Dajo wrote:Skupina 4. 1 FK Hash Rohatsko 2 FK Laugaricio 3 Mission Impossible 4 Mccgrady City Football team
Neviem čo som Palovi spravil,asi ma nemá rád.
Vôbec si neviem teraz spomenúť,pre koho sa to mám v Zlíne zastaviť aby som ho hodil na zraz do Pavlovíc.
Sakra,tá moja pamäť. No nič,pustím to z hlavy.
No neblázni - já jsem Ti tam dal schválně samé atraktivní soupeře,aby pokladník trochu zajásal...
A že postoupíš,o tom vůbec nepochybuju (Ty jo ? )
Ty by ses mohl rozdat koukam Tak si rikam jestli ma cenu se v teto skupine vubec o neco snazit
Dajo wrote:Skupina 4. 1 FK Hash Rohatsko 2 FK Laugaricio 3 Mission Impossible 4 Mccgrady City Football team
Neviem čo som Palovi spravil,asi ma nemá rád.
Vôbec si neviem teraz spomenúť,pre koho sa to mám v Zlíne zastaviť aby som ho hodil na zraz do Pavlovíc.
Sakra,tá moja pamäť. No nič,pustím to z hlavy.
No neblázni - já jsem Ti tam dal schválně samé atraktivní soupeře,aby pokladník trochu zajásal...
A že postoupíš,o tom vůbec nepochybuju (Ty jo ? )
Ty by ses mohl rozdat koukam Tak si rikam jestli ma cenu se v teto skupine vubec o neco snazit
Řekněme to tak,že tato skupina má 4 horké favority...
skupina1:----------1FC Mrakoplaš (F.59) , 1.SK Carl Kozojídky (E.45) , Njumici (E.30) , Dynamo Oleksovice (B.1) Péesko přes obligátní stěžování na los skupinu vyhraje a zaujme nejvýhodnější pozici do vyřazováků,když při zapnuté VDP bude hrát všechny KO zápasy doma.Jak známo,z Oleksovic většinou odjíždí hosté po podivném průběhu zápasu a ještě podivnějším řízení rozhodčího poraženi.Roman turnaj často vypouští a pokud tomu tak bude i tentokrát,budou se o druhé postupové místo přetahovat Kubajdí s Njumym,tipuju že úspěšnější bude Kubajdí.
skupina 2:----------torpédo Svinov (D.17) , FC Letenská šlechta (B.3) , Fc Mantel (A) , Šutrteam (B.3) Dva spolubojovníci a zároveň rivalové z B.3,do toho mantel...Pro duffyho to bude o sbírání zkušeností,ze hry zůstane i jeden z favoritů.Hodně bude záležet,jestli mantel ještě odehraje turnaj naplno,nebo už zahájí výprodej.Tipl bych si,že pupajdi půjde dál - a jestli šutřík nebo mantel ? Nevím...
skupina 3:----------Litomerice losers Club de Fotbal (A) , Libo Team (D.21) , FC Hostage (E.72) , FC Crue Olomouc (D.24) PaToM omlazoval,úspěchy v tomto turnaji sbírá především v Hujerovi,i když ho tentokrát nestihl.Libo je nejvěrnějším účastníkem Stratovarius Cupu,má za sebou už deset účastí !!! Dál ale půjdou jiní - tomkycz by měl skupinu vyhrát,Crue mu bude dýchat na záda...
skupina 4:----------FK Hash Rohatsko (A) , FK Laugaricio (B.1) , Mission Impossible (E.8.) , Mccgrady City Football team (A) Takovou krásnou a atraktivní skupinu jsem Dajovi nalosoval,vděku jsem se ale nedočkal a jdu do Pavlovic pěšky... Inu - za dobrotu na žebrotu nebo také jak s oblibou říkával můj děda - čiň čertu dobře,peklem sa ti odmění. Těšil jsem se že se svezu trabantem a teď pěškobus... Tak jak to napsat,ať si to ještě nezhorším - skupina má 4 horké (pro Cruea zdůrazňuju že ne teplé ) favority,z nichž dva jsou horcí na více stupňů,než dva zbývající... (jdu od toho)
skupina 5:----------ACS Pardubice (C.6) , FC Klokan (D.8.) , Stratovarius (C.4) , JPD (F.216) Ataner tentokrát ještě bez ambicí,ale ne na dlouho.Dobře víme,že má zkušenosti z B divize...jirina tu většinou naplno nehrává - s oliwou půjdeme dál...
skupina 6:----------FC DAC (D.1) , FCB Mikef (C.9) , The Last Mohycan (C.5) , Baníček (D.25) Milan už si svoji chvíli slávy vybral při Hujerovi a znovu nás přesvědčil,že je nejintenzivněji se radujícím manažerem na fóru... Azor má v každém turnaji cíl minimálně semifinále... Milko je zpátky a postoupí,uvidíme jak k turnaji přistoupí MikeF.Nikdo z této skupiny není bez šancí na postup.
skupina 7:----------FK Raduzza (F.113) , Kenjiho Queeni (C.5) , ŇOUMÍCI (E.38) , Wellweak (F.199) Kopeček je jasný,koster umí zahrát hodně vysoký výkon i hodně vypouštět.Radu už dostatečně zabodovala ve fízlárně,tady to na postup ještě nebude...Dál půjde asi Kenji...
skupina 8:----------Bohemians 1905 (D.20) , FK TRNAVA (D.8.) , Husičova 11 (C.4) , AC Had Bozak (E.68) Možná nejvyrovnanější skupina - uvidíme,jestli se to potvrdí i v zápasech.Na postupující bych se tu vsadit neodvážil - uvidíme...
Last edited by palo on Sat Mar 02, 2013 7:42 pm, edited 1 time in total.
Superpředstavovačka Palo Ty dresy jsou skvělé všechny
Myslím si že v naší skupině jsi to trefil s tipem. Myslím si že Mantelík, pokud by chtěl výprodej, už by ho spustil-do turnaje půjde dle mého na plný cerez