Tak zavři oči a my tě nepráskneme..žes ji sem dalAtaner wrote: Tu v kroji..né to bych mu neudělal na to si ho zase vážím ..ale..

Moderator: Czech Moderators
Tak zavři oči a my tě nepráskneme..žes ji sem dalAtaner wrote: Tu v kroji..né to bych mu neudělal na to si ho zase vážím ..ale..
Vša na té Atanerově už vypadám jak po metalovém koncertěpalo wrote:To je nářez v mojem metalovém topicu...![]()
![]()
![]()
(Staříček Pagáč vyprávjajů...)
no jo - vypadáš tam trochu jetý...ps2512 wrote:Vša na té Atanerově už vypadám jak po metalovém koncertěpalo wrote:To je nářez v mojem metalovém topicu...![]()
![]()
![]()
(Staříček Pagáč vyprávjajů...)
jojo.....ta co mi nepujčí notebookcrueface1 wrote:A ta galanka je tvoja roba?
Péesko ještě ani není Na fízlárně a už mi tady exhibuje...ps2512 wrote:jojo.....ta co mi nepujčí notebookcrueface1 wrote:A ta galanka je tvoja roba?![]()
![]()
Ej kua, aký švihák lázeňskýAtaner wrote:ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
To je proto, abych nemusel k výslechu.....bych z toho mohl mít doživotní trouma!!palo wrote:Péesko ještě ani není Na fízlárně a už mi tady exhibuje...ps2512 wrote:jojo.....ta co mi nepujčí notebookcrueface1 wrote:A ta galanka je tvoja roba?![]()
![]()
Co je to trouma - to jsi ještě zblblý od té trouby ne?ps2512 wrote:To je proto, abych nemusel k výslechu.....bych z toho mohl mít doživotní trouma!!palo wrote: Péesko ještě ani není Na fízlárně a už mi tady exhibuje...