Je těžké uspokojit uspokojeného. Ale zkusíme, uvidíme, nepopláčeme...mrakoplas44 wrote:Ale ten další zápas s DBS bude těžký a jsem zvědavej vaše výsosti jestli vás taky uspokojí.

Moderator: Czech Moderators
Je těžké uspokojit uspokojeného. Ale zkusíme, uvidíme, nepopláčeme...mrakoplas44 wrote:Ale ten další zápas s DBS bude těžký a jsem zvědavej vaše výsosti jestli vás taky uspokojí.
Myslel jsem že to tento ročník vyhraješ.mantel wrote:Tak já už jsem z turnaje vypadnul, soupeř byl moc dobrý, já jsem trouba postavil jednoho hráče bez morálky a zranění druhého dokonalo zbytek. Mrzí mně to hlavně kvůli jednomu z mých hráčů, který se teď třepe na špici tabulky střelců a modlí se, aby ho z ní někdo nesesadil. Každopádně hodnotím svoji účast jako úspěšnou a budu se těšit na další ročník.
P.S. Orlům budu samozřejmě držet palce i nadále, třeba jsem vypadnul s celkovým vítězem.
Moji snad ne!mrakoplas44 wrote:... Ostatní střelci jsou už mimo hru.
tak tak...co naši střelci viď Tošotosa_CZ wrote:Moji snad ne!mrakoplas44 wrote:... Ostatní střelci jsou už mimo hru.
To bylo řečí jako hrajeme pro tým, tabulka střelců nás nezajímá atd.tosa_CZ wrote:Moji snad ne!mrakoplas44 wrote:... Ostatní střelci jsou už mimo hru.
Když se kopyto správně nastřelí, tak dá taky gólmantel wrote:vy dva máte kopyta a ne střelce
To se nevylučuje. Jen nechci, aby kucí ztratili motivaci, kdyby zjistili, že nemají o co hrátmrakoplas44 wrote:To bylo řečí jako hrajeme pro tým, tabulka střelců nás nezajímá atd.tosa_CZ wrote:Moji snad ne!mrakoplas44 wrote:... Ostatní střelci jsou už mimo hru.
Tak nevím, jakej pohárek je pro mne nyní nepravděpodobnější. Oba jsou sci-fimrakoplas44 wrote:Tak jim to neříkej.![]()
Ve hře je ještě jedna trofej.
Koukám že ty už jedem máš.tosa_CZ wrote:Tak nevím, jakej pohárek je pro mne nyní nepravděpodobnější. Oba jsou sci-fimrakoplas44 wrote:Tak jim to neříkej.![]()
Ve hře je ještě jedna trofej.
Mission Impossible 0 - 1 PC Bonnermrakoplas44 wrote:Tak ti nevím jestli přestup do Géčka je ta pravá výzva a jestli se to bude bratrancovi líbit.impossible wrote:Dneska nas ceka dalsi dulezity zapas.
Jen pro poradek:
19 Črv 2011 Impossible 41 Hráč Ali Mansourian byl prodán za € 2.499.000,00 do Ac Stahlavy .
a v dnesnim zapase:
Změnit taktická nastavení (Rozhodčí : Ali Mansouri)
Doufam ze nam tento vzdaleny bratranec naseho ex-CB pomuze a piskne v nas prospech.