Teď Tě to určitě taky nenaštvalojancarik wrote: no me to zase tak nenastvalo

Moderator: Czech Moderators
Teď Tě to určitě taky nenaštvalojancarik wrote: no me to zase tak nenastvalo
no me ted trosku jo procfoppa 13 wrote:Teď Tě to určitě taky nenaštvalojancarik wrote: no me to zase tak nenastvalo
Je to tak, na plac šlo béčko, protože přednost dostala zítřejší liga s Oleksovicemi. Adieu pardálové. Gratuluju k postupu.Libo wrote:FC Tigers - Libo Team 0:1
Vykony: 117 - 143
Tak podle vykonu mohla byz moje vyhra i vyssi, ale na druhou je jedno, jestli bych vyhral o jeden nebo o tri goly, hlavni jsou tri body, ktere mi zajistily postup ze skupiny, protoze v druhem zapase skupiny Noumici prohrali s Technikou a uz se nemuzou dostat na postupove mista ve skupine. V poslednim kole se rozhodne o poradi na prvnich dvou mistech a bude zalezet na tom, jak se k temto zapasum postavi vypadnuvsi tymy
Tak to je mi ctí, že náš tým Vám nahnal takový strach, že jste šetřil A tým na náskopeckar wrote:Je to tak, na plac šlo béčko, protože přednost dostala zítřejší liga s Oleksovicemi. Adieu pardálové. Gratuluju k postupu.Libo wrote:FC Tigers - Libo Team 0:1
Vykony: 117 - 143
Tak podle vykonu mohla byz moje vyhra i vyssi, ale na druhou je jedno, jestli bych vyhral o jeden nebo o tri goly, hlavni jsou tri body, ktere mi zajistily postup ze skupiny, protoze v druhem zapase skupiny Noumici prohrali s Technikou a uz se nemuzou dostat na postupove mista ve skupine. V poslednim kole se rozhodne o poradi na prvnich dvou mistech a bude zalezet na tom, jak se k temto zapasum postavi vypadnuvsi tymy
Sice je mi Čejčských líto, ale protože byli v protiskupině, tak zas ne tolikSokol Cejc wrote:Tak a jsme venku. Opět nám unikl postup ze skupiny........