Lepší podprůměrný tým než podprůměrný kašpárek ...Dajo wrote:A ty sa neboj,reč je tu o priemerných mužstvách....tvoje je podpriemerné.Milko wrote: Dúfam, že Dajo je ten, čo má priemerný team...

Moderator: Czech Moderators
Lepší podprůměrný tým než podprůměrný kašpárek ...Dajo wrote:A ty sa neboj,reč je tu o priemerných mužstvách....tvoje je podpriemerné.Milko wrote: Dúfam, že Dajo je ten, čo má priemerný team...
To mě Palo dělá naschvál....ale on to tak nemyslíRaduuza wrote:palo wrote:B je správně...ps2512 wrote:Tak teď nebo nikdy
![]()
![]()
![]()
chtěla jsem to také říct, ale pak jsem si říkala,že nebudu tak hrubá
![]()
Dodatečná nominace na Turnaj mistrůpupajdi13 wrote:
ŠLECHTICKÁ MINCE 30 - TURNAJ MISTRŮ
POČET UČASTNÍKŮ - 16 - STYL KO
POZVANÍ NA TUTO SPECIALNÍ AKCI BUDOU :
1.)pupajdi - FC Letenská šlechta ( vítěz 1,3,4,5,10,11 ročníků )
2.)Tigerinho - SPC Czech Tigers ( vítěz 2 ročníku )
3.)MošnaM - FC Kolíkov ( vítěz 6,7 ročníků )
4.)tomkycz - Litomerice losers Club de Fotbal ( vítěz 9 ročníku )
5.)Agamator - FK CHMEL ( vítěz 12 ročníku )
6.)Libo - Libo Team ( vítěz 13 ročníku )
7.)Xixor - FCB Shucadlo ( vítěz 14 ročníku )
8.)jancarik - FC Jančařík Šterboholy ( vítěz 15 ročníku )
9.)Hernán Crespo - FC Inter Milano ( vítěz 17,18 ročníků )
10.)MikeF - FCB Mikef ( vítěz 19 ročníku )
11.)Jeremy - FC JEREMY ( vítěz 20 a 23 ročníku )
12.)acskncl - rudá mašina ( vítěz 22 ročníku )
13.)oslicek - Totemo Baka ( vítěz 24 ročníku )
14.)Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. ( vítěz 25 ročníku )
15.)j.schroter - Šutrteam ( vítěz 26 ročníku )
16.)mantel - Fc Mantel ( vítěz 27 ročníku )
17.)kaffe_trontodontus_kokotus - FK Hash Rohatsko ( vítěz 28 ročníku )
18.)![]()
![]()
![]()
- ještě stále je možnost přibrat jedno jmeno..jak dopadne 29 ročník
![]()
![]()
Co Vás čeká: specialní ceny ve specialním ročníku.....všichni zde výše zapsaní budou informováni i formou SZ......vím,že ne všichni ted mají zrovna silný tým...ale to se holt nedá nic dělat , zvítězí ten "momentálně" nejlepší .
Stále je dost času svůj tým doladit,nebo naopak udržet ve výkonnosti.
A hlavně, stále je tu jedna možnost pro zapsání posledního jmena.
Myslíš,že třeba Mccgrady by nemohl šahat po triumfutomkycz wrote:29. ročník mince nového účastníka turnaje mistrů nepřinese![]()
![]()
![]()
Ani naši chlapci ještě tuto trofej ve vitrínce nemají.pupajdi13 wrote:Myslíš,že třeba Mccgrady by nemohl šahat po triumfutomkycz wrote:29. ročník mince nového účastníka turnaje mistrů nepřinese![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravím svého "prvního" SP kamaráda a dávného rádceTigerinho wrote:Děkuji Pupajdimu za pozvání na jubilejní ročník Šlechtické Mince. Moc se těším, až poměříme síly mezi sebou, snad mě budete šetřit a nebudete si na mě jen "vylepšovat skóre"...![]()
PS: Tímto chci také pozdravit všechny známé tváře, již dlouho jsem se tady neukázal...![]()
Tigerinho is back!
To já děkujipupajdi13 wrote:Zdravím svého "prvního" SP kamaráda a dávného rádceTigerinho wrote:Děkuji Pupajdimu za pozvání na jubilejní ročník Šlechtické Mince. Moc se těším, až poměříme síly mezi sebou, snad mě budete šetřit a nebudete si na mě jen "vylepšovat skóre"...![]()
PS: Tímto chci také pozdravit všechny známé tváře, již dlouho jsem se tady neukázal...![]()
Tigerinho is back!, koukám,že jsi ten starý nick už nerozfachal a nakonec založil nový.
Jsem rád,že to byla právě Mince a já,co Tě k tomu dotlačilo
to je mi překvapení... já myslel, že tigers už šéfuje někdo jiný, že si tým někomu přenechal...Tigerinho wrote:To já děkujiJe to tak, nebýt Tebe, tak bych se tady zřejmě neukázal
Ano, máš pravdu, už jsem ho nerozchodil, proto tu mám nový účet (ale je úplně totožný s tím předcházejícím)
A klasicky jákopeckar wrote:Ani naši chlapci ještě tuto trofej ve vitrínce nemají.pupajdi13 wrote:Myslíš,že třeba Mccgrady by nemohl šahat po triumfutomkycz wrote:29. ročník mince nového účastníka turnaje mistrů nepřinese![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps2512 wrote:Tak teď nebo nikdy
kopeckar wrote:Rád se poperu o pozvánku na jubilejní 30.ročník Výkonnost pro to máme