Oliwko, dúfam, že to stihnešoliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.

Moderator: Czech Moderators
Oliwko, dúfam, že to stihnešoliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.
26 přihlášených, ... mám bohužel obavy že to nestihnuMilko wrote:Oliwko, dúfam, že to stihnešoliwapol wrote:Volné místo budu mít až zítra v 10h,tak snad se to tak rychle nezaplní.Ty si inventár tohto turnaja, takže by si nám tu chýbal...
To sme len radi PapaPapa Bouba Diop wrote:přihlášen a pokusím se po hrozně dlouhé době trochu věnovat i něčemu jinému než jenom lize
To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal...Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezónyUrčite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte
Ty se jako nezúčastníš honu jo?Milko wrote:To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal...Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezónyUrčite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte
Viac si verím v domácom prostredí, ale teraz si ma ukecal...idem na tvoj topic, aby si zase Hippo nemyslel, že sa ja bojímpalo wrote:Ty se jako nezúčastníš honu jo?Milko wrote:To je škoda, nenahlásil som sa u Pala na teba, myslel som si, že ťa vyklepem v domácom turnaji, ale vidím, že si zbabelo zutekal...Hippopotamus wrote:Škoda, že prihlášky prišli tesne pred začiatkom novej sezónyUrčite budete teraz všetci smutní, že ma tu nemáte
Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že MilkoDajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami.
Brácho to rozhodne nie jeHippopotamus wrote:Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že MilkoDajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami.
A sakra.Milko wrote:Brácho to rozhodne nie jeHippopotamus wrote:Teraz si už nespomínam, kto z vás to je tým učiteľom, ale v tvojom záujme dúfam, že MilkoDajo wrote: Ťažkú skupinu mi Milko nalosoval,ťažkú. Ale cieľ je postup a je nám jedno ktorý dvaja budú za nami.
Myslím, že tím už to nezachráníšDajo wrote: A sakra.To je pekná hrúbka.
Idem si to opraviť.