Ani ne.PaToM wrote:Orli postupujú do finále? No, trochu prekvapenie...

Moderator: Czech Moderators
Ani ne.PaToM wrote:Orli postupujú do finále? No, trochu prekvapenie...
No pekne pekne ...... citam si tu citam a zrazu na aku skaredu vetu som to natrafilPaToM wrote:
3. kolo:
FC Hostage 3:2 FC DAC
výkony: 132 - 129
S DAC-om sme jednoducho prehrať nechceli, najmä nie doma a keďže medzitým padlo rozhodnutie o pár dní odložiť predaj dvoch najlepších hráčov, nastúpilo A-čko a, hoci tesne, zvíťazilo.
Iordachescu tak to bola fakt hviezda. Prajem do dochodku vsetko dobrePaToM wrote:
A práve tento zápas by mal byť posledným pre dvojicu Iordachescu - Bon, útočníka a záložníka, ktorí okrem iného vybojovali pre náš tím aj historický postup do C-divízie.
No, tak čo by si čakal... s DAC-om nechce prehrať nikto, tí sú slabí ako čaj.MilanSLOVAKIA wrote:No pekne pekne ...... citam si tu citam a zrazu na aku skaredu vetu som to natrafilPaToM wrote:S DAC-om sme jednoducho prehrať nechceli, najmä nie doma a keďže medzitým padlo rozhodnutie o pár dní odložiť predaj dvoch najlepších hráčov, nastúpilo A-čko a, hoci tesne, zvíťazilo.A este akurat proti mne nastavis A - cko to je spiknutie
Vsak pockaj mi sa este stretneme
![]()
Som rad ze si radmrakoplas44 wrote:Jsem rád že tě tu zase vidím.
Takze hamba ..... vies co skus sa jednym ockom pozriet na tabulku Corgon ligy.PaToM wrote:No, tak čo by si čakal... s DAC-om nechce prehrať nikto, tí sú slabí ako čaj.MilanSLOVAKIA wrote:No pekne pekne ...... citam si tu citam a zrazu na aku skaredu vetu som to natrafilPaToM wrote:S DAC-om sme jednoducho prehrať nechceli, najmä nie doma a keďže medzitým padlo rozhodnutie o pár dní odložiť predaj dvoch najlepších hráčov, nastúpilo A-čko a, hoci tesne, zvíťazilo.A este akurat proti mne nastavis A - cko to je spiknutie
Vsak pockaj mi sa este stretneme
![]()
No, v skutočnosti sa to týka skôr tej skutočnej DS, ale aj tu by to bola hanba prehrať s takými.
Mám tě na seznamu. Rád tě uvidím v turnaji.tomkycz wrote:žádáme pořadatele turnaje o zařazení našeho týmu do seznamu zájemců o účast v tomto tradičním turnaji komunity SP CZ. děkuji tomkycz
Uz o nicom inom nesnivamPaToM wrote:
... ale počkaj až príde na rad náš vzájomný zápas...
I ty vtipálku.ps2512 wrote:Koukám.......prohra 0:1![]()
Pak zjistím, že jsem na 14 nenaplánoval zápas a hraju až v 18
Dynamo Oleksovice-E.2ps2512 wrote:Koukám.......prohra 0:1![]()
Pak zjistím, že jsem na 14 nenaplánoval zápas a hraju až v 18