Moderator: Czech Moderators
koukám Radu jak se ti to tady rozjíždíRaduuza wrote:pánové, jestli máte problém s výhrou, můžu to změnit třeba na věnec buřtů, jestli by vám to víc vyhovovalo![]()
![]()
bodejť by ne když všude vypadáváš mezi prvnímaps2512 wrote:Koukám, koukám ...........................................a zcela nečekaně..........................................máme jedno volné místo pro turnaj
NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!ps2512 wrote:Prvně rejPalo, pak Tomky.....můžu mít já v nějakým turnaji klid?![]()
NEMÔŽEŠ!ps2512 wrote:můžu mít já v nějakým turnaji klid?![]()
přesně tak krůůů, to by mi tak chybělocrueface1 wrote:koukám,že jak ženská ukáže kolínko a pak malinko výš až k podvazku,je tu hned plno slintajících bernardýnů![]()
Radů,ještě,že jsme ji nevysvlíkli úplně,to by sem začali dojíždět i skopčáci a pšonkové
![]()
moooc pěkněTULEN wrote:koukám Radu jak se ti to tady rozjíždíRaduuza wrote:pánové, jestli máte problém s výhrou, můžu to změnit třeba na věnec buřtů, jestli by vám to víc vyhovovalo![]()
![]()
se všichni můžou strhat
nebo z toho můžeme udělat buřtový podvazekpalo wrote:Já su bernardýn slintající na ten věnec buřtů.Ale může být ozdoben podvazkem.
frankie_doparoma wrote:skupiny nebo k.o.cko?
jestli ko, tak se hlasim
jestli skupiny tak se sice taky hlasim, ale to bych prijal jen kdybych mel dost mista a zadny pozvanky jinam....
kaffe_trontodontus_kokotus - FK Hash
ps2512 wrote:Koukám, koukám ...........................................a zcela nečekaně..........................................máme jedno volné místo pro turnaj