Na plac sme obaja rozhodne neposlali to najlepšie a v dúfajúc aspoň remízu, nastavili štýl 0. Rozhodca s prísnosťou 21% nemal zasahovať do zápasu, avšak on si myslel niečo iné a moje LFko (agr 19%) poslal v 75min. po priamej redke von z ihriska. Našťastie súper toho využiť nedokázal a zrodila sa bezgólová remíza, a tak o oboch postupujúcich rozhodne až posledné kolo, keďže zatiaľ všetci traja (ja, Milko, Tomkyč) môžme postúpiť aj nepostúpiť.
EDIT: V reporte zápasu sú mimo šiestich karát spomenuté už 3 udalosti, to som už dlho nevidel, ak vôbec
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
no, z dvoj zápasu mohlo být bodů šest, máme dva jedna z posledních šancí tě zdolat a my to takhle zazdíme bude to ještě tuhý boj, my musíme vyhrát a nejlépe vylepšit dostatečně skóre pro případ, že milko vyhraje...
tomkycz wrote:
no, z dvoj zápasu mohlo být bodů šest, máme dva jedna z posledních šancí tě zdolat a my to takhle zazdíme bude to ještě tuhý boj, my musíme vyhrát a nejlépe vylepšit dostatečně skóre pro případ, že milko vyhraje...
Vidíš, na to som úplne zabudol, že v prvom našom zápase ťa random zarezal. Teraz sa tváril, že ti to chce vrátiť, ale nakoniec si to rozmyslel...
Ale tých 6 bodov si mohol mať len so šťastím, keďže dnes bola remíza spravodlivá
...new beginning...
Hippopotamus wrote:Ale tých 6 bodov si mohol mať len so šťastím, keďže dnes bola remíza spravodlivá
to nepopírám, ale bral jsem to jen s ohledem na celkové výkony. to, že tě random zařízl redkou, je jasná věc... a s ohledem na protiskupinu je celkem jedno, jak to celé dopadne. Z případného druhého místa nás nic hezkého nečeká ale skupinu máme fajne, pěkné boje až do konce...
tomkycz wrote:a s ohledem na protiskupinu je celkem jedno, jak to celé dopadne. Z případného druhého místa nás nic hezkého nečeká ale skupinu máme fajne, pěkné boje až do konce...
Protiskupinu nerieš, to bude pre nás len formalita
...new beginning...
tomkycz wrote:a s ohledem na protiskupinu je celkem jedno, jak to celé dopadne. Z případného druhého místa nás nic hezkého nečeká ale skupinu máme fajne, pěkné boje až do konce...
Protiskupinu nerieš, to bude pre nás len formalita
Kdož ví? Tak či tak, soupeře si vybíráte vy. Naše skupina končí v sobotu a vaše v neděli.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
V poslednom kole sme potrebovali vyhrať, aby sme postúpili...to sa nám však nepodarilo Mali sme proti sebe výborný team, a v skupine ešte aj tomkyča, takže nepostup v tomto prípade nemôžeme brať ako nejakú blamáž.
Chlapcom Hippovi a tomkyčovi gratulujem k postupu a držím palce vo vyraďovačke
Sorry chlapi, ale zapomněl jsem uvolnit termíny. Dělám si teď masérský kurs a to formou víkendového studia, takže není o víkendech moc času a protože sedím zaráz na více koních, musely se dopředu udělat blokace a nestihl jsem udělat pár míst volných před losem.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152