Třeba ho ukecám, aby mě to pustil jako revanš za tu pěknou cenu co dostal za Sranda cup

Moderator: Czech Moderators
Jo jo těžká skupina.koster wrote:Chtěl bych útočit na vítězství ve skupině, ale Ataner asi bude proti![]()
![]()
Třeba ho ukecám, aby mě to pustil jako revanš za tu pěknou cenu co dostal za Sranda cup
Nás ani nemusíš ukecávat..koster wrote:Chtěl bych útočit na vítězství ve skupině, ale Ataner asi bude proti![]()
![]()
Podle hlasování nebajonos wrote:cim to je, ze me jako favorita nikdo nevidi?
asi to bude tim, ze jim opravdu nejsem
To si zase budem lízat rány.classic wrote:Nescafe : Mrakoplaš
Na tento náš dnešní zápas nasazuji to nejlepší co vůbec mám (a že toho není málo) a aby toho nebylo málo tak dávám 100 % agresivity. Jsem zvědav, jestli budu mít vyloučeno méně než 6 hráčů...
Už jsi vedl 2 : 0ps2512 wrote:SOupeř nám nedal šanci
To je tím hladým kádrem.......o poločase přišly fanynky do kabiny povzbudit kluky.......bohužel se tam 4 hráči zdrželi a přišli na hřiště, když běžela 59. minuta a soupeř již vedlmrakoplas44 wrote:Už jsi vedl 2 : 0ps2512 wrote:SOupeř nám nedal šanci
Co se stalo?
a proc myslis, ze jsme je tam poslalips2512 wrote:To je tím hladým kádrem.......o poločase přišly fanynky do kabiny povzbudit kluky.......bohužel se tam 4 hráči zdrželi a přišli na hřiště, když běžela 59. minuta a soupeř již vedlmrakoplas44 wrote:Už jsi vedl 2 : 0ps2512 wrote:SOupeř nám nedal šanci
Co se stalo?![]()
48' 2 - 2 David Rowe
51' 2 - 3 Dennis Ziemer
58' 2 - 4 Dennis Ziemer
jednu jsme poslali jeste za pomeznimps2512 wrote:Mě to bylo podezřelé, ale říkal jsem si........ať si užijí kluci ušatí.......za chvíli už budou muset makat a vyhrávat![]()