Moderator: Czech Moderators
ty jsi v devátéps2512 wrote:Jsem v osmé nebo sedmé skupině?![]()
Ono každý ťa pozná pod menom "lama", ale ja som chcel byť zdvorilejší a osloviť ťa familiárne, ale ako vidím, ty si priam pýtaš, aby som ťa aj ja tak oslovoval...ps2512 wrote:Jsem v osmé nebo sedmé skupině?![]()
Musím se péeska zastat - to se nediv,že ho to spletlo,když tam napíšeš že " Peťo z Dynama ako obyčajne skončí na poslednom mieste."Milko wrote:Ono každý ťa pozná pod menom "lama", ale ja som chcel byť zdvorilejší a osloviť ťa familiárne, ale ako vidím, ty si priam pýtaš, aby som ťa aj ja tak oslovoval...ps2512 wrote:Jsem v osmé nebo sedmé skupině?![]()
Pěkně pěkněGeorgeTT wrote:Nečakaný vstup do turnaja... Random mal svoj deň. Ďakujeme mu.
Oceňujeme bravúrny výkon nášho brankára, keď chytil dve penalty.
Sipkari 2 - 3 FK TRNAVA (139:136)
Fakt som sa potesil aj ja...GeorgeTT wrote:Nečakaný vstup do turnaja... Random mal svoj deň. Ďakujeme mu.
Oceňujeme bravúrny výkon nášho brankára, keď chytil dve penalty.
Sipkari 2 - 3 FK TRNAVA (139:136)
Škoda, bod bychom bralikopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Šutrteam. 1:0 (145:140)
Veledůležité 3 body jsou doma. Vítězství se nerodilo lehce, v 80.minutě nás zachránila tyč a o šest minut později jsme udeřili my a závěr si zkušeně pohlídali.
Třeba ho vezmete v odvetě u vás doma.šutr wrote:Škoda, bod bychom bralikopeckar wrote:ŇOUMÍCI - Šutrteam. 1:0 (145:140)
Veledůležité 3 body jsou doma. Vítězství se nerodilo lehce, v 80.minutě nás zachránila tyč a o šest minut později jsme udeřili my a závěr si zkušeně pohlídali.