Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

acskncl
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 27 - íčko triumfuje a je v semifinále

Post by acskncl »

tomkycz wrote:
Big El wrote: Jestli to dobře odhaduju, tak období Xixorovy neorožené a neohrozitelné nadvlády přišlo až později. Ale nejsem si jistý...
tahle mince se dohrávala ve 29 sezóně, ve které xixi vyhrál céčko. V céčku tehdy strávil několik sezón a stavěl top kádr. To byla doba, kdy ladil sestavu na vítězství v áčku, což se mu bohužel nepovedlo....a jelikož si tehdy zakládal na co nejmladším věku kádru, tak na vrcholu výkonnosti zůstal dost dlouho 8)
Do A ale dosel se souborem 29-30 letejch hracu, random mu nepral, ukopal druhej flek, dalsi sezonu zkusil pohar a pak to rozprodal.
Na ceste do propadliste dejin.
tomkycz

Post by tomkycz »

acskncl wrote:Do A ale dosel se souborem 29-30 letejch hracu, random mu nepral, ukopal druhej flek, dalsi sezonu zkusil pohar a pak to rozprodal.
proto říkám, že xixi byl silný už když byl v céčku. V áčku hrál asi jen dvě sezóny o titul, pak snad ještě zkoušel pohár...
mantel

Post by mantel »

acskncl wrote:
tomkycz wrote:
Big El wrote: Jestli to dobře odhaduju, tak období Xixorovy neorožené a neohrozitelné nadvlády přišlo až později. Ale nejsem si jistý...
tahle mince se dohrávala ve 29 sezóně, ve které xixi vyhrál céčko. V céčku tehdy strávil několik sezón a stavěl top kádr. To byla doba, kdy ladil sestavu na vítězství v áčku, což se mu bohužel nepovedlo....a jelikož si tehdy zakládal na co nejmladším věku kádru, tak na vrcholu výkonnosti zůstal dost dlouho 8)
Do A ale dosel se souborem 29-30 letejch hracu, random mu nepral, ukopal druhej flek, dalsi sezonu zkusil pohar a pak to rozprodal.
Myslím, že do Áčka došel s hráčema v ideálním věku a rozprodával o něco dříve, než musel, když pochopil, že Julius je pro něj nepřekonatelný. A měl neskutečný pech, když vezmu v úvahu, co všechno do toho dal a co mu ten šílený random vyváděl.
acskncl

Post by acskncl »

Myslím, že do Áčka došel s hráčema v ideálním věku a rozprodával o něco dříve, než musel, když pochopil, že Julius je pro něj nepřekonatelný. A měl neskutečný pech, když vezmu v úvahu, co všechno do toho dal a co mu ten šílený random vyváděl.
Vetsinu top hracu mel 29 letejch julius mel v te dobe skoro vse 26-27 lete. Kdyz se k tomu pridal ten random tak tu druhou sezonu zkusil pohar a tam tusim dojel taky na random.
Na ceste do propadliste dejin.
impossible

Post by impossible »

pupajdi13 wrote:...............Hloubkový profil semifinalistů............

Mission Impossible

top golman - Bangaly 'Do předu hrály' Gnomagnon (70)
top bek -......LB Pawel 'Jan II.' Motyl (72)
top záložník - RM Clyde 'PK' Mulders (73)
top utočník - LF Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira (72)
A neubirej mojemu Ibsonovi...ten uz davno kope 73 :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:jo tehdy řádil hlavně xixor, to byl těžký kalibr, taky mošna, andrew, jančařík, pupajdi, mouven, kopečkář atd.. Jen si nepamatuju, jestli v té době byl na vrcholu mantel, asi jo a Papa, ten asi přestavoval. Taky amoszamba byl našlapanej... jestli chlapci budou ještě hrát... i my jsme se nakonec vrátili, rok pauzy nám prospěl... 8)
Mantel měl vrchol teprve před sebou a ještě vůbec netušil, že nějaký přijde. Byl jsem někde v D nebo E divizi a uvažoval, jestli si někdy kopnu alepoň Béčko. Do Áčka jsem dorazil v 37 sezoně, tou dobou už tam Amos myslím jednu sezonu byl, další sezonu jsme ho hráli oba dva (tam se mi povedlo to druhé místo) a pak jsem se poroučel dolů.
P.S. Amos tým má, hlásí se do něj cca 1x týdně, ale hra ho úplně přestala bavit a celkem pochybuju, že se na tom něco v dohledné době změní.
sexy kote

Post by sexy kote »

pupajdi13 wrote:Zajímavosti - perličky

Jako jediný z této čtyřky zatím dokázal vyhrát Minci pouze Tomkyč....tak zde Vám přináším report toho slavného finálového mače , z tehdejších Litoměřic se stal FC united :roll:

http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... _season=29

Při procházce skupinami , je zajímavé vidět známá jmena,která už tu dobu válela o body v |Minci ....psal se červen 2009
Zajímavej pohled do minulosti :D Neméně je zajímavá i historie aktuálního Litoměřického týmu :mrgreen:
Big El

Re: Šlechtická Mince 27 -semifinále/íčko,frenkič,Mantel,Rock

Post by Big El »

Hm. To se to Íčkovi řekne: "vyřaď Mantela"

Ale JAK?!? Ať to počítám, jak to počítám vychází mi to na nižší výkon. Navíc s těmi Íčkovými řízky a přísným sudím a bez domácí výhody. No, aspoň jsem si pohrál s penaltami a zkusil překopat taktiku a rozestavení, kterou Íčko hrává. Ale myslím, že se ještě spolehnu na to, že Mantel nějak nasral pana Randoma. :lol:

A teď děj se vůle Sjarelova.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Big El

Post by Big El »

Kurva! Kurva! A kurva!

Předzápasové propočty vycházely - jak už výše psáno - pro Mantela. Přesto jsme s Íčkem plánovali ještě před jeho odjezdem tajný trumf - výměnu trenéra (i s ní to ale vycházelo na cca +2 body výkonu pro Mantela). Na Íčkův dotaz, kolik že mu musí do konce zbývat dní, jsem odvětil suverénně - spoléhajíc na svou paměť - že 23. Íčko pravil, že to vyjde na den přesně. Kdybych se byl býval podíval do svých poznámek, kde mám napsáno, že to je 22...

...kdybych to zjistil včas, šoupl bych ještě Áčku na 10h mač na doplnění morálky...

A jak že to dopadlo?

Mission Impossible - Fc Mantel 3:3 (135:135) 4:5 pen.

Vzývání randomu částečně vyšlo. Mantel prohrával v 64.minutě už 3:1, pak však srovnal v 72.minutě na 3:3, načež Mantelův tlak zbrzdila obálková diplomacie. Pan rozhodčí vytasil dva červené trumfy - v 77. a 84.minutě. Přesilovku jsme už využít nedokázali, ale aspoň jsme neinkasovali. Penalty pro nás začaly tragicky - první dvě série jsme neproměnili a soupeř mohl jít do vedení 2:0. Naštěstí též neproměnil a neproměnil ani v sérii třetí. 7.série však už rozhodla...

Mantelovi gratuluju - škoda - po takovémto průběhu ten kiks s trenérem štve ještě víc.
Elnino Prague

palo

Post by palo »

Big El wrote:Kurva! Kurva! A kurva!

Předzápasové propočty vycházely - jak už výše psáno - pro Mantela. Přesto jsme s Íčkem plánovali ještě před jeho odjezdem tajný trumf - výměnu trenéra (i s ní to ale vycházelo na cca +2 body výkonu pro Mantela). Na Íčkův dotaz, kolik že mu musí do konce zbývat dní, jsem odvětil suverénně - spoléhajíc na svou paměť - že 23. Íčko pravil, že to vyjde na den přesně. Kdybych se byl býval podíval do svých poznámek, kde mám napsáno, že to je 22...

...kdybych to zjistil včas, šoupl bych ještě Áčku na 10h mač na doplnění morálky...

A jak že to dopadlo?

Vzývání randomu částečně vyšlo. Mantel prohrával v 64.minutě už 3:1, pak však srovnal v 72.minutě na 3:3, načež Mantelův tlak zbrzdila obálková diplomacie. Pan rozhodčí vytasil dva červené trumfy - v 77. a 84.minutě. Přesilovku jsme už využít nedokázali, ale aspoň jsme neinkasovali. Penalty pro nás začaly tragicky - první dvě série jsme neproměnili a soupeř mohl jít do vedení 2:0. Naštěstí též neproměnil a neproměnil ani v sérii třetí. 7.série však už rozhodla...

Mantelovi gratuluju - škoda - po takovémto průběhu ten kiks s trenérem štve ještě víc.
Vítej mezi nás (lamy) :mrgreen:
Image
mantel

Post by mantel »

Vzývání randomu částečně vyšlo.
Prý částečně, ten El je fakt vtipálek, dvě redky jsem nečekal ani v nejčernějším snu. :shock: Nevím jestli tenhle zápas brát jako smolný nebo šťastný, ale asi apíše jako šťastný, když dopadnul dobře. Že na mně vytáhnete trenéra jsem si byl jist na 120% (už to zkusil tomkycz v minulé Minci) a přizpůsobil tomu i taktiku od začátku týdne. V pondělní lize nastoupilo Béčko, Áčko odpočívalo celý den a nehrálo ani zápas na doplnění morálky. Ráno nastoupilo na ligu celé Áčko 95/100 (samozřejmě jsem večer hodně počítal) a proti oliwapolovi to stačilo na 3 body. Veslo se objevilo na scéně na turnaji v 10 hodin, kdy +7 stačilo jen na bezgolovou remizu, ale pal to čert, v tomhle zápase mi to nevadilo. V práci už jsem tradičně nestihnul zkontrolovat sestavu přes mobil, tak jsem se modlil, at je všechno ready. Cestou domů jsem mrknul přes mobil na výsledek a krve by se ve mně nedořezal, když jsem viděl remízu, naštestí pentle pro mě dopadly dobře (asi tak po 4 prohraných). Konec dobrý, všechno dobré, ale mám tyhle nervy vůbec zapotřebí? Asi jo, jinak bych se na to dávno vysral. :lol:
Gratulace Elovi k zodpovědnému zastupování i slušnému výkonu a tomu "zmetkovi" díky za dvě redky, bude to mít u mně schované. Už chybí jen poslední krůček a mě i Pupajdimu ubyde (doufám) jedna vráska na čele.........
Big El

Post by Big El »

mantel wrote:
Big El wrote:

Vzývání randomu částečně vyšlo.
Prý částečně, ten El je fakt vtipálek, dvě redky jsem nečekal ani v nejčernějším snu. :shock: Nevím jestli tenhle zápas brát jako smolný nebo šťastný, ale asi apíše jako šťastný, když dopadnul dobře. Že na mně vytáhnete trenéra jsem si byl jist na 120% (už to zkusil tomkycz v minulé Minci) a přizpůsobil tomu i taktiku od začátku týdne. V pondělní lize nastoupilo Béčko, Áčko odpočívalo celý den a nehrálo ani zápas na doplnění morálky. Ráno nastoupilo na ligu celé Áčko 95/100 (samozřejmě jsem večer hodně počítal) a proti oliwapolovi to stačilo na 3 body. Veslo se objevilo na scéně na turnaji v 10 hodin, kdy +7 stačilo jen na bezgolovou remizu, ale pal to čert, v tomhle zápase mi to nevadilo. V práci už jsem tradičně nestihnul zkontrolovat sestavu přes mobil, tak jsem se modlil, at je všechno ready. Cestou domů jsem mrknul přes mobil na výsledek a krve by se ve mně nedořezal, když jsem viděl remízu, naštestí pentle pro mě dopadly dobře (asi tak po 4 prohraných). Konec dobrý, všechno dobré, ale mám tyhle nervy vůbec zapotřebí. Asi jo, jinak bych se na to dávno vysral. :lol:
Gratulace Elovi k zodpovědnému zastupování i slušnému výkonu a tomu "zmetkovi" díky za dvě redky, bude to mít u mně schované. Už chybí jen poslední krůček a mě i Pupajdimu ubyde (doufám) jedna vráska na čele.........
No, částečně proto, že to nepomohlo k postupu. Jinak samozřejmě byly dvě redky pěknej zářez, to jo :twisted:

No a s tím trenérem to byl provar, no. Přitom ty zprávy od acskncla a kotěte mám uložené mezi důležitýma, takže stačily asi tři kliknutí, abych si ověřil, jestli je to 22 nebo 23. Ale NE! Já blbec musím spoléhat na svoji děrvaou paměť! Nebýt toho provaru, nepůjde tým 95/100, ale cca 100/97, což by mělo dělat - jestli se nepletu - cca 1,5 bodu výkonu a to už při tomhle vývoji mohlo stačit.

Takže ta gratulka k zodpovědnému výkonu zavání silnou ironií, ač tak asi myšlená není...

Gratuluju a koukej už aspoň to finále vyhrát.
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:

A jak že to dopadlo?

Vítej mezi nás (lamy) :mrgreen:
tak my s Palem tě Ele teda do klubu vezmem :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote: