ach joDajo wrote:Tak za takúto perfektnú predstavovačku sa teda určite v tom Zlíne stavím .![]()
Krásne,super.

Moderator: Czech Moderators
ach joDajo wrote:Tak za takúto perfektnú predstavovačku sa teda určite v tom Zlíne stavím .![]()
Krásne,super.
Jo - spartakovské...GeorgeTT wrote:Dresy su super, mozno jedine keby si mi namiesto cisto cierneho spravil cerveno-cierne pasy, bola by to dokonalost samapalo wrote:Jinak kdo by chtěl na dresu udělat nějakou změnu - no problem...
Jsem zásadně protikopeckar wrote:Tak co kdyby si bétrojka na tomto turnaji střihla jen 6 zápasů?šutr wrote:Obávám se Kopečku, že my z Tebe taky moc velkou radost nemámekopeckar wrote:Děkujeme za skvělou představovačku, dál půjdeme určitě, jen ta protilehlá skupinka nás děsí.
Nebýt mých naražených žeber a třítýdenního marodění tak to určitě nebylo...tomkycz wrote:my jsme s dresem spokojeni, je nejhezčí ze všechkdo by ho chtěl získat, musí s námi prohrát
Palo, smekám, to muselo zabrat času !!!
Tak 10 dohromady?šutr wrote:Jsem zásadně protikopeckar wrote:Tak co kdyby si bétrojka na tomto turnaji střihla jen 6 zápasů?
Bojíš se ???ps2512 wrote:ach joDajo wrote:Tak za takúto perfektnú predstavovačku sa teda určite v tom Zlíne stavím .![]()
Krásne,super.
Díky kamaráde (pořád je ale nejprestižnější Mince...)pupajdi13 wrote:Musím taky pochválit pala, tvůj cup a Romanův Buben = bezkonkurenčně nejlepší a nejvíc vymazlený turnaje na foru.
No,s tímhle souhlasím ..a ještě bych k tomu přidal "vytrvale nejvymazlenější " ... oba mladíci tomu dávají hodně časupupajdi13 wrote:Musím taky pochválit pala, tvůj cup a Romanův Buben = bezkonkurenčně nejlepší a nejvíc vymazlený turnaje na foru.
No tady v tomto případě Tě musím poopravit....Mince má tu prestiž díky tomu,že jsem to vlastně jako jedinej (i přes ty křeče jeden čas ) vydržel celé ty roky ten turnaj udržet , všechny ostatní té doby padly ,ale jinak z mého pohledu co do kvality a snahy organizátora jasně vévodíte Vy dva a já Vám nesahám ani po kotníky,,,,ale zas je to pro mne motivace něco zlepšovat viz Turnaj Mistrů a uvidíme co vymyslím do budoucna.palo wrote:Díky kamaráde (pořád je ale nejprestižnější Mince...)pupajdi13 wrote:Musím taky pochválit pala, tvůj cup a Romanův Buben = bezkonkurenčně nejlepší a nejvíc vymazlený turnaje na foru.