To nešlo, hlídali jsme se na vzájem.......s trouboupalo wrote:Tak ses měl mezi dvouma plechama přihlásit tyvole...ps2512 wrote:Kdyz ja doma pekl cukrovi

Moderator: Czech Moderators
To nešlo, hlídali jsme se na vzájem.......s trouboupalo wrote:Tak ses měl mezi dvouma plechama přihlásit tyvole...ps2512 wrote:Kdyz ja doma pekl cukrovi
Tam byl s Tebou ještě nějaký další trouba?ps2512 wrote:To nešlo, hlídali jsme se na vzájem.......s trouboupalo wrote:Tak ses měl mezi dvouma plechama přihlásit tyvole...ps2512 wrote:Kdyz ja doma pekl cukrovi
Ta trouba.........jako ta lamapalo wrote: Tam byl s Tebou ještě nějaký další trouba?
Tak tohle jsi přehnal Pali..palo wrote:Tam byl s Tebou ještě nějaký další trouba?ps2512 wrote:To nešlo, hlídali jsme se na vzájem.......s trouboupalo wrote: Tak ses měl mezi dvouma plechama přihlásit tyvole...
Tak to je hustý !!! Představa PéeSka mezi dvěma plechama a s jednou troubou a zástěrou..palo wrote:Tam byl s Tebou ještě nějaký další trouba?ps2512 wrote:To nešlo, hlídali jsme se na vzájem.......s trouboupalo wrote: Tak ses měl mezi dvouma plechama přihlásit tyvole...
Uznavam, ze co se tyce brzdeni u Oliwi, tak na tom nese do jiste miry vinu i ja. Omlouvam se a polepsim se.oliwapol wrote:já mám takhle zablokovaný 4 turnaje snad 10-14 dní už a pěkně mě to serepupajdi13 wrote:Zaplnění - připomíná mi to zlaté časy ŠM , kdy za 2 hodky bylo plno![]()
má učast - bohužel, nemám místo a pokud někde umyslně nevypadnu,tak ani mít do konce roku nebudu, začíná to bejt pomalu k zamyšlení , když se kdokoli hlásí do turnaje , kor jednáli se o tur z fora měl byt vzít v potaz i fakt,že se jeho učast netýká pouze jeho samého ,ale i dalších 31 lidí,.....při možnosti hrát 9 turnajů z toho pak vznikají vcelku pěkné pasti pro ostatní hráče , nedej bože ty uspěšné .
Myslím,že jsem taky hrál na vysoké urovni a třeba ještě zase budu a nikdy nebylo potřeba mít totalně problokované 3 týdny dopředu , na to abych dosáhl nějakého uspěchu.
Jako jeden z příkladů se dá ukázat zrovna můj tur , vyřazovací kolo začalo 5.12. a končí 18.12. -(,tomky,Mccgrady,íčko,foxir,leblik, prim a boban jsme na 14 dní oseklý od možnosti mít jedno volné místo,protože vypadli , já teprva vypadnu) , nikoho nebaví čekat 14dní po odehrání na poslední zápas a takhle je to v poslední době skoro všude a drhne to pak celý turnaj , lidi vypadnou z tempa, topic stojí a je mrtvej ....napětí je fuč a nastává spíš nasrání.....kterého jsem ted dosáhl třeba já , přišel jsem o LG cup i o Hujera a to mi není po chuti.....abych se tomu ubránil,tak abych nakonec já začal hrát mín turnajů (udělal si vlastní omezení) ,abych se tomuhle vyhnul![]()
Ale mělo by to bejt přesně naopak, každej kdo se někam hlásí by si měl být vědom své termínovky a podle toho postupovat .
Jak říkal jeden můj kolega....tohle je totalní diletanství.
Takže za trest 10 přáteláků u nás..Mazzy wrote:
Uznavam, ze co se tyce brzdeni u Oliwi, tak na tom nese do jiste miry vinu i ja. Omlouvam se a polepsim se.![]()
By ti prasknul displej a to nemůžu dopustit.....při focení praskla čočka, tudíž foto nenícrueface1 wrote: Tak to je hustý !!! Představa PéeSka mezi dvěma plechama a s jednou troubou a zástěrou..![]()
![]()
Nemáš fotku ?
Já jednu fotku viděl..bohužel nevím zda to byla zástěra nebo kroj..ps2512 wrote:By ti prasknul displej a to nemůžu dopustit.....při focení praskla čočka, tudíž foto nenícrueface1 wrote: Tak to je hustý !!! Představa PéeSka mezi dvěma plechama a s jednou troubou a zástěrou..![]()
![]()
Nemáš fotku ?
A nevíš,jestli je to vůbec PéeSko ...Ataner wrote:Já jednu fotku viděl..bohužel nevím zda to byla zástěra nebo kroj..ps2512 wrote:By ti prasknul displej a to nemůžu dopustit.....při focení praskla čočka, tudíž foto nenícrueface1 wrote: Tak to je hustý !!! Představa PéeSka mezi dvěma plechama a s jednou troubou a zástěrou..![]()
![]()
Nemáš fotku ?
Jo - míchal těsto pingpongovou pálkou...crueface1 wrote:A nevíš,jestli je to vůbec PéeSko ...Ataner wrote:Já jednu fotku viděl..bohužel nevím zda to byla zástěra nebo kroj..ps2512 wrote: By ti prasknul displej a to nemůžu dopustit.....při focení praskla čočka, tudíž foto není![]()
Kde jste tu fotku vyhrabali??????palo wrote:Jo - míchal těsto pingpongovou pálkou...crueface1 wrote:A nevíš,jestli je to vůbec PéeSko ...Ataner wrote: Já jednu fotku viděl..bohužel nevím zda to byla zástěra nebo kroj..![]()
Buď rád že ji sem nehodíme..ps2512 wrote: Kde jste tu fotku vyhrabali??????
Šup sem s ňouAtaner wrote:Buď rád že ji sem nehodíme..ps2512 wrote: Kde jste tu fotku vyhrabali??????
Tu v kroji..né to bych mu neudělal na to si ho zase vážím ..ale..GeorgeTT wrote:Šup sem s ňouAtaner wrote:Buď rád že ji sem nehodíme..ps2512 wrote: Kde jste tu fotku vyhrabali??????