Oliwko, dúfam, že to stihnešoliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup XX. - Prihlášky na ceste...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezóny
Určite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte 
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Papa Bouba Diop
přihlášen a pokusím se po hrozně dlouhé době trochu věnovat i něčemu jinému než jenom lize 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
oliwapol
26 přihlášených, ... mám bohužel obavy že to nestihnuMilko wrote:Oliwko, dúfam, že to stihnešoliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.Ty si inventár tohto turnaja, takže by si nám tu chýbal...
ACS Pardubice
To sme len radi PapaPapa Bouba Diop wrote:přihlášen a pokusím se po hrozně dlouhé době trochu věnovat i něčemu jinému než jenom lize
To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal...Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezónyUrčite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte
-
palo
Ty se jako nezúčastníš honu jo?Milko wrote:To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal...Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezónyUrčite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte

Viac si verím v domácom prostredí, ale teraz si ma ukecal...idem na tvoj topic, aby si zase Hippo nemyslel, že sa ja bojímpalo wrote:Ty se jako nezúčastníš honu jo?Milko wrote:To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal...Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezónyUrčite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte
4.skupina
1 PC Bonner
2 No Boost
3 FK Laugaricio
4 Šutrteam
Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorí dvaja budú za nami.
1 PC Bonner
2 No Boost
3 FK Laugaricio
4 Šutrteam
Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorí dvaja budú za nami.
Last edited by Dajo on Mon Sep 01, 2014 2:40 pm, edited 1 time in total.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Hippopotamus
Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že MilkoDajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami.
...new beginning...
Brácho to rozhodne nie jeHippopotamus wrote:Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že MilkoDajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami.
A sakra.Milko wrote:Brácho to rozhodne nie jeHippopotamus wrote:Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že MilkoDajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Myslím, že tím už to nezachráníšDajo wrote: A sakra.To je pekná hrúbka.
Idem si to opraviť.

Milkov cup XX. ročník
A máme rozlosované...
Skupina 1
FK TRNAVA
Husičova 11
Valcíři Chomutov C.F.
FK Raduzza
Skupina 8
F.C. Klenovec
Rudá Hvězda Slaný
The Last Mohycan
Cechie Dubec
V skupine č.1. je favorit jasný a tým je Papa, ktorý chce v turnaji dosiahnuť určite dobrý výsledok. Nasledovať by ho mal husic, uvidíme, čo na to George. Raduuzka sa teraz venuje viac obchodu...
V protiľahlej skupine 8 to bude tiež vyrovnané...okrem mňa samozrejme. bakulu je papierovým favoritom, ale driapky rozhodne ukážu aj Klenovčania a Rudí. Bude to boj!
________________________________________________________________________________________________________________
Skupina 2
Pink Devils
Scolopax
Fc Mantel
Blazni z Dobran
Skupina 7
FC Veselice
AC Had Bozak
Poprad
Wellweak
"Dvoječka" je silná. Blazni sa môžu z tejto skupiny aj zblázniť...Mantelík pôjde hore, o tom nepochybujem, ale druhého si netrúfam tipovať. Záleží aj na tom, ako budú brať vážne neonator a Scolopax tento turnaj.
V sedmičke očakávam postup Zgodyho (Poprad) a kostera. Hadísek tentokrát nebude mať na to, aby aspoň pošteklil, skôr Drajmi môže prekvapiť...
________________________________________________________________________________________________________________
Skupina 3
paarse duivels
F.C. Technica Praha
Real Pilsen
Baníček
Skupina 6
Dynamo Suomi
S.S.C. Kenny Juniors
DBS on tour
Los Ojos Unicos
Dobrá skupinka sa zišla v 3-ke. Hajas, ak si dá záležať, postup by mu nemal újsť. Tipujeme, že druhým postupujúcim bude chlapec z Belgicka. Azorovi tentokrát nepomôže ani svätená voda...(alebo sa budem mýliť
)
Bohatému Petrovi z Dynama peniaze nepomôžu k postupu, takže sa môžme zamerať na zostávajúcu trojicu. Sexton aj DBS sú síce na papieri F-kári, ale kto ich trošku pozná, vie, že kvalitou sú rozhodne vyššie. A z nich zíde druhý postupujúci. Medojed namaškrtený postupom do B-divízie pôjde z 1. miesta...
Skupina 4
PC Bonner
No Boost
FK Laugaricio
Šutrteam
Skupina 5
zvolenská slatina
Kenjiho Queeni
MŠK Žilina 1908
Stratovarius
Väčšinou sa pri žrebe vyskytne ťažká skupina, ktorá sa považuje za skupinu smrti a práve "štvorečka" je ňou! Šutríka mám veľmi rád, ale obávam sa, že tentokrát má najmenšie šance na postup. Dajo už postupne naberá na sile, ktorá bude zo sezóny na sezónu rásť, uvidíme, či to bude stačiť na skúsených matadorov Mazzyho a Patrika. Ja mu verím, že niekoho z nich nechá za sebou, len fakt neviem koho...
V skupine č. 5 zvolenská slatina do sveta dieru neurobí, takže rozhodne sa medzi palom, pretom a Kenjim. Palo sa vie vybičovať v takýchto turnajoch, takže podľa mňa postúpi a druhý bude Kenji, ale aj on sám vie, že to bude mať ťažké...
A máme rozlosované...
Skupina 1
FK TRNAVA
Husičova 11
Valcíři Chomutov C.F.
FK Raduzza
Skupina 8
F.C. Klenovec
Rudá Hvězda Slaný
The Last Mohycan
Cechie Dubec
Skupina 2
Pink Devils
Scolopax
Fc Mantel
Blazni z Dobran
Skupina 7
FC Veselice
AC Had Bozak
Poprad
Wellweak
Skupina 3
paarse duivels
F.C. Technica Praha
Real Pilsen
Baníček
Skupina 6
Dynamo Suomi
S.S.C. Kenny Juniors
DBS on tour
Los Ojos Unicos
Skupina 4
PC Bonner
No Boost
FK Laugaricio
Šutrteam
Skupina 5
zvolenská slatina
Kenjiho Queeni
MŠK Žilina 1908
Stratovarius
Last edited by Milko on Wed Sep 03, 2014 8:07 pm, edited 2 times in total.