1 FC Žabovřesky 1 - 0 ŇOUMÍCI (129 - 117)

Moderator: Czech Moderators
U mě panuje taky spokojenost,zahraných 148 je jestli mě pamět neklame rekord týmupalo wrote:Co to máš furt za nadpisy - Palo "prekvapivo" prehral , Palo vyradený oliwapolom - napiš taky někdy že jsem vyhrál...![]()
No tušil jsem,že dvakrát po sobě to asi nevyjde,oliwka jde zaslouženě dál - gratuluju !!!
Z dvojzápasu jeden postup,jedno vyřazení - na naší straně spokojenost (čekal jsem to horší...)
Idem so žiakmi na športové sústredenie do Klačna, t. j cca 50 km od Bánoviec. Je to od pondelka do piatku. Noťas si neberiem, takže všetko zostáva na pleciach Dajapalo wrote:a kam budeš odcestovaný?
tak jsem rád že můj tým důchodců ještě ukázal, že se nikoho nebojí. Původně jsem chtěl být do počtu, ale když mě pan domácí takhle podcenil, tak to si líbit nenechámeMilko wrote:OSEMFINÁLE
Po 22 Apr 2013 (10:00 CET)
Scolopax ?? - ?? PC Bonner
Pattrick ešte nejakú tú jedenástku vie postaviť, takže remízka sa tu dá uhrať. Ale o niečo viac predsa len veríme domácim. Po penaltách pôjdu ďalej domáci...
Milkov tip na postupujúceho: Scolopax
Vidíš, ja som akurát bol v tom čase na 5 dni odcestovaný...takže by sme sa ani stretnúť nemohliPaTTTTrick wrote:
Btw. dnes jsem byl jednu noc na hotelu v Banovcích, tak zdravím místního pána
Tos těch ryb moc nechytil,co ?ps2512 wrote:A jsme venku......gratulace Oliwovi!!!!
ACS Pardubice 4 - 3 Dynamo Oleksovice
výkony: 145 - 142