Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup XX. - Prihlášky na ceste...

Post by Milko »

oliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.
Oliwko, dúfam, že to stihneš :wink: Ty si inventár tohto turnaja, takže by si nám tu chýbal...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezóny :( Určite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

přihlášen a pokusím se po hrozně dlouhé době trochu věnovat i něčemu jinému než jenom lize :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oliwapol

Post by oliwapol »

Milko wrote:
oliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.
Oliwko, dúfam, že to stihneš :wink: Ty si inventár tohto turnaja, takže by si nám tu chýbal...
26 přihlášených, ... mám bohužel obavy že to nestihnu :(
ACS Pardubice
Milko

Post by Milko »

Papa Bouba Diop wrote:přihlášen a pokusím se po hrozně dlouhé době trochu věnovat i něčemu jinému než jenom lize :)
To sme len radi Papa :wink:
Milko

Post by Milko »

Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezóny :( Určite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte :wink:
To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal... :mrgreen:
palo

Post by palo »

Milko wrote:
Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezóny :( Určite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte :wink:
To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal... :mrgreen:
Ty se jako nezúčastníš honu jo? :roll:
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:
Milko wrote:
Ty se jako nezúčastníš honu jo? :roll:
Viac si verím v domácom prostredí, ale teraz si ma ukecal...idem na tvoj topic, aby si zase Hippo nemyslel, že sa ja bojím :D
Dajo

Post by Dajo »

4.skupina

1 PC Bonner
2 No Boost
3 FK Laugaricio
4 Šutrteam

Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorí dvaja budú za nami. 8)
Last edited by Dajo on Mon Sep 01, 2014 2:40 pm, edited 1 time in total.
Dajo
FK Laugaricio
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami. 8)
Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že Milko :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Milko

Post by Milko »

Hippopotamus wrote:
Dajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami. 8)
Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že Milko :mrgreen:
Brácho to rozhodne nie je :wink:
Dajo

Post by Dajo »

Milko wrote:
Hippopotamus wrote:
Brácho to rozhodne nie je :wink:
A sakra. :oops: To je pekná hrúbka. :oops: Idem si to opraviť. :roll:
Dajo
FK Laugaricio
Raduuza

Post by Raduuza »

Dajo wrote: A sakra. :oops: To je pekná hrúbka. :oops: Idem si to opraviť. :roll:
Myslím, že tím už to nezachráníš :lol:
Image
Milko

Post by Milko »

Milkov cup XX. ročník

A máme rozlosované...

Skupina 1

FK TRNAVA
Husičova 11
Valcíři Chomutov C.F.
FK Raduzza

Skupina 8

F.C. Klenovec
Rudá Hvězda Slaný
The Last Mohycan
Cechie Dubec

:arrow: V skupine č.1. je favorit jasný a tým je Papa, ktorý chce v turnaji dosiahnuť určite dobrý výsledok. Nasledovať by ho mal husic, uvidíme, čo na to George. Raduuzka sa teraz venuje viac obchodu...
:arrow: V protiľahlej skupine 8 to bude tiež vyrovnané...okrem mňa samozrejme. bakulu je papierovým favoritom, ale driapky rozhodne ukážu aj Klenovčania a Rudí. Bude to boj!
________________________________________________________________________________________________________________

Skupina 2

Pink Devils
Scolopax
Fc Mantel
Blazni z Dobran

Skupina 7

FC Veselice
AC Had Bozak
Poprad
Wellweak

:arrow: "Dvoječka" je silná. Blazni sa môžu z tejto skupiny aj zblázniť...Mantelík pôjde hore, o tom nepochybujem, ale druhého si netrúfam tipovať. Záleží aj na tom, ako budú brať vážne neonator a Scolopax tento turnaj.
:arrow: V sedmičke očakávam postup Zgodyho (Poprad) a kostera. Hadísek tentokrát nebude mať na to, aby aspoň pošteklil, skôr Drajmi môže prekvapiť...

________________________________________________________________________________________________________________

Skupina 3

paarse duivels
F.C. Technica Praha
Real Pilsen
Baníček

Skupina 6

Dynamo Suomi
S.S.C. Kenny Juniors
DBS on tour
Los Ojos Unicos

:arrow: Dobrá skupinka sa zišla v 3-ke. Hajas, ak si dá záležať, postup by mu nemal újsť. Tipujeme, že druhým postupujúcim bude chlapec z Belgicka. Azorovi tentokrát nepomôže ani svätená voda...(alebo sa budem mýliť :?: ) :wink:
:arrow: Bohatému Petrovi z Dynama peniaze nepomôžu k postupu, takže sa môžme zamerať na zostávajúcu trojicu. Sexton aj DBS sú síce na papieri F-kári, ale kto ich trošku pozná, vie, že kvalitou sú rozhodne vyššie. A z nich zíde druhý postupujúci. Medojed namaškrtený postupom do B-divízie pôjde z 1. miesta...

Skupina 4

PC Bonner
No Boost
FK Laugaricio
Šutrteam

Skupina 5

zvolenská slatina
Kenjiho Queeni
MŠK Žilina 1908
Stratovarius

:arrow: Väčšinou sa pri žrebe vyskytne ťažká skupina, ktorá sa považuje za skupinu smrti a práve "štvorečka" je ňou! Šutríka mám veľmi rád, ale obávam sa, že tentokrát má najmenšie šance na postup. Dajo už postupne naberá na sile, ktorá bude zo sezóny na sezónu rásť, uvidíme, či to bude stačiť na skúsených matadorov Mazzyho a Patrika. Ja mu verím, že niekoho z nich nechá za sebou, len fakt neviem koho...
:arrow: V skupine č. 5 zvolenská slatina do sveta dieru neurobí, takže rozhodne sa medzi palom, pretom a Kenjim. Palo sa vie vybičovať v takýchto turnajoch, takže podľa mňa postúpi a druhý bude Kenji, ale aj on sám vie, že to bude mať ťažké...
Last edited by Milko on Wed Sep 03, 2014 8:07 pm, edited 2 times in total.
Milko

Re: Milkov cup XX. - Prognózy

Post by Milko »

Prognózy sú na svete...
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”