Těšíme se jak vyřadíme Oliwkuoliwapol wrote:Těšíme se na případnou obhajobu

Moderator: Czech Moderators
Těšíme se jak vyřadíme Oliwkuoliwapol wrote:Těšíme se na případnou obhajobu
Ty sa hlavne sústreď, aby si mal voľné miesto...ps2512 wrote:Těšíme se jak vyřadíme Oliwkuoliwapol wrote:Těšíme se na případnou obhajobu
50 000,-. Ináč všetky informácie sú aj na prvej strane tohto topicugeo75 wrote:kolik bude startovné?
Kde mám brát místoMilko wrote:Už o 3 dni (v stredu) poletia prihlášky. Len pre upresnenie - po 20:00 hod.
O tom nepochybujem.geo75 wrote:hmm, tak to bude i tady zatím beze mě. ale neboj, jednou si to s vámi zase dám.
Je to problém...ani ja sa nemôžem prihlásiť k frankiemu do Jatiek. A rád by...Šetrím na Laugaricio cupšutr wrote:Kde mám brát místoMilko wrote:Už o 3 dni (v stredu) poletia prihlášky. Len pre upresnenie - po 20:00 hod., všichni jste se teď s těmi turnaji domluvili...
Já už nemohl do podvazku, teď se mi díky Mazyho vyřazení mneMilko wrote:Je to problém...ani ja sa nemôžem prihlásiť k frankiemu do Jatiek. A rád by...Šetrím na Laugaricio cupšutr wrote:Kde mám brát místoMilko wrote:Už o 3 dni (v stredu) poletia prihlášky. Len pre upresnenie - po 20:00 hod., všichni jste se teď s těmi turnaji domluvili...
Toto ťa bude niečo stáť kamarádešutr wrote:
Já už nemohl do podvazku, teď se mi díky Mazyho vyřazení mneuvolnilo jedno místo, to obětuji pro Daja
na úkor Tvého turnaje Miloši.
Jak to myslíš, posuneš začátek tuenajeMilko wrote:Toto ťa bude niečo stáť kamarádešutr wrote:
Já už nemohl do podvazku, teď se mi díky Mazyho vyřazení mneuvolnilo jedno místo, to obětuji pro Daja
![]()
![]()
Na zraze to pocítiš...
Napadla ma aj tá myšlienka...ale avizoval som to už dosť dlho. Tí, čo si šetrili miesto - neviem, ako by reagovali. Keby som dostal podnet, že to môžem kľudne zmeniť, tak by som sa prispôsobil, samozrejme.šutr wrote:Jak to myslíš, posuneš začátek tuenajeMilko wrote:Toto ťa bude niečo stáť kamarádešutr wrote:
![]()
![]()
Na zraze to pocítiš...