Náš centrálny počítač nezaznamenal prijatie....Hippopotamus wrote:Práve som sa prihlásil do turnaja, som tam

Moderator: Czech Moderators
Náš centrálny počítač nezaznamenal prijatie....Hippopotamus wrote:Práve som sa prihlásil do turnaja, som tam
Ale zaznamenal, bol som tretí po tebe a PSkoviMilko wrote:Náš centrálny počítač nezaznamenal prijatie....Hippopotamus wrote:Práve som sa prihlásil do turnaja, som tam
Asi trošku za jiný celek..Hippopotamus wrote:Ale zaznamenal, bol som tretí po tebe a PSkoviMilko wrote:Náš centrálny počítač nezaznamenal prijatie....Hippopotamus wrote:Práve som sa prihlásil do turnaja, som tam
Konečne niekto chytrýAtaner wrote: Asi trošku za jiný celek..
Já se nezdám..někdy překvapím i sám sebe..Hippopotamus wrote:Konečne niekto chytrýAtaner wrote: Asi trošku za jiný celek..Máš u mňa malé bezvýznamné plus
Ano, jedno milé zvířátko: Lamaps2512 wrote:Ale všimli jste jsi kdo byl hned po panu pořadateli?
Tak my nemáme čas honíme po kuchyni kapra..ps2512 wrote:Ale všimli jste jsi kdo byl hned po panu pořadateli?
No vidíš, teď mě tak napadlo, že lama by taky nebyla špatná volba jako Vánoční večeře.Ataner wrote:Tak my nemáme čas honíme po kuchyni kapra..ps2512 wrote:Ale všimli jste jsi kdo byl hned po panu pořadateli?
Pane jo to je skupina,před pár měsíci nabušená jak svin,ale momentálně ne. A asi velice brzy se k vám připojímDajo wrote:Skupina 4.
1 ACS Pardubice
2 No Boost
3 FK Laugaricio
4 Stratovarius
Možno aj postúpime.