To nemůže plánovat, když už jsem přihlášenej.......kluci co se hlásí budou hrát jen o to, koho porazím ve fináleHippopotamus wrote:A plánuješ to v tomto ročníku aj ty či kašleš na to?palo wrote: Tady už může vyhrát úplně každý...

Moderator: Czech Moderators
To nemůže plánovat, když už jsem přihlášenej.......kluci co se hlásí budou hrát jen o to, koho porazím ve fináleHippopotamus wrote:A plánuješ to v tomto ročníku aj ty či kašleš na to?palo wrote: Tady už může vyhrát úplně každý...
Což o to,já bych i plánoval - ale pozvánka žádná nepřišla...Hippopotamus wrote:A plánuješ to v tomto ročníku aj ty či kašleš na to?palo wrote: Tady už může vyhrát úplně každý...
Jó, chlapci, ale vy ste zjavne nečítali úvodnú správu pre 2.ročník niekde na konci tuším 21.stranypupajdi13 wrote:Mě taky nea to jsem zapsán jako přihlášený
Čo s tebou narobímpupajdi13 wrote:Ted mi akorát přišla pozvánka na onula cup....proto je třeba vědet,jestli se vyplatí si počkat , abych o to nepřišel jako u prvního ročníku, to se to pak PSkovi vyhrává![]()
Já Tě nehoním moj bratHippopotamus wrote: Čo s tebou narobímChcel som zo 3 dni počkať, kým sa mi tu nahlási aspoň 15-20 manažérov, ktorí by si radi zahrali, a potom poslať pozvánky. Ale tak, idem tak dokopy 32 manažérov, písnem Mccgradymu, takže očakávajte pozvánky už dnes, prípadne zajtra ráno.
Nemám místo......pozvánky neposílatpupajdi13 wrote:Já Tě nehoním moj bratHippopotamus wrote: Čo s tebou narobímChcel som zo 3 dni počkať, kým sa mi tu nahlási aspoň 15-20 manažérov, ktorí by si radi zahrali, a potom poslať pozvánky. Ale tak, idem tak dokopy 32 manažérov, písnem Mccgradymu, takže očakávajte pozvánky už dnes, prípadne zajtra ráno.
, já se jen pídím po informacích ....přeci nechceš ,aby zase tlučhubík vyhrál bez boje jen kvuli tomu,že se ti Letenští nestihli přihlásit
![]()