Romčo to zaslouží jedno chlazený co..mrakoplas44 wrote: Skvělá práce.

Moderator: Czech Moderators
Romčo to zaslouží jedno chlazený co..mrakoplas44 wrote: Skvělá práce.
Pro měAtaner wrote:Romčo to zaslouží jedno chlazený co..mrakoplas44 wrote: Skvělá práce.![]()
Asi jo, protože makám do večera. Ale ty si ho dášps2512 wrote:Pro měAtaner wrote:Romčo to zaslouží jedno chlazený co..mrakoplas44 wrote: Skvělá práce.![]()
ty zas neserHadis wrote:já už si dal dvě
Nevadí.ps2512 wrote:mám problém, dva dny tu nebudu
tak na to, co se hraje na Spartě mě to druhý ani nestačí, to by chtělo panáka a hodně velkýhops2512 wrote:ty zas neserHadis wrote:já už si dal dvě
palo wrote:POZVÁNKY ZÍTRA !!!
Pozvánku zítra můžou očekávat:
Hadis
Myslíš Kometu jo? Je asi v pěkný prdeli, já myslel, že jsou v klidu na 9.místě a ono prd. Vzájemný zápasy úplně na hovno.Hadis wrote:tak na to, co se hraje na Spartě mě to druhý ani nestačí, to by chtělo panáka a hodně velkýhops2512 wrote:ty zas neserHadis wrote:já už si dal dvě
tak Kometa je v predli už asi 2 měsíce, ale posledních 14 dní je to katastrofa, křeč, prostě zmar.....kopeckar wrote: Myslíš Kometu jo? Je asi v pěkný prdeli, já myslel, že jsou v klidu na 9.místě a ono prd. Vzájemný zápasy úplně na hovno.
Nemůžeš se přihlásit z mobilu?ps2512 wrote:mám problém, dva dny tu nebudu
takovej pésko nemápalo wrote:Nemůžeš se přihlásit z mobilu?ps2512 wrote:mám problém, dva dny tu nebudu