doma ve skřínimrakoplas44 wrote:A kde jí necháváš?Raduuza wrote:
to mi je úplně jasné, nechodím s hlavou v oblacích![]()

Moderator: Czech Moderators
doma ve skřínimrakoplas44 wrote:A kde jí necháváš?Raduuza wrote:
Bezpečnostních důvodů pro tebe nebo pro okolí.Raduuza wrote:doma ve skřínimrakoplas44 wrote:A kde jí necháváš?Raduuza wrote:
![]()
![]()
z bezpečnostních důvodů
![]()
Tak teď už jenom první ???Raduuza wrote:Všichni si pořádně zamapatujte tento okamžik, jsem DRUHÁ![]()
![]()
což je poprvé a naposled
![]()
![]()
hihi tak to bylo myšlenopalo wrote:Tak teď už jenom první ???Raduuza wrote:Všichni si pořádně zamapatujte tento okamžik, jsem DRUHÁ![]()
![]()
což je poprvé a naposled
![]()
![]()
![]()
to radši nebudu rozvádět a nechám to na vaší fantaziimrakoplas44 wrote:Bezpečnostních důvodů pro tebe nebo pro okolí.Raduuza wrote:
doma ve skříni![]()
![]()
z bezpečnostních důvodů
![]()
Tak mam mene casu, holt pritelkyne nejaky ten cas zaberePaToM wrote:Pol roka nič nenapíšeš a potom sem prídeš, napíšeš krátky príspevok ako by sa nechumelilo... no vitaj späť, chlape!Libo wrote:Pekne statistiky Palo, jenom ten muj tym je nejaky levny
Aha, tak takéto starosti ja našťastie / žiaľ nemám.Libo wrote:Tak mam mene casu, holt pritelkyne nejaky ten cas zabere
Nicmene se divim, ze si na me jeste nekdo vzpomnel, prece jenom nejsem moc velky pisalek![]()
K veci, frankie prvni zapas vypustil a tak slavim tri body, snad ne posledni
Pisálek možná ne ale tak nějak sem patříš..Libo wrote: Nicmene se divim, ze si na me jeste nekdo vzpomnel, prece jenom nejsem moc velky pisalek![]()
To je celkem jistota. Ne jako ten dnesni neslavny konec co nepr...GeorgeTT wrote:Vsadím tri priateľáky, že ďalší na fízlarne bude Hippopotamus...