Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 27 -semifinále/íčko,frenkič,Mantel,Rock

Post by pupajdi13 »

mantel wrote:Už chybí jen poslední krůček a mě i Pupajdimu ubyde (doufám) jedna vráska na čele.........
No ty jo....tos trefil naprosto přesně .....myslim,že jsi i pokořil můj rekord v čekání na trofej v Julci tehdá a že to bylo kurevsky dlouho 8)

takže gratuluju i když jsi vysekl mého pokrevního bracha íčka.... :wink: ....a uvidíme,jestli si tu tvou adresu vytukám za pár dní na krabičku 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Už chybí jen poslední krůček a mě i Pupajdimu ubyde (doufám) jedna vráska na čele.........
No ty jo....tos trefil naprosto přesně .....myslim,že jsi i pokořil můj rekord v čekání na trofej v Julci tehdá a že to bylo kurevsky dlouho 8)

takže gratuluju i když jsi vysekl mého pokrevního bracha íčka.... :wink: ....a uvidíme,jestli si tu tvou adresu vytukám za pár dní na krabičku 8)
jj, máš naprostou pravdu, je to rozhodně déle. Vzpomínám si, jak jsi mi psal po zisku trofeje v Julci, že mi přeješ, abych na triumf v Minci nemusel čekat stejně dlouho. Jestli se nepletu, tak je to třetí finále a tobě to snad vyšlo taky napotřetí. Tak snad se nechám inspirovat.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: jak jsi mi psal po zisku trofeje v Julci, že mi přeješ, abych na triumf v Minci nemusel čekat stejně dlouho. Jestli se nepletu, tak je to třetí finále a tobě to snad vyšlo taky napotřetí. Tak snad se nechám inspirovat.
tak když jsi se nechal inspirovat mým čekáním (ty masochisto) , tak snad se necháš inspirovat i tím druhým .,,,,ale počítej,že ani Frenkič ani Tomkyč ti to neulehčí 8)
impossible

Re: Šlechtická Mince 27 - Mantel první finalista

Post by impossible »

Jsem zpet. (i kdyz ne v Minci, ale pouze na SP). Diky Elovi za zdatny zaskok a randomovi za pomocnou ruku, lec nakonec stejne slabou. Vypadli jsme po rovnocennem boji, coz nas na srdci zahralo. Predstavensto je spokojeno, ze si tym netrhul proti Mantelovcum ostudu 8)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
tomkycz

Post by tomkycz »

No už se chystáme pomalu na zápas. Frenkič je taky připraven, očekáváme vyrovnanout bitvu, pokud do zápasu nezasáhne CML či rozhodčí ( pokud by vyhodil ze hřiště nějakého frenkičova řezníka, bylo by vše v naprostém pořádku 8) ) Po včerejším vyhraném derby máme psychickou výhodu a hodláme ji přetavit ve vítězství, a to klidně v penaltovém rostřelu :wink: všichni hráči obou týmů jdou do zápasu připraveni na 100%, aby ne, v neděli. My sice zítra hrajeme v lize s druhým, ale jak pravil Mantel, mince má přednost před vším 8) Trochu doufáme, že frenkie udělá nějaký manažerský přehmat :wink:
tomkycz

Post by tomkycz »

tak bohužel pro nás, k penaltám jsme to sice dotáhli, ale tam jsme pohořeli. Gratulace míří k Frenkičovi, na výkon 147 odpovědět neumíme, takže remíza je pro nás ještě úspěch. Radovat se holt může jen jeden tým. Gratuluji Frenkie a přeju hodně štěstí ve finále, Mantel už je těžkej kalibr !!!

FK Hash Rohatsko 3 - 3 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 147:145 :roll:

penalty: 4:1 :evil:
palo

Post by palo »

tomkycz wrote:tak bohužel pro nás, k penaltám jsme to sice dotáhli, ale tam jsme pohořeli. Gratulace míří k Frenkičovi, na výkon 147 odpovědět neumíme, takže remíza je pro nás ještě úspěch. Radovat se holt může jen jeden tým. Gratuluji Frenkie a přeju hodně štěstí ve finále, Mantel už je těžkej kalibr !!!

Vidím,žes taky nastavoval penalty dle péeskových rad na fóru... :mrgreen:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

palo wrote:
tomkycz wrote:tak bohužel pro nás, k penaltám jsme to sice dotáhli, ale tam jsme pohořeli. Gratulace míří k Frenkičovi, na výkon 147 odpovědět neumíme, takže remíza je pro nás ještě úspěch. Radovat se holt může jen jeden tým. Gratuluji Frenkie a přeju hodně štěstí ve finále, Mantel už je těžkej kalibr !!!

Vidím,žes taky nastavoval penalty dle péeskových rad na fóru... :mrgreen:
jo :evil: psko záškodník
ps2512

Post by ps2512 »

já věděl že to někdo napíše :oops: 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:je to tam !!!! SKS vs ACS 1:0 8) 8) :mrgreen: 8) :mrgreen: 8) :lol: 8) :lol: :mrgreen:
1:1 :p

tak nakonec jsem dal prednost tymovemu pojeti hry a misto LF a LB s vykonama 74 a 73 hrali hraci s vykonama 71 a 71, jelikoz jsem vedel ze jestli chci postoupit musim dohrat v 11ti, takze jsem se snazil mit co nejmensi rozptyl agrese, tak jsem postavil 5%tni tym 81-85, coz prineslo sve ovoce a dohral jsem v 11ti, diky tem zmenam jsem ale nevylepsil klubovej rekord a pouze vyrovnal na 147, ale jdeme dal a to je hlavni
...navic jeste LMko se teprv vraci po zraneni a byl na 100/96....

v patek privitam doma Mantela, vstupny je zadarmo a kazdej se salou nebo dresem mistniho FK Hash dostane neco na smotani, v sektoru hosti se bude podavat jen nealko pivo a vodka od likerky Drak :twisted:
po minulym semifinale je finale posun vpred, ale to dotazeni do vitezneho konce to bude hodne tezke, po Sutru ve ctvrtfinale druhej tym kteryho se fakt bojim, spasi nas jen zazrak vsemocneho Jaha....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote: dohral jsem v 11ti....
no nic jiného než spoléhat na to že ti pošle sudí hráče předčasně do sprch mi nezbývalo, tvoje max. výkony nám jsou známy. No nic, tentokrát ti to opět vyšlo, v zápasech s námi tě nechává ten s píšťalkou v klidu :evil: rozdělit 11 žlutejch mezi všechny hráče, to chce kumšt :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImage
Image................SEMIFINÁLE......................

ImageMission Impossible..... 3 : 3..... Fc MantelImage

penalty - 4 : 5

výkony - 135 : 135

ČK - 0 / 2

Tak myslím , že málokdo čekal že "Nemožná družina" takto Mantelíka potrápí ,ale stalo se , mistr "náhoda" se ukázal v plném světle a mohlo být na světě překvapení jako hrom.....i to opět potvrzuje můj názor , že žádný zápas na SP není dopředu prohraný a má smysl bojovat i když battle a jemu podobné programy ukazují , že má člověk hodit flint víte kam.
Pro přesnost ještě doplním jednotlivé výkony hráčů v porovnání obou týmů.

íčko... -68,70,68,69,70,65,69,70,71,70,69
mantel -74,71,70,71,74,74,70,73,73,72,72

Na první pohled jasná věc ,ale realita byla jiná a nakonec se Mantel modlil za všechny svaté "randomové" v penaltové loterii.....a dočkal se 8)
Íčkovi patří velký obdiv za to co předvedl v letošním ročníku...ale to si nechám až po skončení celého turnaje.

ImageFK Hash Rohatsko..... 3 : 3..... Litomerice losers Club de FotbalImage

penalty - 4 : 1

výkony - 147 : 145

ČK - 0 / 0 .......ŽK - 11 / 8

Tomu co předvedl Frenkič , tak tomu já říkám profi-exelentní SP přístup.....může to vypadat,že ho vychvaluju ,ale pravda je taková ,že si to zaslouží , ......kvalitní a výkonný tým umí sestavit kde kdo,ale hrát s ním na maximum využití už umí málokdo .....viz Frenkičovo sladění sestavy na pohled agresivity naukor výkonu a výsledných 11 žlutek.
Krásných Tomkyčových 145 nakonec k postupu nestačilo .

Zajímavé oba dva semifinálové špíly , letošní Mince mi přijde jako jedna z nejlepších , za poslední 2 roky.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

SEMIFINÁLOVÉ STŘÍPKY - ZAJÍMAVOSTI
pupajdi13 wrote:..............SEMIFINÁLE...................

Út 25 Zář 2012 (14:00 CET)..... Mission Impossible..... ?? - ??..... Fc Mantel

...můj typ je kříž. 8)

Ne 30 Zář 2012 (10:00 CET) .....FK Hash Rohatsko .....?? - ??..... Litomerice losers Club de Fotbal.

...já to sázím opět na kříž.
Tak já jsem trefil čistě tiket , dvakrát 3 : 3 a já beru 8)

No a ještě jednu zajímavost tu mám .....

Ještě před nalosováním zápasů semifinále byli všichni čtyři zůčastnění včetně pátého (Mě) přesvědčeni o tom,že nás čeká souboj Íčko / Frenkič ......jak zajímavé zjištění bylo po losu ale 8)
Tak snad se nějakého vyřazovacího mače - Mission Impossible - FK Hash Rohatsko dočkáme v příští Minci .
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImage
Image................FINÁLE......................

Pá 5 Říj 2012 (18:00 CET)
FK Hash Rohatsko..... ?? - ??..... Fc Mantel

Image....................................................................................Image
impossible

Post by impossible »

pupajdi13 wrote:SEMIFINÁLOVÉ STŘÍPKY - ZAJÍMAVOSTI
pupajdi13 wrote:..............SEMIFINÁLE...................

Út 25 Zář 2012 (14:00 CET)..... Mission Impossible..... ?? - ??..... Fc Mantel

...můj typ je kříž. 8)

Ne 30 Zář 2012 (10:00 CET) .....FK Hash Rohatsko .....?? - ??..... Litomerice losers Club de Fotbal.

...já to sázím opět na kříž.
Tak já jsem trefil čistě tiket , dvakrát 3 : 3 a já beru 8)

No a ještě jednu zajímavost tu mám .....

Ještě před nalosováním zápasů semifinále byli všichni čtyři zůčastnění včetně pátého (Mě) přesvědčeni o tom,že nás čeká souboj Íčko / Frenkič ......jak zajímavé zjištění bylo po losu ale 8)
Tak snad se nějakého vyřazovacího mače - Mission Impossible - FK Hash Rohatsko dočkáme v příští Minci .
Pupi. Hoď vařečku do koše a mazej do tipsportu na plný úvazek
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”