FK Laugaricio : Dynamo Oleksovice 3-3 ( 1:2 ) 139:139 5:6 pen.
Aj jáááj.

Moderator: Czech Moderators
Už je to tam.ps2512 wrote:Uživatelé procházející toto fórum: Big El, Dajo, ps2512 a 0 návštevníků
No tak se pochlub Dajo
Já bych ti poradil, jak nastavit penaltyDajo wrote:Už je to tam.ps2512 wrote:Uživatelé procházející toto fórum: Big El, Dajo, ps2512 a 0 návštevníků
No tak se pochlub Dajo
A koľko za to budeš pýtaťps2512 wrote: Já bych ti poradil, jak nastavit penalty
Já nic...vždyť už jsem tu jednou radil zadarmo jak nastavovat penaltyDajo wrote:A koľko za to budeš pýtaťps2512 wrote: Já bych ti poradil, jak nastavit penalty![]()
Nezabudni,sme chudobný klub.
Tak som pekne slepý.ps2512 wrote: Já nic...vždyť už jsem tu jednou radil zadarmo jak nastavovat penalty![]()
To mu nepiš! CO když příště narazíš na mě tyMilko wrote:(toto je pre teba posledný ročník, čo si skončil lepšie ako ja![]()
)[/size]
A vidíš v tom nejakú prekážkups2512 wrote:To mu nepiš! CO když příště narazíš na mě tyMilko wrote:(toto je pre teba posledný ročník, čo si skončil lepšie ako ja![]()
)[/size]
To máš pravdu, malinkatá môže nastať, to keby som si náhodou zabudol nastaviť...ps2512 wrote:Takovou malinkatou
Co na to rici. Sanci jsem si pred zapasem nedaval a to se potvrdilo. Na Mantela holt nemam ani pri nejlepsi mozne konstelaci. Gratuluju k zaslouzenemu postupu.Milko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Dnešné druhé štvrťfinálové zápolenie skončilo takto...
Mission Impossible 2 - 3 Fc Mantel
Výkony: 137:144
- opäť skvelý duel so skvelými individuálnymi výkonmiMantelík v pozícii favorita potvrdil svoju úlohu, ale Íčko bol skvelým protivníkom. Obaja chlapci skvele trafili aj agresivitu (pri rozhodcovi 92%), žiaden hráč neodišiel pod sprchu.Íčko, ďakujeme za skvelé počínanie v turnaji a Mantelíkovi gratulujeme k postupu
moje obavy se naplnily,nějak mě čím dál víc začíná štvát styl 4-3-3 dl. míče a ajeho neučinnost se mě nelíbí,asi začnu hledat solidní CMtomkycz wrote:hmm tak to bylo s velkým kusem štěstí...![]()
ACS Pardubice 0 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
penalty: 11:12
výkony: 140:141
ČK: 1 (75´):0 - přímá redka na rozhodčího 31%
nečekaný postup nás velmi těšísorry oliwka, štěstí bylo tentokrát na naší straně...