Vy jste keckovéPaToM wrote:Tiež si myslím, načo hrať, keď víťaz je už vopred jasný...Ataner wrote:Máme vůbec šanci s pupajdíkem..

Moderator: Czech Moderators
Vy jste keckovéPaToM wrote:Tiež si myslím, načo hrať, keď víťaz je už vopred jasný...Ataner wrote:Máme vůbec šanci s pupajdíkem..
Na co střílet slepýma..pupajdi13 wrote:Vy jste keckovéPaToM wrote:Tiež si myslím, načo hrať, keď víťaz je už vopred jasný...Ataner wrote:Máme vůbec šanci s pupajdíkem........aspon máte motivaci ,sestřelit pupajdíka
![]()
Hele kocoure.......ty jsi na mne v poslední době nějakej zlej,nezdá se tiHadis wrote:Toho sráče si dám kdykoliv k snídani .
cukroušku, neboj, já si tě jen připravuju na další souboj, kterej bude následovat po losu tohoto turnaje.pupajdi13 wrote:Hele kocoure.......ty jsi na mne v poslední době nějakej zlej,nezdá se tiHadis wrote:Toho sráče si dám kdykoliv k snídani .![]()
![]()
Nejdřív "pražák".....ted navyšuješ "sráčem".......čím budeš finišovat![]()
![]()
![]()
Pro zábavuPaToM wrote:Tiež si myslím, načo hrať, keď víťaz je už vopred jasný...
Tak dúfam, že to vyjde, potrebujem ešte 37.106,00 €... takéto problémy som už veru dlho nemal...koster wrote:Pro zábavuPaToM wrote:Tiež si myslím, načo hrať, keď víťaz je už vopred jasný...![]()
Máš tam pozvánku kdyby sis to rozmyslel.
No koukám tady to vře až až..Hadis wrote:cukroušku, neboj, já si tě jen připravuju na další souboj, kterej bude následovat po losu tohoto turnaje.pupajdi13 wrote:Hele kocoure.......ty jsi na mne v poslední době nějakej zlej,nezdá se tiHadis wrote:Toho sráče si dám kdykoliv k snídani .![]()
![]()
Nejdřív "pražák".....ted navyšuješ "sráčem".......čím budeš finišovat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jak se chytl, pražák jeden![]()
Že by pan pořadatel dosadil dalšího z elity Áčka..kurva mohl jsem si koupit pouze vstupenku a párek..koster wrote:Ještě poslední místo!!!
Posílal sem myslím pozvánku jen do Oleksovic, ale pokud bys měl zájem klidně pošlu i dalšímAtaner wrote:Že by pan pořadatel dosadil dalšího z elity Áčka..kurva mohl jsem si koupit pouze vstupenku a párek..koster wrote:Ještě poslední místo!!!
Kostere víš že na Tebe dáme..ůčast je pro nás povinná..koster wrote:Posílal sem myslím pozvánku jen do Oleksovic, ale pokud bys měl zájem klidně pošlu i dalšímAtaner wrote:Že by pan pořadatel dosadil dalšího z elity Áčka..kurva mohl jsem si koupit pouze vstupenku a párek..koster wrote:Ještě poslední místo!!!
No teď jsem to řikal..ps2512 wrote:dnes v 18 se nám uvolní místo.....prosím počkat![]()
Je mi líto, ale PaToM vidělal na burze potřebných 12345 euro a tak je posledním do partyps2512 wrote:dnes v 18 se nám uvolní místo.....prosím počkat![]()