Ja pevne verím, že nie, lebo mňa nikde nespomínal...kopeckar wrote:Snad máš dobrého prognostika.

Moderator: Czech Moderators
Ja pevne verím, že nie, lebo mňa nikde nespomínal...kopeckar wrote:Snad máš dobrého prognostika.
To som si musel viackrát prerátať, či tam nie je chyba, nejako sa mi to nevidelo...šutr wrote:Pěkné zajímavosti, hlavně o tom trojnásobném vítězi
Taky jsem si to hned přepočítal , jestli to nebylo čtyřikrátMilko wrote:To som si musel viackrát prerátať, či tam nie je chyba, nejako sa mi to nevidelo...šutr wrote:Pěkné zajímavosti, hlavně o tom trojnásobném vítězi
Já myslím že Tvůj prognostik své práci rozumí...Milko wrote:Ja pevne verím, že nie, lebo mňa nikde nespomínal...kopeckar wrote:Snad máš dobrého prognostika.
Skôr si myslím, že mi bol podstrčený...nevieš, či v tom nemá prsty náhodou Peťko z Olekšovícpalo wrote:Já myslím že Tvůj prognostik své práci rozumí...Milko wrote:Ja pevne verím, že nie, lebo mňa nikde nespomínal...kopeckar wrote:Snad máš dobrého prognostika.
Dejž to pánbůh - jenom se tam pěkně potlučte...kopeckar wrote:occerProject.com Dalších 6 zápasů 24 Bře (22:04)
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'Milkov cup XIII.':
- So 30 Bře 2013 (22:00:00 CET) : ŇOUMÍCI - Šutrteam
- Po 1 Dub 2013 (10:00:00 CET) : FK Laugaricio - ŇOUMÍCI
- Čt 4 Dub 2013 (14:00:00 CET) : ŇOUMÍCI - SFK Stara Lubovna
- Ne 7 Dub 2013 (14:00:00 CET) : Šutrteam - ŇOUMÍCI
- St 10 Dub 2013 (14:00:00 CET) : ŇOUMÍCI - FK Laugaricio
- So 13 Dub 2013 (10:00:00 CET) : SFK Stara Lubovna - ŇOUMÍCI
Pozdrav Pánbůh matičko
I prognostik je člověk omylný...Milko wrote:Skôr si myslím, že mi bol podstrčený...nevieš, či v tom nemá prsty náhodou Peťko z Olekšovícpalo wrote: Já myslím že Tvůj prognostik své práci rozumí...Vraj aj on je favoritom...to už sme kde
![]()
![]()
![]()
Pattrick, Pattrick - síce ťa osobne nepoznám, ale isto si skromný chlapecPaTTTTrick wrote:taky si myslím, že jsem v tomto turnaji poprvé.... a mezi favority jsem počítán už asi ze zvyku, ted je to opravdu přehnané
ne že bych to chtěl prozrazovat Tvému prognostikovi, ale už ted nedám dohromady jedenáctku, aby tam nebyl aspon jeden hráč 31+ let, za poslední 2dny 4 přestupy a to je jenom začátek. Takže dnešní výstřel je takový poslední záblesk této éry a než skončí skupiny, tak už asi nezahraji víc než 100Milko wrote:Pattrick, Pattrick - síce ťa osobne nepoznám, ale isto si skromný chlapecPaTTTTrick wrote:taky si myslím, že jsem v tomto turnaji poprvé.... a mezi favority jsem počítán už asi ze zvyku, ted je to opravdu přehnanéLen tak pre zaujímavosť:
Nedeľa 24 Marec 2013 (14:01 CET)
1.FC Plzen 0 - 2 PC Bonner (.... - 145![]()
![]()
)
takže žiadne zdvorilosti to neboli odo mňa, ale raealita
![]()
myslím, že máš pravdu s tou prvou účasťou v turnaji...idem to opraviť
Pan prognostik je opravdový znalecpalo wrote:I prognostik je člověk omylný...Milko wrote:Skôr si myslím, že mi bol podstrčený...nevieš, či v tom nemá prsty náhodou Peťko z Olekšovícpalo wrote: Já myslím že Tvůj prognostik své práci rozumí...Vraj aj on je favoritom...to už sme kde
![]()
![]()
![]()