Samozrejme mi už v tomto pohárku o nič nejde a normálne by som v nedeľu postavil dorastencov a Libo by bezproblémov vyhral , ale keďže v nedeľu hrám len jeden zápas a Péesko sa na mňa v utorok chystá v lige tak mi nič iné nezostáva ako postaviť proti Libo Team v nedeľu silnú zostavu .ps2512 wrote:Třeba pomůže, že zápas s ním v úterý v lize vypustím a on chce postavit to stejný co na mě, tak postaví něco slabšíhoLibo wrote:Mas pravdu palo, situace v moji skupine je pekne zamotana a vypada to, ze dajo proti me opet postavi svoji nejsilnejsi sestavu, i kdyz proti ostatnim souperum stavel kdo vi kohoTo neni fnukani, ale fakt. Nicmene muj tym vybehne v nejsilnejsi sestave, takze nic jineho nez vyhru neberu a verim, ze bart svuj zapas zvladne, cili ze vyhraje a nenastane zadna zamotana situace v tabulce, ale kdo vi, hodne napovi uz muj zitrejsi zapas s dajem.

Dynamo Oleksovice v žiadnom prípade nepodcením a keďže sa mi v lige nedarí a CML mi nedovolí vyhrávať ani keď som o 10 čísel lepší tak mi naozaj nič iné nezostáva.
Libo,nie je v tom nič osobné , ale vieš si predstaviť ako by si ma vychutnal Péesko keby mi zobral body