to mi přijde rozumné...Milko wrote:Pali, po takej ponuke sa vyserme na futbal, poriadne sa nažerme, ožerme a zabavme...palo wrote:Zítra je u nás velká sláva,ke dvěma zápasům přijede tým The Last Mohycan.Ve 14:00 se utkáme v rámci Milkova Cupu a ve 22:00 Borůvka Cup.
Mezitím hudba,tanec klobása...Tak doufáme,že Milko na nás nepřiveze nějaké vrahouny a nenapálí nám dva debakly...A kto bude vládať, tak nech si ide teda kopnúť...
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup II. - zápasy v základných skupinách

-
ps2512
Milko nechceš mě pro ty dva zápasy do týmu? Ani kopnout si nemusímpalo wrote:to mi přijde rozumné...Milko wrote:Pali, po takej ponuke sa vyserme na futbal, poriadne sa nažerme, ožerme a zabavme...palo wrote:Zítra je u nás velká sláva,ke dvěma zápasům přijede tým The Last Mohycan.Ve 14:00 se utkáme v rámci Milkova Cupu a ve 22:00 Borůvka Cup.
Mezitím hudba,tanec klobása...Tak doufáme,že Milko na nás nepřiveze nějaké vrahouny a nenapálí nám dva debakly...A kto bude vládať, tak nech si ide teda kopnúť...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Bereme Tě (V.I.P. host)ps2512 wrote:Milko nechceš mě pro ty dva zápasy do týmu? Ani kopnout si nemusímpalo wrote:to mi přijde rozumné...Milko wrote:
Pali, po takej ponuke sa vyserme na futbal, poriadne sa nažerme, ožerme a zabavme...A kto bude vládať, tak nech si ide teda kopnúť...

-
ps2512
Děkuji, služebníček, ruku líbámpalo wrote:Bereme Tě (V.I.P. host)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
boruvka1212
- Team Board Member
Naši hráči sou nadmíru spokojeni , Áčko si odpočinulo a Béčko nehrálo zas tak špatně . Akorát že sme narazily na silného soupeře ( jako v každém turnajiAtaner wrote:Takže zábavy moc nebylo..rozhodčí na pikaču a ještě k tomu přímá redka hned v prvním poločase..![]()
Co dodat výkony obou protagonistů jasně ukazují na nudný fotbal..![]()
avareal 2-6 JPD (96:128)
16' 1 - 1 Birger ''NS'' Sierens
39' 1 - 2 Birger ''NS'' Sierens
45' 1 - 3 Sacha ''N'' Van Heijnsbergen (P)
47' 1 - 4 Samer 'VH' Dekmak
54' 1 - 5 Birger ''NS'' Sierens
79' 1 - 6 Sacha ''N'' Van Heijnsbergen (P)
Postup zajištěn takže panuje spokojenost...
Dnešní zápas byl pro radost hráčů avarealu tak doufám že odchází spokojeni a doufám že se o to své postupové druhé místo ještě poperou ...
-
Libo
Prvni polovinu turnaje jsem zvladl bez ztraty bodu, ale souperi mi urcite ve druhe casti skupinove faze urcite zadne body zadarmo nedaji.
-
Ataner
Nemá cenu komentovat sílu tvého mančaftu..každý ví že ..Libo wrote:Prvni polovinu turnaje jsem zvladl bez ztraty bodu, ale souperi mi urcite ve druhe casti skupinove faze urcite zadne body zadarmo nedaji.
JPD - B.3
Skupina 2
Stratovarius 0 - 2 The Last Mohycan (75 - 95)
- Ďakujeme Palimu za pohostenie, ale moji hráči sú takí lakomci, že domácim nedarovali ani bodík zo zápasu...
Preto ako manager teamu som sa rozhodol ich potrestať - žiaden chlast a sexipraktiky s prostitútkami cez víkend

- Ďakujeme Palimu za pohostenie, ale moji hráči sú takí lakomci, že domácim nedarovali ani bodík zo zápasu...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Libo, prvé body stratíš so mnou vo vyraďovačkách...Libo wrote:Prvni polovinu turnaje jsem zvladl bez ztraty bodu, ale souperi mi urcite ve druhe casti skupinove faze urcite zadne body zadarmo nedaji.
-
palo
Žádné tresty,dyť mi dali jenom dva góly...Milko wrote:Skupina 2
- Ďakujeme Palimu za pohostenie, ale moji hráči sú takí lakomci, že domácim nedarovali ani bodík zo zápasu...Preto ako manager teamu som sa rozhodol ich potrestať - žiaden chlast a sexipraktiky s prostitútkami cez víkend
![]()
![]()

-
Libo
Nic proti Tobe chlape, ale doufam, ze se do vyradovacky nedostanes, kdyz si tak pekne na me brousis zubyMilko wrote:Libo, prvé body stratíš so mnou vo vyraďovačkách...Libo wrote:Prvni polovinu turnaje jsem zvladl bez ztraty bodu, ale souperi mi urcite ve druhe casti skupinove faze urcite zadne body zadarmo nedaji.(ovšem, ak sa tak ďaleko dostanem...
)
-
ps2512
To dělá kvůli tomu, že jsem se chtěl připojit k jeho týmupalo wrote:Žádné tresty,dyť mi dali jenom dva góly...Milko wrote:Skupina 2
- Ďakujeme Palimu za pohostenie, ale moji hráči sú takí lakomci, že domácim nedarovali ani bodík zo zápasu...Preto ako manager teamu som sa rozhodol ich potrestať - žiaden chlast a sexipraktiky s prostitútkami cez víkend
![]()
![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Ataner
Tak máme za sebou předposlední mač a tímto si zajištujeme postup do čtvrtfinále...
JPD 6-1 Stratovarius (128:76)
Jamal ''K'' Hogervorst 1 - 0 9'
Mantas ''NS'' Lekevičius 2 - 1 27'
Jamal ''K'' Hogervorst 3 - 1 61'
Jamal ''K'' Hogervorst 4 - 1 74'
Ville '"N"' Sorsa (P) 5 - 1 81'
Jamal ''K'' Hogervorst 6 - 1 86'
Zápas nenaznačoval že by se Palo pouštěl do nějaké pekelné bitvy a chtěl urvat své první body..
A tak čekáme na poslední zápas na Mohycan stadium a můžeme se pomalu připravovat na vyřazovací boje..
JPD 6-1 Stratovarius (128:76)
Jamal ''K'' Hogervorst 1 - 0 9'
Mantas ''NS'' Lekevičius 2 - 1 27'
Jamal ''K'' Hogervorst 3 - 1 61'
Jamal ''K'' Hogervorst 4 - 1 74'
Ville '"N"' Sorsa (P) 5 - 1 81'
Jamal ''K'' Hogervorst 6 - 1 86'
Zápas nenaznačoval že by se Palo pouštěl do nějaké pekelné bitvy a chtěl urvat své první body..
A tak čekáme na poslední zápas na Mohycan stadium a můžeme se pomalu připravovat na vyřazovací boje..
JPD - B.3
Presne tak ps-ko...ps2512 wrote:To dělá kvůli tomu, že jsem se chtěl připojit k jeho týmupalo wrote:Žádné tresty,dyť mi dali jenom dva góly...Milko wrote:Skupina 2
![]()
![]()
Skupina 2
5. kolo
Zápas o všetko...
So 19 Feb 2011 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? avareal
- predposledný match v skupine a ide o všetko
V posledných zápasoch sa nám s mužstvom avareal darí a bolo by dobré, keby sme v tejto sérii pokračovali. Ale dnes to bude rozhodne veľmi ťažké...Naši borci majú SP zápas za sebou (mimochodom, random bol k nám veľmi milosrdný a ideme ďalej - pozn. managera), vyhovárať sa však nebudeme. Najhoršie na tom je, že ani bod nám nemusí stačiť na zaistenie postupu. V poslednom kole privítame JPD a to znamená, že tu body nezískame a avareal privíta Stratovarius a ten body získa...Možnosti je viac, dôležité bude tento supermatch zvládnuť 
5. kolo
Zápas o všetko...
So 19 Feb 2011 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? avareal
- predposledný match v skupine a ide o všetko