Jo Íčka nech mnětomkycz wrote:to jako že si ho od něj mám zase vzít joBig El wrote:To máš jasný - Íčko má veslo.Ty woe to půjdu raději na brujerii
stejně bych musel s léblikem rupnout o pět gólů abych šel na íčko...

Moderator: Czech Moderators
Jo Íčka nech mnětomkycz wrote:to jako že si ho od něj mám zase vzít joBig El wrote:To máš jasný - Íčko má veslo.Ty woe to půjdu raději na brujerii
No vlastně ho máte oba dva, co? A jak vám to jde v tandemu chlapci?tomkycz wrote:to jako že si ho od něj mám zase vzít joBig El wrote:To máš jasný - Íčko má veslo.Ty woe to půjdu raději na brujerii
Jit na tomkycze, tak nemam veslo komu dat. Jit na Leblika, tak je sance se ta mrska preskoci ode me prycBig El wrote:No vlastně ho máte oba dva, co? A jak vám to jde v tandemu chlapci?tomkycz wrote:to jako že si ho od něj mám zase vzít joBig El wrote:To máš jasný - Íčko má veslo.Ty woe to půjdu raději na brujerii
Ale evidentně když půjdeš na Brujerii, tak musíš porazit Brujerii i převozníka. Když půjdeš na Íčka, tak je to v podstatě na férovku a řízne vás to oba. Jen je otázka, koho víc...
Veslo si nech, děkuju pěkněimpossible wrote:Jit na tomkycze, tak nemam veslo komu dat. Jit na Leblika, tak je sance se ta mrska preskoci ode me prycBig El wrote:No vlastně ho máte oba dva, co? A jak vám to jde v tandemu chlapci?tomkycz wrote:
to jako že si ho od něj mám zase vzít joTy woe to půjdu raději na brujerii
Ale evidentně když půjdeš na Brujerii, tak musíš porazit Brujerii i převozníka. Když půjdeš na Íčka, tak je to v podstatě na férovku a řízne vás to oba. Jen je otázka, koho víc...
frankie_doparoma wrote:hm tak dnes me mantel, resp. jeho LM s bp44 moc nepotesil a McGrady se na me dotahnul a me nezbejva nic jinyho nez ve ctvrtek vyhrat abych postoupil, uz jsem planoval presovskej beton a honbu za bodem ale neni mi prano....
rozhodci 92%, takze budou asi jatka
Bohužel obě LM byly zraněné a nemohl jsem postavil ani CM nebo RM. Zbytek šetřen na ligu, takže v podstatě nastoupilo to nej co mohlo jít. Od začátku ligy bylo už 11 hráčů zraněných a to si pak ani Áčkař nemůže moc vyskakovat. Nicméně vše máš ve svých rukou, tak snad ti to dobře dopadne.frankie_doparoma wrote:hm tak dnes me mantel, resp. jeho LM s bp44 moc nepotesil a McGrady se na me dotahnul a me nezbejva nic jinyho nez ve ctvrtek vyhrat abych postoupil, uz jsem planoval presovskej beton a honbu za bodem ale neni mi prano....
rozhodci 92%, takze budou asi jatka
Ne 2 Zář 2012 (10:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatskofrankie_doparoma wrote: tesim se na osmifinale
Nech tosmlouvy a prinejhorsim trener jsou pripraveni.....mozna zkontaktujeme i Hadisepalo wrote:Ne 2 Zář 2012 (10:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatskofrankie_doparoma wrote: tesim se na osmifinale
Péesko - už si mám změnit podpis,nebo to mám ještě nechat ?
Ani svecena voda ti nepomuzeps2512 wrote:Nech tosmlouvy a prinejhorsim trener jsou pripraveni.....mozna zkontaktujeme i Hadisepalo wrote:Ne 2 Zář 2012 (10:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatskofrankie_doparoma wrote: tesim se na osmifinale
Péesko - už si mám změnit podpis,nebo to mám ještě nechat ?
A sakra.pupajdi13 wrote:V noci po praci resume skupin - prognozy playoff