Hippopotamus wrote:Pozerám, že Dajo sa tu stále neukázal, ako ho milovaný braček vyprevadil z turnaja. Ešte asi stále chodí hanbou kanálmi...a ani sa mu nečudujem

Moderator: Czech Moderators
Hippopotamus wrote:Pozerám, že Dajo sa tu stále neukázal, ako ho milovaný braček vyprevadil z turnaja. Ešte asi stále chodí hanbou kanálmi...a ani sa mu nečudujem
Kuwa MilošMilko wrote:SEMIFINÁLE
The Last Mohycan 1 - 2 Litomerice losers Club de Fotbal (138 - 142)
S výkonom 138 proti tomkyczovi naozaj uspieť nejde
Je pravda, že pod tento výkon sa podpísal sudí, ktorý nám dosť zavčasu vylúčil nášho top hráča, ale ako sa hovorí, na toto sa história pýtať nebude. Škoda, tak veľmi sme chceli šutríka vo finále vyklepať
![]()
Gratulka tomkyczVo finále však budeme držať palce šutríkovi
9 z 10 u takýchto rozhodcoch nechytám červenú redku. Bohužiaľ, akurát teraz bola tá výnimka...šutr wrote:Kuwa MilošMilko wrote:SEMIFINÁLE
The Last Mohycan 1 - 2 Litomerice losers Club de Fotbal (138 - 142)
S výkonom 138 proti tomkyczovi naozaj uspieť nejde
Je pravda, že pod tento výkon sa podpísal sudí, ktorý nám dosť zavčasu vylúčil nášho top hráča, ale ako sa hovorí, na toto sa história pýtať nebude. Škoda, tak veľmi sme chceli šutríka vo finále vyklepať
![]()
Gratulka tomkyczVo finále však budeme držať palce šutríkovi
, proč si tu agresi tak přiriskoval-na 90% bys to dal
Škoda, naše finále by bylo krásné, určitě bych Tě klepnul
.
Proč mě ten Lamič teda vůbec vyřazoval,když pak zahraje tohleDajo wrote: Šutrteam 4-3 Dynamo Oleksovice 135:132
Honzíkovci podali ďaľší podpriemerný výkon a sú vo finále. Gratulácia.
protože by jsi dopadl stejně, podplacenej rozhodčí rozdával redkypupajdi13 wrote:Proč mě ten Lamič teda vůbec vyřazoval,když pak zahraje tohleDajo wrote: Šutrteam 4-3 Dynamo Oleksovice 135:132
Honzíkovci podali ďaľší podpriemerný výkon a sú vo finále. Gratulácia.![]()
tomkycz wrote:když už jsem se dostal do finále, tak si to ohlídám...
škoda...tomkycz wrote:tomkycz wrote:když už jsem se dostal do finále, tak si to ohlídám...
no že bych si to zrovna ohlídal se říct nedá, starcům dochází dech a jsou nějak hodně náchylní ke zranění, ale i tak, zadařilo se !!!
Šutrteam 3 - 4 Litomerice losers Club de Fotbal, výkony: 139:141
myslím, že ani diváci se nenudili...
Já fandil tobě, ale jen proto, aby jsi neměl takovou radosttomkycz wrote:čím míň lidí fandí, tím větší radosttakže díky kluci