P.S. Este aby som nezabudol gratulujem aj Kopeckari k 2. miestu. Ej to je velmi pekne umiestnenie

Moderator: Czech Moderators
Po těch dvou bramborových rovnou pro titul...MilanSLOVAKIA wrote:Dakujem vsetkym pekne za gratulovanie. A zaciiiina sa velka oslavaaaaaaa![]()
![]()
Ked uz vam neplieskam zadky v zapasoch tak aspon tuto sa to podarilo
![]()
No vies ked cloveku dva krat ujde podium o chlp to naseriepalo wrote:Po těch dvou bramborových rovnou pro titul...MilanSLOVAKIA wrote:Dakujem vsetkym pekne za gratulovanie. A zaciiiina sa velka oslavaaaaaaa![]()
![]()
Ked uz vam neplieskam zadky v zapasoch tak aspon tuto sa to podarilo
![]()
Bude to asi timi rukami. Vsak som vas aj upozornil ze ruku si rozcvicujem ako sa len datomkycz wrote:gratulace, ti slováci mají asi rychlejší net ( nebo ruce )...palo wrote:A novým Hujerem se stává
a 2 týdny SPFA vyhrává
MilanSLOVAKIA !!!
já se šel podívat na fórum, abych zjistil, kolik nás tu je, a po návratu na SP už byla pozvánka na turnaj. Si říkám, Palovi to vždycky tak trvá, to tak rychlé nebude...
Teda, že to na tom tabletu dám tak rychle jsem nečekal, ťuk ťuk a mrkám a vidím, že už nás je tam 5 + palo a tak jsem byl napjatej. Díky palo za prima adrenalin, nakonec jsem chytil asi nejlepší cenu, SPFA mám celkem čerstvé na nejdelší dobu a tak 3 zápasy potěší. Jsem nováček, tak nevím jak a kdy se mám o ně přihlásit. Jo a mám turnajovej dres?palo wrote:Původně jsem chtěl odesílat v 18:17 - když 17.ročník - ale byl jsem tu vyzýván že nesmím prošvihnout odpočítávání tak jsem to urychlil...tomkycz wrote: gratulace, ti slováci mají asi rychlejší net ( nebo ruce )...
já se šel podívat na fórum, abych zjistil, kolik nás tu je, a po návratu na SP už byla pozvánka na turnaj. Si říkám, Palovi to vždycky tak trvá, to tak rychlé nebude...
Prostě mi pošli 3 pozvánky...kopeckar wrote: Jsem nováček, tak nevím jak a kdy se mám o ně přihlásit. Jo a mám turnajovej dres?
Tak na to se těšíme..i když budeme nastupovat jen symbolicky za tu srandu to rozhodně stálo..palo wrote:Prostě mi pošli 3 pozvánky...kopeckar wrote: Jsem nováček, tak nevím jak a kdy se mám o ně přihlásit. Jo a mám turnajovej dres?![]()
Všichni pozvaní mají dres připraven - až se nalosuje,bude velká představovačka!
Su rád,že jsi tu.Dres připraven!mantel wrote:Původně jsem se již přihlašovat nechtěl, nicméně pokud je pro mně připraven dres, tak musím své rozhodnutí přehodnotit a pozvánku přijmout. To bych přece Palovi nemohl uděat, když ho to stálo tolik dřiny.
Jestli to zas prošvihne tak mne asi vykostí...tomkycz wrote:péesko hledá mobil
Příště Ti to odpočítávání umístím na televizu...impossible wrote:A ja zase zapomel, hlavne ze sedim doma u telky
Já nezapomněl, ale stejně jsem dopadl jak hubkařpalo wrote:Příště Ti to odpočítávání umístím na televizu...impossible wrote:A ja zase zapomel, hlavne ze sedim doma u telky
Ještě žes tu psal,že běda jestli se zpozdím o vteřinu...
Tak napoprvé - osmé místo dobré ne?šutr wrote:
Já nezapomněl, ale stejně jsem dopadl jak hubkař![]()
Milanovi gratulka