Á už se rozdávají první body.pavluša wrote:Tak první zápas v dost vyrovnané skupině dopadl dobře pro náš tým, hosté to zabalili už v Praze než najeli na dálnici směr Boleslav.
FK Mlada Boleslav 3 - 1 AC Youda
výkon : 130-111

Moderator: Czech Moderators
Á už se rozdávají první body.pavluša wrote:Tak první zápas v dost vyrovnané skupině dopadl dobře pro náš tým, hosté to zabalili už v Praze než najeli na dálnici směr Boleslav.
FK Mlada Boleslav 3 - 1 AC Youda
výkon : 130-111
Ty ostudo....prohrát s Elemmrakoplas44 wrote:Team Herbalife 3 - 2 1FC Mrakoplaš
To se dělá?
A to hraji ve 14:00 další zápas v tomto turnaji.
Přiznávám. Večer hraju s Palem a tak jsem si myslel že to na něj bude stačit.ps2512 wrote:Ty ostudo....prohrát s Elemmrakoplas44 wrote:Team Herbalife 3 - 2 1FC Mrakoplaš
To se dělá?
Hezký, na olomoucké to umíš! Crueface aby se bálŠakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC vždycky v čele Olomouc 3:0
Tak vstup do turnaje nám vyšel a na domácí půdě jsme jasně zdolali tým z Oloumouce.
Romane, to je holt ona častá kocovina obhájce. Nastoupíte do zápasu jak mistři světa a proberete se pozděmrakoplas44 wrote:Team Herbalife 3 - 2 1FC Mrakoplaš
To se dělá?
tosa_CZ wrote:Romane, to je holt ona častá kocovina obhájce. Nastoupíte do zápasu jak mistři světa a proberete se pozděmrakoplas44 wrote:Team Herbalife 3 - 2 1FC Mrakoplaš
To se dělá?
A to hraji ve 14:00 další zápas v tomto turnaji.Snad vás to nakopne a chytnete znova slinu, přeci jen kdybys nešel dál ze skupiny, znechuceně by si seknul s celým Bubnem a měli bychom utrum
No já myslím, že už teď nespítosa_CZ wrote:Hezký, na olomoucké to umíš! Crueface aby se bálŠakal wrote:TJ Barca Nyrany - FC vždycky v čele Olomouc 3:0
Tak vstup do turnaje nám vyšel a na domácí půdě jsme jasně zdolali tým z Oloumouce.
1FC Mrakoplaš 4 - 1 Fc Jay Intertosa_CZ wrote:Romane, to je holt ona častá kocovina obhájce. Nastoupíte do zápasu jak mistři světa a proberete se pozděmrakoplas44 wrote:Team Herbalife 3 - 2 1FC Mrakoplaš
To se dělá?
A to hraji ve 14:00 další zápas v tomto turnaji.Snad vás to nakopne a chytnete znova slinu, přeci jen kdybys nešel dál ze skupiny, znechuceně by si seknul s celým Bubnem a měli bychom utrum
No vidíš, jak jsem Ti poradil!mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 4 - 1 Fc Jay Inter
Už se na tom pracuje.
Ještě že tu jsi.tosa_CZ wrote:No vidíš, jak jsem Ti poradil!mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 4 - 1 Fc Jay Inter
Už se na tom pracuje.
To víš. Už je na poličce.ps2512 wrote:Pěkně pane......krásně jste si ho vyšňořil