Fc Mantel: Mantel si také nemůže stěžovat, potřebuje se soustředit na hru v Áčku a soupeři mu to umožní. Postup jej nemine, pravděpodobně bude z 1.místa.
FK Laugaricio: Extrabanti půjdou dále také, možná se pokusí Mantelovy hochy zaskočit, ale nemyslím si, že se jim to podaří.
Dynamo Oleksovice: PéeŠkův mladý tým má velkou perspektivu a jeho hoši mají před sebou dobrou budoucnost, zejména pokud se mu podaří sehnat brankáře. Navíc bude hrát Éčko, takže se bude moct soustředit na turnaje. Suma sumárum - není to pravděpodobné, ale možná by Dynamo mohlo dvojtakty poškádlit.
FC Letenská šlechta: Pupajdího mladíci se budou učit od Péeskových mladíků. V budoucích letech budou ostatním zatápět, ale letos ještě ne.
Skupina 3:
ACS Pardubice: Zajímavá skupinka. Všechny čtyři týmy jsou v různé fázy přestavby, výprodejů, či nákupů, nebo po této fázi. Pardubičtí mají nevýhodu vysoké divize, avšak i přesto si dojdou pro postup, zřejmě z prvního místa. Nic jiného se od čtyřnásobných vítězů - a z toho tří posledních ročníků - neočekává.
No Boost: Mazzyho chlapci pro sebe zřejmě urvou druhé místo. Při pohledu na Mazzyho soupisku jsem zavzpomínal, jak do mě ryl Tošík, když jsem hrál na 5 vzadu. Je krásné vidět, že jsou týmy, které umí docenit klady poctivé defenzivní hry.

Stratovarius: Palovi hoši by jistě chtěli Mazzymu cestu za postupem znepříjemnit a možná se jim to i zdaří a znepříjemní mu ji, avšak nezmaří. Možná v příštích ročnících.
FK Raduzza: Radúzčini chlapci budou nejoblíbenějším týmem skupiny, Radúzka samotná pak nejoblíbenější manažerkou nejen skupiny, ale celého turnaje. Tyto triumfy jsou jediné, které si z letošního ročníku odnese, avšak kvůli tomu nejsou méně cennými.
Skupina 4:
FC Hostage: Patom už tady udělal rozbor a analýzu. Já si zkusím zaspekulovat a nesouhlasit. Zkusím na první místo tipnout právě jeho hochy. Proti Romanovým řezníkům mají v obou - a zejména v prvním domácím zápase - výhodu přísného rozhodčího, to by mohlo rozhodnout.
1FC Mrakoplaš: Rozhodně se však PaToM neplete v tom, že tyto dva týmy postoupí. Romanovci mají vyšší výkonnost, než slovenská rukojmí, navíc hrají nižší divizi a mohou se na turnaje soustředit, takže jejich vítězství ve skupině by nebylo překvapivé. Přesto si řadím Romanův tým až na místo druhé.
JPD:[/color] Oblíbená hláška našeho šachového trenéra, když jsme předváděli vysokou hru nízké úrovně byla: "O vozejky boj." Toto se bude přesně týkat souboje Atanera s Milkem. Fotbal to bude k nekoukání, ale góly budou padat, takže se diváci budou bavit. Atanerovi, jakožto spoluzakladateli turnaje přeju 3.místo ve skupině, v něž také věřím.
The Last Mohycan: Mohykán Milko bude "The Last", nicméně abych nebyl tak krutý - a platí to i pro Atanera - nepůjde o boj o vozejky, alebrž o poskytnutí prostoru mladým nadějím. (Případně rádobynadějím). Otázka však je, zda tým dohraje celou sezónu. Z kabiny proslýchají zvěsti o nevoli a protestech mladých bouřliváků, jimž se nelíbí tréninkové metody nejvyššího Manitoua. Trénovat rychlost a sílu při běhu za bizonem se jim nechce, prý více síly budou mít při konzumaci steaků z něj.
 BEZODKLADNE NAVRHUJEM OBNOVENIE FÍZLÁRNE MINIMÁLNE NA JEDNÉHO TRESTANCA, KTORÝ SI ZASLÚŽI TVRDÝ, KRÍŽOVÝ VÝSLUCH!!!!!
 BEZODKLADNE NAVRHUJEM OBNOVENIE FÍZLÁRNE MINIMÁLNE NA JEDNÉHO TRESTANCA, KTORÝ SI ZASLÚŽI TVRDÝ, KRÍŽOVÝ VÝSLUCH!!!!! (aj keď aj u mňa takéto hnusné opustenie SP-čka nemá pochopenie
 (aj keď aj u mňa takéto hnusné opustenie SP-čka nemá pochopenie  )
 ) 

Možno práve tvoj comeback mi prinavráti chuť so SP, kedže už aj ja som mal zajačie úmysly... Akurát ma kurva sere, že som nestihol prijať pozvánku do obnoveného Spamera, kedže som nevedel zapnúť počítač
  Možno práve tvoj comeback mi prinavráti chuť so SP, kedže už aj ja som mal zajačie úmysly... Akurát ma kurva sere, že som nestihol prijať pozvánku do obnoveného Spamera, kedže som nevedel zapnúť počítač