Víte jak to bolí baseballovou holí............Ataner wrote:Ale zase je lepší říct no na rovinu i když to bolí..(třeba odhodí ten plášť a začne brát tu ligu vážně)..palo wrote: Zase je to lepsi, nez kdyby mu rikala Little...
O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
-
mrakoplas44
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Radůzčin podvazek
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
pupajdi13
FINAL MATCH
FC Letenská šlechta..... 1 : 2 ..... Mccgrady City Football team
145 : 146
Tak jsem se ted konečně dostal k tomu něco sepsat.(včera jsem makal a ted mě pustil Matí k počítači)
Favorit zápasu byl jednoznačný a díky termínu mohl Grady poslat to nejlepší ,co jeho tým obsahuje.
Letenské špekulace "jak na soupeře" , abych měl alespon teoretickou šanci na plichtu nakonec vyšly na 100% ..... na rozhodčího 72% jsem to okořenil 100% peperončíno , tipujíc,že soupeř bude hrát při zdi a tolik nedá a i přesto ho dokážu vykartovat........to se povedlo a splnilo svůj učel, hosté hráli od 77. minuty o 10ti.
Nastavený styl 0 nám pak měl dopomoci k té vytoužené plichtě.
Čili vše co jsem vymyslel a udělal mi vyšlo, přesto jsem prohrál....proč? protože ten bodík výkonu mi sevralo zranění CM už v 27.minutě a náhrada neměla tu potřebnou výkonnostní kvalitu.
Škoda že mě nakonec zařízlo tohle zranění , nebýt ho,tak to mohlo vypadat hodně překvapivě.
Co mě ale těší je fakt,že jsem dokázal vymyslet a uspěšně nainstalovat taktiku na takhle silný tým,který nás jinak strčí do kapsy.
Gratulace Gradymu,.
FC Letenská šlechta..... 1 : 2 ..... Mccgrady City Football team
145 : 146
Tak jsem se ted konečně dostal k tomu něco sepsat.(včera jsem makal a ted mě pustil Matí k počítači)
Favorit zápasu byl jednoznačný a díky termínu mohl Grady poslat to nejlepší ,co jeho tým obsahuje.
Letenské špekulace "jak na soupeře" , abych měl alespon teoretickou šanci na plichtu nakonec vyšly na 100% ..... na rozhodčího 72% jsem to okořenil 100% peperončíno , tipujíc,že soupeř bude hrát při zdi a tolik nedá a i přesto ho dokážu vykartovat........to se povedlo a splnilo svůj učel, hosté hráli od 77. minuty o 10ti.
Nastavený styl 0 nám pak měl dopomoci k té vytoužené plichtě.
Čili vše co jsem vymyslel a udělal mi vyšlo, přesto jsem prohrál....proč? protože ten bodík výkonu mi sevralo zranění CM už v 27.minutě a náhrada neměla tu potřebnou výkonnostní kvalitu.
Škoda že mě nakonec zařízlo tohle zranění , nebýt ho,tak to mohlo vypadat hodně překvapivě.
Co mě ale těší je fakt,že jsem dokázal vymyslet a uspěšně nainstalovat taktiku na takhle silný tým,který nás jinak strčí do kapsy.
Gratulace Gradymu,.
Mc se tě asi tak bál, že prostě volil radši hrubou sílu a zmrzačení tvého hráče, aby nabyl jistoty 

-
mrakoplas44
Gratulace i od nás.
145 : 146 tak na to se pěkně dívá. 
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
Re: O Radůzčin podvazek-S NOVÝM ROKEM NOVÝ ROČNÍK :-)

S novým rokem přichází i nový ročník turnaje O Radůzčin podvazek II. , zatím jen předběžně zjišťujeme, jak velký zájem bude, takže kdo má zájem bojovat o ten kousek krajky, hlaste se o pozvánku

-
GeorgeTT
O toto chcem hrať aj jááááááá, už si držím miestečkoRaduuza wrote:
S novým rokem přichází i nový ročník turnaje O Radůzčin podvazek II. , zatím jen předběžně zjišťujeme, jak velký zájem bude, takže kdo má zájem bojovat o ten kousek krajky, hlaste se o pozvánku![]()
GeorgeTT
GeorgeTT wrote: O toto chcem hrať aj jááááááá, už si držím miestečko
super, už se těšíme

-
mrakoplas44
U nás je to celkem jasné i když na cenu nedosáhneme. 
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
GeorgeTT
Ale sem už nepošleme zostavu, aká hrala proti tebe dnesRaduuza wrote:GeorgeTT wrote: O toto chcem hrať aj jááááááá, už si držím miestečko
super, už se těšíme
GeorgeTT
asi budeme muset vymyslet více cen útěchymrakoplas44 wrote:U nás je to celkem jasné i když na cenu nedosáhneme.

GeorgeTT wrote:Ale sem už nepošleme zostavu, aká hrala proti tebe dnesRaduuza wrote:GeorgeTT wrote: O toto chcem hrať aj jááááááá, už si držím miestečko
super, už se těšíme
hihi to věřím

-
Sokol Cejc
-
impossible
Mistecko si nedrzim, jelikoz zadne ted nemam, ale pozvanku urcite chci 
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
mrakoplas44
Tobě stačí málo.impossible wrote:Mistecko si nedrzim, jelikoz zadne ted nemam, ale pozvanku urcite chci
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
pupajdi13
krásná fotka z letního táboru Rádulí , žárlím jako pes,že si nejedu stáhnout ten podvazek
ale jak by řekl Tošík , =je smutný že jsi nevydržel odolávat=
ale jak by řekl Tošík , =je smutný že jsi nevydržel odolávat=