Fc Mantel: Mantel si také nemůže stěžovat, potřebuje se soustředit na hru v Áčku a soupeři mu to umožní. Postup jej nemine, pravděpodobně bude z 1.místa.
FK Laugaricio: Extrabanti půjdou dále také, možná se pokusí Mantelovy hochy zaskočit, ale nemyslím si, že se jim to podaří.
Dynamo Oleksovice: PéeŠkův mladý tým má velkou perspektivu a jeho hoši mají před sebou dobrou budoucnost, zejména pokud se mu podaří sehnat brankáře. Navíc bude hrát Éčko, takže se bude moct soustředit na turnaje. Suma sumárum - není to pravděpodobné, ale možná by Dynamo mohlo dvojtakty poškádlit.
FC Letenská šlechta: Pupajdího mladíci se budou učit od Péeskových mladíků. V budoucích letech budou ostatním zatápět, ale letos ještě ne.
Skupina 3:
ACS Pardubice: Zajímavá skupinka. Všechny čtyři týmy jsou v různé fázy přestavby, výprodejů, či nákupů, nebo po této fázi. Pardubičtí mají nevýhodu vysoké divize, avšak i přesto si dojdou pro postup, zřejmě z prvního místa. Nic jiného se od čtyřnásobných vítězů - a z toho tří posledních ročníků - neočekává.
No Boost: Mazzyho chlapci pro sebe zřejmě urvou druhé místo. Při pohledu na Mazzyho soupisku jsem zavzpomínal, jak do mě ryl Tošík, když jsem hrál na 5 vzadu. Je krásné vidět, že jsou týmy, které umí docenit klady poctivé defenzivní hry.

Stratovarius: Palovi hoši by jistě chtěli Mazzymu cestu za postupem znepříjemnit a možná se jim to i zdaří a znepříjemní mu ji, avšak nezmaří. Možná v příštích ročnících.
FK Raduzza: Radúzčini chlapci budou nejoblíbenějším týmem skupiny, Radúzka samotná pak nejoblíbenější manažerkou nejen skupiny, ale celého turnaje. Tyto triumfy jsou jediné, které si z letošního ročníku odnese, avšak kvůli tomu nejsou méně cennými.
Skupina 4:
FC Hostage: Patom už tady udělal rozbor a analýzu. Já si zkusím zaspekulovat a nesouhlasit. Zkusím na první místo tipnout právě jeho hochy. Proti Romanovým řezníkům mají v obou - a zejména v prvním domácím zápase - výhodu přísného rozhodčího, to by mohlo rozhodnout.
1FC Mrakoplaš: Rozhodně se však PaToM neplete v tom, že tyto dva týmy postoupí. Romanovci mají vyšší výkonnost, než slovenská rukojmí, navíc hrají nižší divizi a mohou se na turnaje soustředit, takže jejich vítězství ve skupině by nebylo překvapivé. Přesto si řadím Romanův tým až na místo druhé.
JPD:[/color] Oblíbená hláška našeho šachového trenéra, když jsme předváděli vysokou hru nízké úrovně byla: "O vozejky boj." Toto se bude přesně týkat souboje Atanera s Milkem. Fotbal to bude k nekoukání, ale góly budou padat, takže se diváci budou bavit. Atanerovi, jakožto spoluzakladateli turnaje přeju 3.místo ve skupině, v něž také věřím.
The Last Mohycan: Mohykán Milko bude "The Last", nicméně abych nebyl tak krutý - a platí to i pro Atanera - nepůjde o boj o vozejky, alebrž o poskytnutí prostoru mladým nadějím. (Případně rádobynadějím). Otázka však je, zda tým dohraje celou sezónu. Z kabiny proslýchají zvěsti o nevoli a protestech mladých bouřliváků, jimž se nelíbí tréninkové metody nejvyššího Manitoua. Trénovat rychlost a sílu při běhu za bizonem se jim nechce, prý více síly budou mít při konzumaci steaků z něj.