To je skoda Olivko, ja se tesil, ze zas budes bojovat o titul. No tak snad priste.oliwapol wrote:Bohužel plno a ještě pár dní bude.

Moderator: Czech Moderators
To je skoda Olivko, ja se tesil, ze zas budes bojovat o titul. No tak snad priste.oliwapol wrote:Bohužel plno a ještě pár dní bude.
No jsou jeste dve mistecka. Snad to stihnes.husic wrote:Díky za pozvánku. Momentálně mám plno, ale pokud vydrží místo, tak se určitě přihlásím...
Co ty El? Kdy se pridas? Uz neni moc mista.Big El wrote:tomkycz wrote:dyť on je brácha bárty, bezpečnostní agentura á-big-el, tedy ABL
Jasně. Takže s těma odposlechama buď opatrnej. Brácha má dlouhý prsty
Nejni místo. A to mi tam visí i pozvánka od PéeSka...Mazzy wrote:Co ty El? Kdy se pridas? Uz neni moc mista.Big El wrote:tomkycz wrote:dyť on je brácha bárty, bezpečnostní agentura á-big-el, tedy ABL
Jasně. Takže s těma odposlechama buď opatrnej. Brácha má dlouhý prsty
To já taky,avšak soupiska přihlášených je pěkně nabitáMazzy wrote:To je skoda Olivko, ja se tesil, ze zas budes bojovat o titul. No tak snad priste.oliwapol wrote:Bohužel plno a ještě pár dní bude.
Tak to jsme 2Milko wrote:Mazzy, dík za pozvánku, ale i u nás plno. A takisto mám ešte aj péeskovu pozvánku na stole...
Ty nevíš ? Bude výpraskps2512 wrote:1 FC Moravia
2 MŠK Žilina 1908
3 FC Minkovice
4 Dynamo Oleksovice
týmy pro mě neznámé ale kvalitní, takže nevím, co očekávat