Moderator: Czech Moderators
Ser na to Kubo,Kubo..ps2512 wrote:Gratulka oboum pánovéNebo oběma?
Ne teď vážně díky..ps2512 wrote:Gratulka oboum pánovéNebo oběma?
Díky PaTome ...tobě i celému klubu..PaToM wrote:Gratulujem Atanerovi! (už zase?![]()
)
Oba pohárky máš na první straně. Myslel jsem že budou tři, ale co se dá dělat.Ataner wrote:Pozvánka na další ročník je pro nás ctí..
Jaký byl ten třetí..??mrakoplas44 wrote:Oba pohárky máš na první straně. Myslel jsem že budou tři, ale co se dá dělat.Ataner wrote:Pozvánka na další ročník je pro nás ctí..
Gratuluju k vítězství. Hrálo to nejlepší co mohlo, ale jediná šance byla tvrdě betonovat a doufat, že mě random vrátí co mě bere v lize. Bohužel se však rozhodlo poměrně rychle a po té redce zhasly i poslední naděje.Ataner wrote:Wellweak 0 - 1 JPD
Pro mě, za statečnostAtaner wrote:Jaký byl ten třetí..??mrakoplas44 wrote:Oba pohárky máš na první straně. Myslel jsem že budou tři, ale co se dá dělat.Ataner wrote:Pozvánka na další ročník je pro nás ctí..
Že budou nejlepší střelci dva.Ataner wrote:Jaký byl ten třetí..??mrakoplas44 wrote:Oba pohárky máš na první straně. Myslel jsem že budou tři, ale co se dá dělat.Ataner wrote:Pozvánka na další ročník je pro nás ctí..