Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Sranda cup 09 - semifinále.
V boji o kopačák přivítáme "Hady" na Letné
v uterý večer.

-
Z toho máme radost.pupajdi13 wrote:V boji o kopačák přivítáme "Hady" na Letnév uterý večer.
Neustále musím hrát venku, v play-off, už asi 9 zápas v řadě

AC Had Bozak
Finále:
Út 14.9. 2010 22:00 FC Letenská šlechta : AC Had Bozak
Chtělo by se napsat, že pupajdi je jasný favorit, ale Hadis v tomto turnaji staví všechny prognózy na hlavu
. Šance na titul 50%:50%.
Nejspíš hned po finále nebo další den budu rozesílat pozvánky na další už 10.ročník. K myšlence dávat vítězi nějakou cenu se stavím kladně. Každej ročník asi ne, ale ten následující rozhodně vítěz něco dostane. Asi nějakej pohárek ve stylu - Julec cup, šlechtická mince. Musím teda zjistit kolik podobná sranda stojí, abych nemusel rozbíjet prasátko
Tak se hlaste!!! Vítán je každý od F nahoru.
Chtělo by se napsat, že pupajdi je jasný favorit, ale Hadis v tomto turnaji staví všechny prognózy na hlavu

Nejspíš hned po finále nebo další den budu rozesílat pozvánky na další už 10.ročník. K myšlence dávat vítězi nějakou cenu se stavím kladně. Každej ročník asi ne, ale ten následující rozhodně vítěz něco dostane. Asi nějakej pohárek ve stylu - Julec cup, šlechtická mince. Musím teda zjistit kolik podobná sranda stojí, abych nemusel rozbíjet prasátko

Wellweak
-
Myslíš že prasátko bude stačit..?? Ale jinak máme podobnou myšlenku také v hlavě tak uvidíme ..koster wrote:Finále:
Chtělo by se napsat, že pupajdi je jasný favorit, ale Hadis v tomto turnaji staví všechny prognózy na hlavu. Šance na titul 50%:50%.
Nejspíš hned po finále nebo další den budu rozesílat pozvánky na další už 10.ročník. K myšlence dávat vítězi nějakou cenu se stavím kladně. Každej ročník asi ne, ale ten následující rozhodně vítěz něco dostane. Asi nějakej pohárek ve stylu - Julec cup, šlechtická mince. Musím teda zjistit kolik podobná sranda stojí, abych nemusel rozbíjet prasátko![]()

Hlásit se snad nemusíme já doufám že se s námi počítá..

JPD - B.3
To je snad jasnýAtaner wrote: Myslíš že prasátko bude stačit..?? Ale jinak máme podobnou myšlenku také v hlavě tak uvidíme ..![]()
![]()
![]()
Hlásit se snad nemusíme já doufám že se s námi počítá..

Wellweak
Sakra co s váma ste se toho tak chytlipupajdi13 wrote:V boji o kopačák přivítáme "Hady" na Letnév uterý večer.

Wellweak
-
Počítej pruměrně něco okolo 250,- za pohárek ...záleží jak kvalitní si vybereš..daj se koupit cetky za pajdu,ale podle toho to pak taky vypadá. + 50,- poštovný na poslání vítězi , takže odhadem v pruměru 3 kila , já to teda mám trochu dražší a ted co jsem zavedl i kopačku krále střelců ...tak jsem to počítal na "Litr" za jeden ročník Mince ...to už je kua raketakoster wrote:. Asi nějakej pohárek ve stylu - Julec cup, šlechtická mince. Musím teda zjistit kolik podobná sranda stojí, abych nemusel rozbíjet prasátko![]()

-
To jde vidět že na Letný jsou love..pupajdi13 wrote:Počítej pruměrně něco okolo 250,- za pohárek ...záleží jak kvalitní si vybereš..daj se koupit cetky za pajdu,ale podle toho to pak taky vypadá. + 50,- poštovný na poslání vítězi , takže odhadem v pruměru 3 kila , já to teda mám trochu dražší a ted co jsem zavedl i kopačku krále střelců ...tak jsem to počítal na "Litr" za jeden ročník Mince ...to už je kua raketakoster wrote:. Asi nějakej pohárek ve stylu - Julec cup, šlechtická mince. Musím teda zjistit kolik podobná sranda stojí, abych nemusel rozbíjet prasátko![]()
![]()

JPD - B.3
To vám bude muset stačitpupajdi13 wrote:..daj se koupit cetky za pajdu,ale podle toho to pak taky vypadá.....

Ataner wrote:To jde vidět že na Letný jsou love..

Wellweak
-
Nám bude stačit ten "kopačák"koster wrote:To vám bude muset stačitpupajdi13 wrote:..daj se koupit cetky za pajdu,ale podle toho to pak taky vypadá.....![]()
![]()

-
Re: Sranda cup 09 - 14.9. finále+pozvánky-hlaste se!!!
jj,Márty má peněz dost. Už jsem se o tom několikrát osobně přesvědčil
Btw. šance vidím taky stejně, uvidíme, jak dopadnou zákulisní boje
V každém případě se na finále připravíme, i když termín nic moc, plánoval jsem pátek v deset, ale nějak se mi to vymklo z ruky.
Jak to vidíš ty, Márty ?

Btw. šance vidím taky stejně, uvidíme, jak dopadnou zákulisní boje

V každém případě se na finále připravíme, i když termín nic moc, plánoval jsem pátek v deset, ale nějak se mi to vymklo z ruky.
Jak to vidíš ty, Márty ?
AC Had Bozak
-
tO JSOU LŽI A POMLUVYHadis wrote:jj,Márty má peněz dost. Už jsem se o tom několikrát osobně přesvědčil![]()

Vidím to tak,že dostaneš nehorázně krutě na holou zadnici a budeš si jezdit na Letnou k nám na zahradu kopat s kopačákem ala BeckhamHadis wrote: Jak to vidíš ty, Márty ?

Finálový zápas:
FC Letenská šlechta : AC Had Bozak 3:2 (144:132)
Po výrazně lepším výkonu se z vítězství raduje pupajdi, který tak zároveň překazil Hadisovi cestu za třetím vítězstvím v řadě. Vítězi gratulujeme!!!! Pro cenu si ale musí přijet do Brna
Po výrazně lepším výkonu se z vítězství raduje pupajdi, který tak zároveň překazil Hadisovi cestu za třetím vítězstvím v řadě. Vítězi gratulujeme!!!! Pro cenu si ale musí přijet do Brna

Wellweak
Re: Sranda cup 10 - pozvánky-tentokrát s cenou pro vítěze ;-
Není proč to odkládat. Za chvilku odletí pozvánky na další ročník. Vítěz obdrží cenu. Proto kdo má chuť ať se hlásí!!!!!!
Wellweak
-
Hurá...hurá ...kopačák je domakoster wrote:Finálový zápas:

Neblázni ........mě hrozně žere auto (2.0-16V).....zaplatím si poštovný na dobírku