vymaž si tu přestavbups2512 wrote: EDIT: Palo si zase šplhnul...

edit Frenkič : těš se na mě , šutříka sfouknu jak svíčku.

Moderator: Czech Moderators
vymaž si tu přestavbups2512 wrote: EDIT: Palo si zase šplhnul...
Proč soudnej....víš kolik tady toho kdo nakecá......a já doufal, že se něco podaří nakoupit a tu Minci opravdu vyhrátfrankie_doparoma wrote:Ps; kdyby si byl trochu soudnej nikdo by to na tebe nesil :p
okpupajdi13 wrote:vymaž si tu přestavbups2512 wrote: EDIT: Palo si zase šplhnul...![]()
A já ti to vyfouknu vid?ps2512 wrote:Proč soudnej....víš kolik tady toho kdo nakecá......a já doufal, že se něco podaří nakoupit a tu Minci opravdu vyhrátfrankie_doparoma wrote:Ps; kdyby si byl trochu soudnej nikdo by to na tebe nesil :p![]()
Bohužel na trhu nic není a když jo, tak je to předražený
A já?ps2512 wrote:
EDIT: Palo si zase šplhnul....krásný to podpis....taky truchlíme
rikat ze vyhraju celej turnaj a zaroven teprv doufat ze posilim kadr tak ze potom to budu schopnej vyhrat... ...a pritom na to nemit finance.... pak musis pocitat s nasledky, tzn. s posmechem;)ps2512 wrote:Proč soudnej....víš kolik tady toho kdo nakecá......a já doufal, že se něco podaří nakoupit a tu Minci opravdu vyhrátfrankie_doparoma wrote:Ps; kdyby si byl trochu soudnej nikdo by to na tebe nesil :p![]()
Bohužel na trhu nic není a když jo, tak je to předražený
Nehraju to týden, abych věděl co tu je předražený a co ne......ale dávat za hráče 30Mega se mi teda hnusífrankie_doparoma wrote: rikat ze vyhraju celej turnaj a zaroven teprv doufat ze posilim kadr tak ze potom to budu schopnej vyhrat... ...a pritom na to nemit finance.... pak musis pocitat s nasledky, tzn. s posmechem;)
na trhu je vsechno a nic predrazeny neni, predrazeny je jen to za co je ban, tohle je trh
Já Vás dva nemítBig El wrote:A já?ps2512 wrote:
EDIT: Palo si zase šplhnul....krásný to podpis....taky truchlíme
Tak za prvý ani zdaleka jsem nebyl a ted už vůbec nejsem miliardář a za druhý je to tvrdě vydřený, normální smrtelníkuBig El wrote:Proč přestavuješ?ps2512 wrote:Na toto opravdu nemáme!![]()
Dynamo Oleksovice 0 - 1 FK Hash Rohatsko
výkony: 142 - 147
Dynamo: žk 8 + 83´čk
Hash: žk 11![]()
Tak se s Mincí loučíme a jdeme dělat vše pro to, aby to příště dopadlo lípTy výkony co čutáš nejsou až tak zlý a Frenkič, Léblík a Hippo budou se svými miliardami vždycky mít o kus lepší mančaft než my, normální smrtelníci
My normální smrtelníci jsme líní.léblík wrote:Tak za prvý ani zdaleka jsem nebyl a ted už vůbec nejsem miliardář a za druhý je to tvrdě vydřený, normální smrtelníkuBig El wrote:Proč přestavuješ?ps2512 wrote:Na toto opravdu nemáme!![]()
Dynamo Oleksovice 0 - 1 FK Hash Rohatsko
výkony: 142 - 147
Dynamo: žk 8 + 83´čk
Hash: žk 11![]()
Tak se s Mincí loučíme a jdeme dělat vše pro to, aby to příště dopadlo lípTy výkony co čutáš nejsou až tak zlý a Frenkič, Léblík a Hippo budou se svými miliardami vždycky mít o kus lepší mančaft než my, normální smrtelníci
Jedinej multimilionář a budoucí miliardář, kterýho v týhle hře znám je HippoBig El wrote:My normální smrtelníci jsme líní.léblík wrote:Tak za prvý ani zdaleka jsem nebyl a ted už vůbec nejsem miliardář a za druhý je to tvrdě vydřený, normální smrtelníkuBig El wrote:
Proč přestavuješ?Ty výkony co čutáš nejsou až tak zlý a Frenkič, Léblík a Hippo budou se svými miliardami vždycky mít o kus lepší mančaft než my, normální smrtelníci
![]()
Taky to není myšleno nijak urážlivě či závistivě. A ten miliardář byl v nadsázce, no... Milionář jsem i já se svýma dvěma miliónama na kontě![]()
Ty vé,ty už maš našetřenou dvojku joBig El wrote:... Milionář jsem i já se svýma dvěma miliónama na kontě![]()
chci taky viděéééééétpupajdi13 wrote:Ty vé,ty už maš našetřenou dvojku joBig El wrote:... Milionář jsem i já se svýma dvěma miliónama na kontě![]()
![]()
, i ty jeden obchodníku
Jinak jsem koukal nedavno na fotku,jak se pekně vyvaluješ vedle Toši na kanapi, jsi se nám nějak zakulatil ....nebo dospěl
![]()
kldně mail přepošlu,když to Elík posvětíps2512 wrote: chci taky viděéééééét