moc fajny logo, this is sparta!pupajdi13 wrote: http://www.soccerproject.com/spnewl_team_detail.php

Moderator: Czech Moderators
moc fajny logo, this is sparta!pupajdi13 wrote: http://www.soccerproject.com/spnewl_team_detail.php
frankie_doparoma wrote: moc fajny logo, this is sparta!
co co co?pupajdi13 wrote:yes,yes,yes
to bylo na Frenkičeps2512 wrote:co co co?pupajdi13 wrote:yes,yes,yes
Další soupeř s velkým egem, který to podcení. Přesně takového potřebuju. A takových už jsem v letošní Minci taky pár potkalfrankie_doparoma wrote:tak 0:0, takovejhle vysledek jsem si pral sel jsem si tvrde pro nej
vylouceni jedno na kazde strane, u me o sest minut drive
souper mel jedno zraneni a 68bp nahradilo 51
vykony 142:135
takze zcela zaslouzena vyhra a postup a opet jsem v semifinale
...jeste ze ty penalty dopadli dobre, betonovat, bejt o 7 lepsi a nechat to dojit k penaltam....![]()
pokud se nemylim ceka me v semifinale Icko, patyho v eFku musim sfouknout jak svicku, to je bez diskuze
v žádnem případěfrankie_doparoma wrote: bud klesa uroven Mince,
jsem přesně čekal tu narážku na měfrankie_doparoma wrote:vyhravat umi kazdej, ale rict to predem ze vyhraju, to chce koule
jako treba ve fotbale, do 29. kola naky podradny kluby o titulu nechtej mluvit a kdyz uz je to jasny tak maj plnou hubu kecu
ja se nebojim, jestli vypadnu tak to bude trapas verejnej (ze jo, psko?), ale i kdybych nic nepsal bral bych to jako muj velkej osobni trapas, proste jsem viteznej typ jak by rek csaplar :p
ps; du se teda pro jistotu podivat na ickuv kadr
rocky to se musí .... dobře to dělá , ještě to ani není nalosovaný a už je mač v kuloárech a to já rád...........takovýto před zápasem : kamarade hodně štestí bla,bla....po zápase : ...gatulluju kamaráde , vubec mi nevadí,že jsem vypadl ....toho tu máme mrakytomkycz wrote: frenkie - ty umíš protivníka vyhecovat, teď doufám, že to odneseš
Souhlas.pupajdi13 wrote:rocky to se musí .... dobře to dělá , ještě to ani není nalosovaný a už je mač v kuloárech a to já rád...........takovýto před zápasem : kamarade hodně štestí bla,bla....po zápase : ...gatulluju kamaráde , vubec mi nevadí,že jsem vypadl ....toho tu máme mrakytomkycz wrote: frenkie - ty umíš protivníka vyhecovat, teď doufám, že to odneseš, tady pujdou ti hráči už na hřiště před zápasem s krvavýma očima
.....musí to mít grády a věř , že když se srazej dva /vítežný/ , tak to mít bude .