Ten jel koupit do OBI další..crueface1 wrote:Tak pořád čekám na prognózy,komentáře a další od pana domácího a pak domácí si leští¨poličku na další pohárky![]()

Moderator: Czech Moderators
Ten jel koupit do OBI další..crueface1 wrote:Tak pořád čekám na prognózy,komentáře a další od pana domácího a pak domácí si leští¨poličku na další pohárky![]()
Ale tu kupuje pro měAtaner wrote: Ten jel koupit do OBI další..
Nemám nic na toto téma a tak vás tu jenom pozdravím a zase jdu. Ahoj.pupajdi13 wrote:jsou-li forové turnaje tvé hobby , musíš mít poličku z obi![]()
jinak "today"......já to mezi šichtou prostě nedávám,vždycky si řeknu jo a pak v noci sotva nastavím na ráno.
Takže o druhé postupové místo hrajeme spolu.El Níňo wrote:FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
Haha, dosáhl jsem vysněných 3bodů
A ja jááááájkopeckar wrote:Takže o druhé postupové místo hrajeme spolu.El Níňo wrote:FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
Haha, dosáhl jsem vysněných 3bodů
Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájkopeckar wrote:Takže o druhé postupové místo hrajeme spolu.El Níňo wrote:FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
Haha, dosáhl jsem vysněných 3bodůto mám co dělat
hele tak nevyklepem pořadatele a postup je náš?
![]()
![]()
hihi tak s tímhle přístupem to letos vyhrajupupajdi13 wrote:
MikeFa mám v lize, dokonce mu ted koukám do zad,díky svým skvělým ligovým schopnostem,takže bacha na něj , silná trojka,kde jeden chtě nechtě ostrouhá....krup je pouze do počtu .
V 5tce vidím jasnou vévodkyni ,Radůzka by si měla bez větších potíží poradit a z prvního místa jít do playoff, jelikož si asi nejvíc rozumí s palem ,tak si ho vybere jako doprovod...jen dodám upozornění : páni džentlméni - doufám,že necháte dámu bez caviků projít , pak se mezi sebou poperte jak chcete, nerad bych to trestal opičincem , Mošna už dostal výstrahu za ten zpackaný zápas (vyhrál 2:0) ...ať už se to neopakuje,jsme lidi ne...díky.
Kdepak, já se banánů nebojím.Raduuza wrote:hihi tak s tímhle přístupem to letos vyhrajupupajdi13 wrote:
MikeFa mám v lize, dokonce mu ted koukám do zad,díky svým skvělým ligovým schopnostem,takže bacha na něj , silná trojka,kde jeden chtě nechtě ostrouhá....krup je pouze do počtu .
V 5tce vidím jasnou vévodkyni ,Radůzka by si měla bez větších potíží poradit a z prvního místa jít do playoff, jelikož si asi nejvíc rozumí s palem ,tak si ho vybere jako doprovod...jen dodám upozornění : páni džentlméni - doufám,že necháte dámu bez caviků projít , pak se mezi sebou poperte jak chcete, nerad bych to trestal opičincem , Mošna už dostal výstrahu za ten zpackaný zápas (vyhrál 2:0) ...ať už se to neopakuje,jsme lidi ne...díky.
![]()
![]()
![]()
Až sem to bylo krásné......pak jsi mě sklamalpupajdi13 wrote:Celkem jednoduše hozené skupiny a jsou tam na první pohled vidět papírový postupující , v první skupině se dokonce skrývá i hlavní favorit turnaje
.