ŇOUMÍCI - SFK Stara Lubovna. 4:1 (125:97)
Moderator: Czech Moderators
to bylo zákeřné...Milko wrote:3. kolo
The Last Mohycan 2 - 1 Stratovarius (140 - 138)
Na domácom ihrisku sme privítali favorita skupiny Pala a hneď v 30. min sme mu dali jasne najavo, akými zbraňami na neho vyrukujeme! Adekvátna náhrada za zraneného hráča neprišla a tak body - veľmi cenné body, zostávajú doma na radosť domácich fans
Ale účelné..palo wrote:to bylo zákeřné...Milko wrote:3. kolo
The Last Mohycan 2 - 1 Stratovarius (140 - 138)
Na domácom ihrisku sme privítali favorita skupiny Pala a hneď v 30. min sme mu dali jasne najavo, akými zbraňami na neho vyrukujeme! Adekvátna náhrada za zraneného hráča neprišla a tak body - veľmi cenné body, zostávajú doma na radosť domácich fans
dufam ze nie Sipkari...ps2512 wrote:1 Dynamo Oleksovice 12 4 0 0 +7 11 4
2 FC Veselice 4 1 1 2 -1 5 6
3 Matts stars 4 1 1 2 -2 4 6
4 FC MAROWITCH 3 1 0 3 -4 2 6
Po 4. kolech nám už 1. místo nikdo nevezme....kdo bude další?
Isto sa teší...veď má istotu, že prejde do ďalšieho kola...ps2512 wrote:Zatím to tak vypadá, těšíš se?
To se jde i pro prohře???? Si budu muset znovu projet pravidlaMilko wrote:Isto sa teší...veď má istotu, že prejde do ďalšieho kola...ps2512 wrote:Zatím to tak vypadá, těšíš se?
Budem sa ti urcite snazit teraz vyhnut,ale len aby som ta mohol porazit vo finale..ps2512 wrote:To se jde i pro prohře???? Si budu muset znovu projet pravidlaMilko wrote:Isto sa teší...veď má istotu, že prejde do ďalšieho kola...ps2512 wrote:Zatím to tak vypadá, těšíš se?
Neboj sa ho,finále on zatiaľ nevie hrať.doctor46 wrote: Budem sa ti urcite snazit teraz vyhnut,ale len aby som ta mohol porazit vo finale..![]()
správně jsi podotkl a jednou se to musí změnitDajo wrote:Neboj sa ho,finále on zatiaľ nevie hrať.doctor46 wrote: Budem sa ti urcite snazit teraz vyhnut,ale len aby som ta mohol porazit vo finale..![]()
To áno, raz to príde...keď budeš hrať finále s SP teamom...ps2512 wrote:správně jsi podotkl a jednou se to musí změnitDajo wrote:Neboj sa ho,finále on zatiaľ nevie hrať.doctor46 wrote: Budem sa ti urcite snazit teraz vyhnut,ale len aby som ta mohol porazit vo finale..![]()