a ta trava teda:))
muj prvni pokus - vybudovat neagresivni tym 0-9 a to stylem za malo penez co nejvic muziky (nikdy jsem na ucte nemel na ucte 100M) se rozvijel celkem nadejne ale pak jsem neprodlouzil naky smlouvy, nasledoval rozprodej a nechtelo se mi znova delat to samy od zacatku,
nemel jsem moc penez a tak jsem si rek ze by mohlo bejt zajimavy sestavit tym agresivnich a odevsad vyhanenych a dostupnych rezniku a dokazat ze to neni jen odpad. (ale ted uz to nebylo o penezich a muzice ale o tom jak z hovna uplest co nejudernejsi bic:p)
vzdycky jsem byl zatizenej na agresi, uz s prvnim tymem jsem mel kadr 0-20 a vim ze to v ty dobe byla spicka, pak 0-9 a pak jsem se od ty nuly odpoutal (a nutno rict ze nebejt leblika asi by me to jen tak nenapadlo mit tu krajni mez jinou nez nulu.)
no veril, nevim, kdyz jsem sestavil prvni jedenactku hracu, zkusil par zapasu, tak jsem si dal za cil (a slibil jsem to klukum v satne:)) dostat se s nima do A divize, jedno jakym stylem, ale proste se tam nak dostat.

oliwapol:
Jaké má nejvyšší cíle frenkie se svým týmem řezníků?
A jak došel k číslu postavit tým kolem agresivity 85? vím že v předešlém pokusu se snažil o neagresivní mančaft.

ucast v A divizi.
chtel jsem mit co nejlevnejsi a nejlepsi tym. rozdil mezi cenou hrace s agr100 a 80% byla mala (ale uz neni...) a mit 80-89 musi bejt urcite lepsi nez 90-99 tak jsem proste zacal s "silenou 88kou".

oslicek:
1) Frankie, si pro mě něco jako paní Columbová (všichni o ni vědí, mluví, ale ještě ji nikdo nikdy neviděl). Ukážeš se tedy někdy na nějakém srazu?
2) Určitě si jeden z manažerů, ke kterému mám největší respekt na fóru (i když ne vždy s tvými názory souhlasím). Měníš někdy pod tlakem informací/lidí názor nebo si vždy stojíš dogmaticky za svým, i když názor je logickými argumenty vyvrácen/nesprávný/přežitý, apod.?
3) Podle komentářů v podpisu odhaduji, že rád posloucháš ska a reggae. Co doporučíš na poslouchání kromě Švihadla, které sem si vydedukoval z tvých podpisů?

1/ hh, kdyz bude cas moznost a prilezitost tak treba i jo:)
2/ ja bych rek ze urcite kdyz me nekdo presvedci logickejma argumentama, tak jo, zrovna nedvano se mi to stalo;) a jak vypada prezitej nazor nevim:)
3/tak urcite feher fekete kerek, tady odsud z bolky jsou, z ceskejch jeste treba Ilam kterej ale mam takovej dojem nefunguje uz. z ciziny treba beloruska Addis Abeba, dubioza kolektiv z Bosny , slovenskej polemic, big red z francie.... vetsina z toho se da najit na youtube, dost z toho de stahnout na oficialnich strankach kapel a zbytek si muzes stahnout jinde, nebo pm:)...

ps2512:
1. proč se rozhodl po agresi nad 80
2. cíl na SP kromě SP ligy

1/uz jsem psal, proste jsem chtel do znaku Spartu a ted jsem si ji tam mohlo opravnene dat
2/vyhrat sp cup:p

Hippo:
1. Ako môžeš fungovať na compe bez excelu? A teda predpokladám, že aj bez wordu či powerpointu. Dá sa to? Prečo si nestiahneš aspoň openoffice? (tu máš odkaz: http://www.openoffice.org/download/)
2. V profile na SP máš dátum svojho úmrtia. Ale koľko budeš mať vlastne rokov, keď táto nepríjemná udalosť tvojho života nastane? A čo vlastne robíš (myslím zamestnanie, škola,...)?
3. V koľkých si prvýkrát skúšal tú zelenú bylinku a aké máš na to spomienky (ak nejaké sú)?
4. Na SP si mal už viacero tímov, kam si to najďalej dotiahol a prečo si skončil? Koľko si mal na účte s tímom, s ktorým si nahodil tuším 50M za toho gólmana, za čo si následne dostal ban?
5. Čo tvoj aktuálny tím? Odkukal si od niekoho stratégiu alebo si to proste vyskúšal sám od seba?
6. Považuješ sa za ultras Sparty?
7. Posledná...k tvojmu vlastnému textu v profile na SP. Čítal som si tie vety už aspoň stokrát a pochybujem, že som dosiahol aspoň polovičného počtu. To bola čistá improvizácia v priebehu pár minút alebo to boli dlhé roky vymýšľania?

1/ nevim, nepotrebuju takovyhle vymozenosti. i kdyz driv jsem mel a pouzival... ale treba ted kdyz jsem nekolik sezon zapsioval kazdej zapas, jaka agrese, jakej rozhodci, kolik zlutejch, kolik vyloucenejch atp tak jsem si to psal do sesitu, proste to nepotrebuju:)
2/ to neni den myho umrti ale den zacatku zmen a noveho a snad lepsiho sveta prece:) me bude furt neco pres dvacet
3/+- na zacatku noveho milenia, do ted si pamatuju co se mi pak zdalo kdyz jsem vecer spal ; zdalo se mi jak jedu na motorce po silnici, do kopce a do takovy spiraly a furt dokola a nahoru:D)
4/ no urcite s mym prvnim tymem, s puvodnim Hashem, jako nikdy jsem nic nevyhral a nejdal jsem byl v becku ale pamatuju si jednu sezonu kde jsem mel lepsi vykon zakladni 11ky a lepsi agresivite tymu nez vitez sp cupu (isis...)
skoncil jsem proste proto ze me to prestalo bavit, tesne pod vrcholem a svuj tym jsem dal jednomu typkovi co dostal kratce predtim nespravedlive ban (dve mouchy jednou ranou a jeste jsem si zvysil karmu :p )....abych si tejden na to zalozil tym novej:)
nejvic na ucte jsem mel s vokynkama, neco kolem 250M
5/ jako myslis tu agresi? ne, snazim se hrat podle sebe a svyho nejlepsiho usudku kterej se formuje ziskavanim novych informaci z ruznych zdroju:)
6/ultras rozhodne ne, ja treba do kotle vubec nechodim, jezdival jsem do kotle na bouli kdyz hrala druhou ligu, ale ted uz urcite ne
ale Sparte fandim celej zivot, pamatuju si jak jsem ve skolce hral s kamosem fotbal a on byl vzdycky horst sigel a ja martin frydek.
na letnou se dostanu maximalne parkrat do roka, stydim se za to, jsem hnusnej televizni fanousek :o
7/ myslis jako to ...nevybral jsem si zivot, ale sp...? to je z filmu trainspotting a v originale tam neni soccerproject ale je tam neco jinyho:)...

Hernán Crespo:
Jak vzpomínáš na dobu Tvých začátku na SoccerProjectu? Na výměny názorů s Happynou a ostatními na fóru apod. Myslíš si, že to byla zlatá doba SP?

urcite byla, bylo tu takovy budovatelsky nadseni, neustalej a velkej priliv novejech manageru, dobra atmosfera na forum kde jsme spolecne sli za cilem vyrovnat se belgicanum a tak a min spamu a vic diskuzi o sp, misto nesmyslnejch kecu....

Foxir:
"Na kterém stadiónu mají nejlepší trávu???"

No asi bych byl na pristim domacim zapase vypiskanej kdybych nerek ze u nas v Zionu:)

Hadis:
Frenkie - řekni mi něco o sobě :) Kolik Ti je, co děláš a tak ;)

vek jsem uz zminoval a delam v jedny hnusny velky nemecko-cesky automobilce v Boleslavi....nevalim prdel v kanclu pred pc. delam normalne rukama. nastesti nenarocnou praci pri ktery nemuzu nic zkazit a mam cas pres den checkovat sp, precist si noviny, zahrat si poker...
kdybych delal to cim jsem vyucenej mel bych jeeste vetsi pohodu a dost vic penez, ale taky bych mel zodpovednost, jen na ucnaku jsem udelal skody za 130k takze mozna dobre ze delam to co delam
Ne ze bych nechtel delat praci za kterou dostanu vetsi love ale dostat se tam neni lehky. bud mit toho spravnyho znamyho a nebo lizt lidem do prdele, prvni vec nemam a tu druhou neumim a nedelam :p

léblík:
Otázky:
1) Kolik peněz si v životě utratil za trávu?
2)Jak se ti nosej dredy?
3)Kdy pojedeme na Jamajku? B-)

1)nevim, nevedu si statistiky:D ale treva se ma hlavne hulit a pestovat a ne kupovat a prodavat takze moc ne, urcite min jak za cigarety (i kdyz uz teda nekourim dva mesice 8) ) a za alkohol jsem dal vic
2) super, clovek se po ranu nemusi zdrzovat s nakou upravou, je to prirozeny a pohodlny a navic usetrim za sampon (a ten kdo videl francouskej animak Renesance tak vi ze v tyhle dobe se vyhnout samponum je to nejlepsi co muze clovek udelat:))
3)hned!:)

Milko:
Ktorý úspech na socceri (výkon, turnaj, zápas...) považuješ za Tvoj najväčší?

nevim, ja jsem smolar a nikdy jsem nic poradnyho nevyhral, mam dve druhy mista z cesky ligy tusim(jednou o skore a jednou o bod tusim...a na potreti jsem byl vyhozenej:D)... nejvic jsem se zapsal do dejin tim ze jsem byl prvni Cech co okusil sladke plody Be divize, nejspis:)

PaTTrick:
- ve své managerské historii na SP sis nedávno dával celkem dlouhou pauzu od hraní. Jak si volno zvládal? Měl si "absták"? Co bylo důvodem k návratu na SP?
- Který současný Př. pohár je pro Tebe nejprestižnější?
- Kterého z již "padlých" českých managerů by si rád viděl zpět v SP?
- Kdo bude další Čech, který vyhraje A-divizi?

- no ted jsem koukal a ta pauza byla trictvrte roku, to jsem ani vedel ze to bylo tak dlouhy :o
zahodil jsem 1/4 miliardovej tym a potreboval jsem proste nakou dobu nez zas zacinat znova a pak kdyz ta doba odeznela ozval se asi poctivej navyk na soccerproject a donutil me se vratit:)
- v soucasny dobe urcite Mince a taky memorialy Pospichala a Kunu, MTP kvuli tomu ze chci bejt prvni kdo dokazal tenhle turnaj vyhrat s dvouma jinejma tymama a MLK kvuli tomu ze chci proste vyhrat flasku 8)
a taky moje Jatka, to nepisu proto abych si delal reklamu ale proste proto ze se tam snazim zvat jen co nejlepsi tymy a tak to je nejlip obsazenej turnaj(nebo aspon v prvnim rocniku se to povedlo) a uspet tam bych chtel taky kvuli tomu
- nevim tech jsou minimalne desitky, urcite kubiczech, winters, psc, emanuel_chocdopitch, slupka, bajanos, psc, zizou,roncatto atd. dooufam ze existuje naky sp nebe kde hrajou vsichni kdo kdy hrali sp, tam zacne teprv poradnej soccerproject :twisted:
- tak to nevim, pral bych to hodne lidem ale fakt tezky rict, hlavne aby to zas uz nekdo vyhral

pupajdi:
Frenkiči - mám tu jednu jednoduchou a snadnou : ligu flákáš letos jak to tak vidím :) , chystáš se teda pořádně udeřit v Minci ? ....a konečně tak navštívit můj "Letenský dvoreček" , kde předávám trofeje ? :)

v Minci se snazim uderit pokazdy, takze se na to chystam;)

sexy kotě:
Jak si přišel k nápadu, sestavit tým z takových řezníků? Věříš, že je možné stím týmem dojít až do A divize?

uz jsem psal, verim tomu, kadr na to mam, jen nesmi selhat manager:)

Pavel:
Jestli si dobře vzpomínám, byl jsi jedním z úplně prvních českých manažerů v SP. Sám jsem se dokonce chytil právě v tvé "reklamní" kampani, tuším v nějaké diskuzi. A zpočátku jsi také byl hlavním kandidátem na prvního Čecha v áčku, což tehdy byla pro každého vysněná a strašně vzdálená meta. Ale pak jsi se stáhl. Tak mě napadá, kolikrát jsi vlastně v SP začínal s úplně novým týmem?

pochazim z vlny kterou rozpoutal foxir na manazery.cz kterou pak nasledovolo tsunami ceskejch manageru
mel jsem tri tymy, starej hash, pak vokynka do pohadky a ted znovuzrozeni fk hash

Azor:
1. Jaký byl Tvůj nejlepší tým ze všech těch co jsi měl (máš) na SP?
2. Jak dlouho Ti vlastně trvalo, než jsi vypil ten 50L sud co jsem Ti poslal v létě?

1. nejvyssi vykon umi urcite zahrat ten soucasnej
2. par hodin, nebyl jsem na to sam:)

Kenji:
čau kolego, jak dlouho vnímáš můj tým Kenjiho Queeni?

to nevim, kdyz jsem hral za vokynka do pohadky tak jsem moc nevnimal a jen si kseftoval, takze asi za soucasne ery:)

palo:
1) Koho ze SP světa znáš osobně ?
2) Na fóru platíš za nekorunovaného krále rebelů :) ,jsi takový i v soukromí ?
3) oblíbené jídlo ?
4) jídlo,které nesnášíš ?
5) oblíbený film ?
6) Jaký je Tvůj názor (coby sparťana) na F.Straku,V.Lavičku,J.Hřebíka a T.Řepku?

1/aktualne jen willyho
2/nevim jestli jsem rebel a ani nevim jestli tak pusobim v soukromi
3/ vsechno co pali
4/ nezeru hovna z mcdonaldu
5/ http://www.csfd.cz/uzivatel/307832-tron ... le-rating/
6/ repka je buh, trosku me mrzi naky jeho vyroky po odchodu ze Sparty ale to nic nezmeni na tom co kdy pro Spartu udelal, to byl kapitan
lavicka v pohode, je to spartan, je rozumnej, snad mu zkusenosti z australie dopomuzou k tomu aby to na druhej pokus vyslo
hrebik mi ve Sparte nevadi, nic proti nemu nemam
a tamten zradce me nezajima :twisted:

acskncl:
Nesledoval sem tve zapasy letos v lize nejak detajlne, proc se s tema vykonama co umis zahrat placas mimo postupove pozice? Tak poradne makni at muze v dalsi sezone nasledovat spartanska invaze do Acka!

nemuzu udrzet tymovou naladu a hraju pod svoje moznosti, ale snazim se co to de, fakt jo, i kdyz to tak mozna nevypada
ale treba behem par dni skoro totozna jedenactka zahrala 148 a pak 119 :!: :idea: :mrgreen:

Crueface:
Takže další porce seriózního bulváru ?:) No dobrá,navalme to do Frekiho:
-zajímalo by mě,kdy sis ubalil prvního špeka
-jestli jsi někdy použil suchý led (resp. CO2) na starší vzorek - CBN je degradační produkt THC a použitím CO2 jej lze vrátit zpět (problematiku mohu osvětlit)
-zkusil jsi někdy holotropa?

- no ja nejsem moc zrucnej takze to prislo na radu nekdy az kdyz uz jsem byl oficialne obcan tohohle statu a dostal jsem na to prukaz;)
- ne nepouzil, suchej led jsem pouzil na neco jinyho v souvislosti se svatou bylinou
1/ nevim proc bych mel nasilne menit pritozenej kolobeh veci
2/ kdyz clovek dobre susi, provede dobrej curing a dobre skladuje tak takovejhle problem nemusi vubec resit
3/ pochybuju u tom ze takto osetreny material bude mit kvality jako ve sve plne potenci, nejen co sy tyce ucinku ale hlavne i chuti a tak tyce
4/ kdybych nahodou mel takovejhle material, co se nekde treba rok valel na vzduchu a na svetle, tak bych ho pouzil uplne jinak a to treba na mast (kde je CBN prospesne) a nebo bych z nej separoval pryskyrici a udelal z toho to co mam v nazvu tymu;)
- holoco? jestli myslis takovy ty pofiderni koureni konopi tak rozhodne ne, nemyslim si o tom nic pozitivniho a nevreim tomu ze to muze neco pozitivniho prinist
jestli myslis jako nakej negativni zazitek spojenej s kourenim byliny, jakoze nakej "flashback" tak to taky ne (kdyz clovek kouri hnusny chemicky sajrajty pestovany jen pro penize tak se nemuze divit ze mu to neprospiva, kdyz clovek kouri cisty venkace ktery byli pestovany s laskou a peci nemuze mu to nic zlyho udelat)
a jestli jako myslis metodu holotropniho dychani tak taky ne...

A na úplný závěr otázka:
Komu předáš štafetu Na fízlárně?Kdo bude předvolán po Tobě?
A taky máš právo položit svému následovníkovi první otázku.

nevim, nejsem bonzak a nikdy bych nikoho neudal, ale kdyz to musi bejt tak jsem kouknul na posledni ---------------- a padl mi do oka -----------------
a zeptal bych se ho, jestli ma nakej plan na ----------------------------------------------------------------------------?

...a kdo že to frankiemu padl do oka?Kdo se bude příště potit Na fízlárně?Už brzy... :wink:
Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 1:37 pm, edited 3 times in total.
Image
mantel

Re: Stratovarius Cup XV. - Na fízlárně s frankiem_doparoma

Post by mantel »

Otázky super, odpovědi taktéž, budu doufat, že si frankie udělá čas (pokud nějaký sraz ještě spácháme)a objeví se. Na příště bych viděl pozvánku pro Rockyho.
P.S. Nastavil jsem sestavu na zítra, Frankie by měl udělat to samé, kdyby se náhodou zase probudil 5 minut po desáté. :mrgreen:
crueface1

Post by crueface1 »

Výborný počtení,zase zopakuju,že se palo trefil do správné zábavy :) Frenkie je řezník s citem pro přirozenost .... musím říct,že máš k určitým věcem stejnej postoj. Díky za intervjů :wink: :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
tomkycz

Post by tomkycz »

super výslech a jsem rád, že jsem se trefil do vyslýchaného 8) teď bych to viděl na léblika :wink: jenom škoda, že jsem nestlihl položit otázku, ale vzhledem k tomu, že bylo prakticky zodpovězeno vše, co jsem chtěl vědět, tak se vlastně nic nestalo 8)
mantel

Post by mantel »

S trochou smůly v průběhu zápasu(zranění) a zároveň s velkou dávkou štestí (výhra při shodném výkonu) jdeme dál, je báječné, že potřetí za sebou budu hrát venku. Frankiemu blahopřání k pěknému výkonu,já už jsem někde postoupit musel, poslední dobou si mě vychutnává nejen léblík.
frankie_doparoma

FK Hash Rohatsko 3 - 4 Fc Mantel
148:148

:cry:
skoda ze se mi nepodarilo odehrat v 11ti.... :o
gratulace mantelovi k postupu, ja na nej proste neumim hrat :oops:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”