Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XVI. - Hujerem acskncl !!!
No od jsme seděl za kompem, hned jak se šlo přihlásit byl jsem na Sp Stalkoval jsem Pala, že už byl na SP od 18:12, bohužel jsme refreshoval do 18:18 a pak jsem musel jít na futsal 

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Já si jen tak náhodou vzpomněl kolem osmé, že bych se mohl podívat na socku, tak jsem se přihlásil, skupina vypadá zajímavě.
S Oslíčkem jsem snad nikdy nehrál, co sahá moje paměť

AC Had Bozak
-
No tak to je bida. Letos sem se chtel konecne zucastnit Hujera a zase sem to prosral.
V 18:05 jsem si rikal super pripravim se a mam jeste cas, tak se trochu postouram ve vetracku co mi zlobyl u chladici desky pod notebook. Jenze sem se do toho nejak zazral a pak koukam uz je 18:25.
Jenze to uz se tu slavilo prvni, druhe i treti misto.
Tak na me zbylo jen radove prihlaseni.
Ale hlavne, ze jsem stihl, alespon to prihlaseni.
A skupina co jsem dostal je super v porovnani stim co jsem tu cetl.

V 18:05 jsem si rikal super pripravim se a mam jeste cas, tak se trochu postouram ve vetracku co mi zlobyl u chladici desky pod notebook. Jenze sem se do toho nejak zazral a pak koukam uz je 18:25.

Ale hlavne, ze jsem stihl, alespon to prihlaseni.

A skupina co jsem dostal je super v porovnani stim co jsem tu cetl.
-
skupina v pohodě,dá se snad postoupit když tam není žádný Áčkařpalo wrote:Milko,oliwa,El - samé derby...

ACS Pardubice
-
Tý vole...tomu říkám super los
Kua práca 

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
kuwa že nestihnu hujera, s tím jsem byl smířen, ale že nestihnu opět přihlášku, to už mě sere. Takže opět bez nás 

-
No to bude ještě hodně zajímavý..Hadis wrote:Já si jen tak náhodou vzpomněl kolem osmé, že bych se mohl podívat na socku, tak jsem se přihlásil, skupina vypadá zajímavě.

JPD - B.3
-
No tebe musím porazit, i kdyby to měl jít kopat a pískat sámAtaner wrote: No to bude ještě hodně zajímavý..

AC Had Bozak
-
Tak musím ošéfovat termíny aby nenaskočilo béčko..pak uvidíme..Hadis wrote:No tebe musím porazit, i kdyby to měl jít kopat a pískat sámAtaner wrote: No to bude ještě hodně zajímavý..

JPD - B.3
hráli jsme spolu v Pavlovicích na srazu jinak asi ne, to je pravda.Hadis wrote:Já si jen tak náhodou vzpomněl kolem osmé, že bych se mohl podívat na socku, tak jsem se přihlásil, skupina vypadá zajímavě.
při pohledu na kvalitu a stav mého kádru budeš v tom případě mít asi jako jeden z mála výrazně kladnou bilanci

-
péesko,tomkycz
Já jsem moc pozvánek ani nerozeslal,někteří pravidelní účastníci vůbec nedostali.
Obesílal jsem lidi z fóra a co jsou aktivní ve fízlárně,ve snu by mne nenapadlo,že se to tak rychle zaplní.Počítal jsem s tím,že ve čtvrtek budu obesílat druhou vlnu jako vždycky.
Já jsem moc pozvánek ani nerozeslal,někteří pravidelní účastníci vůbec nedostali.
Obesílal jsem lidi z fóra a co jsou aktivní ve fízlárně,ve snu by mne nenapadlo,že se to tak rychle zaplní.Počítal jsem s tím,že ve čtvrtek budu obesílat druhou vlnu jako vždycky.

-
Holt se nadá nic dělat no.....mrzí topalo wrote:péesko,tomkycz

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
ja bych rekl ze tomu dost prispelo to ze hodne turnaju z fora se dostali do zaverecnejch casti, ale ktery brzdy neuprosne brzdej a tak ta horsi pulka co uz vypadla ma misto....
edit: a jelikoz ta horsi pulka se stale meni, skoro kazdej odnekud vypadnul ale malo turnaju pritom skoncilo a zaclo znova
edit: a jelikoz ta horsi pulka se stale meni, skoro kazdej odnekud vypadnul ale malo turnaju pritom skoncilo a zaclo znova
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Koukám že v naši skupině může každý skončit na jakémkoliv místě...Dajo wrote:1.skupina
1 FK Laugaricio
2 Mission Impossible
3 FC Crue Olomouc
4 Šutrteam
Pekná skupinka,pekná......a k tomu Palova protiskupina.....bude to zaujímavý ročník.![]()
Som rád,že aj pokladník od Mohykánov zamenil pár hrudiek zlata za euro aby sa mohol zúčastniť tohoto turnaja.

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
Zaplnění - připomíná mi to zlaté časy ŠM , kdy za 2 hodky bylo plno
má učast - bohužel, nemám místo a pokud někde umyslně nevypadnu,tak ani mít do konce roku nebudu, začíná to bejt pomalu k zamyšlení , když se kdokoli hlásí do turnaje , kor jednáli se o tur z fora měl byt vzít v potaz i fakt,že se jeho učast netýká pouze jeho samého ,ale i dalších 31 lidí,.....při možnosti hrát 9 turnajů z toho pak vznikají vcelku pěkné pasti pro ostatní hráče , nedej bože ty uspěšné .
Myslím,že jsem taky hrál na vysoké urovni a třeba ještě zase budu a nikdy nebylo potřeba mít totalně problokované 3 týdny dopředu , na to abych dosáhl nějakého uspěchu.
Jako jeden z příkladů se dá ukázat zrovna můj tur , vyřazovací kolo začalo 5.12. a končí 18.12. -(,tomky,Mccgrady,íčko,foxir,leblik, prim a boban jsme na 14 dní oseklý od možnosti mít jedno volné místo,protože vypadli , já teprva vypadnu) , nikoho nebaví čekat 14dní po odehrání na poslední zápas a takhle je to v poslední době skoro všude a drhne to pak celý turnaj , lidi vypadnou z tempa, topic stojí a je mrtvej ....napětí je fuč a nastává spíš nasrání.....kterého jsem ted dosáhl třeba já , přišel jsem o LG cup i o Hujera a to mi není po chuti.....abych se tomu ubránil,tak abych nakonec já začal hrát mín turnajů (udělal si vlastní omezení) ,abych se tomuhle vyhnul
Ale mělo by to bejt přesně naopak, každej kdo se někam hlásí by si měl být vědom své termínovky a podle toho postupovat .
Jak říkal jeden můj kolega....tohle je totalní diletanství.

má učast - bohužel, nemám místo a pokud někde umyslně nevypadnu,tak ani mít do konce roku nebudu, začíná to bejt pomalu k zamyšlení , když se kdokoli hlásí do turnaje , kor jednáli se o tur z fora měl byt vzít v potaz i fakt,že se jeho učast netýká pouze jeho samého ,ale i dalších 31 lidí,.....při možnosti hrát 9 turnajů z toho pak vznikají vcelku pěkné pasti pro ostatní hráče , nedej bože ty uspěšné .
Myslím,že jsem taky hrál na vysoké urovni a třeba ještě zase budu a nikdy nebylo potřeba mít totalně problokované 3 týdny dopředu , na to abych dosáhl nějakého uspěchu.
Jako jeden z příkladů se dá ukázat zrovna můj tur , vyřazovací kolo začalo 5.12. a končí 18.12. -(,tomky,Mccgrady,íčko,foxir,leblik, prim a boban jsme na 14 dní oseklý od možnosti mít jedno volné místo,protože vypadli , já teprva vypadnu) , nikoho nebaví čekat 14dní po odehrání na poslední zápas a takhle je to v poslední době skoro všude a drhne to pak celý turnaj , lidi vypadnou z tempa, topic stojí a je mrtvej ....napětí je fuč a nastává spíš nasrání.....kterého jsem ted dosáhl třeba já , přišel jsem o LG cup i o Hujera a to mi není po chuti.....abych se tomu ubránil,tak abych nakonec já začal hrát mín turnajů (udělal si vlastní omezení) ,abych se tomuhle vyhnul

Ale mělo by to bejt přesně naopak, každej kdo se někam hlásí by si měl být vědom své termínovky a podle toho postupovat .
Jak říkal jeden můj kolega....tohle je totalní diletanství.