Manteli, Ty jsi Ježíš? To bych se měl začít modlit místo k rnadomovi k Tobě?ps2512 wrote:Ježíš, von už je zase tumantel wrote:Buď v klidu, oproti nynějšího stavu si můžeš jedině pomoci.ps2512 wrote:Cože????? Ale honem, kde že to mám bydlet?

Moderator: Czech Moderators
Manteli, Ty jsi Ježíš? To bych se měl začít modlit místo k rnadomovi k Tobě?ps2512 wrote:Ježíš, von už je zase tumantel wrote:Buď v klidu, oproti nynějšího stavu si můžeš jedině pomoci.ps2512 wrote:Cože????? Ale honem, kde že to mám bydlet?
V teple.ps2512 wrote:Tak hlavně, že zůstanu na jihupalo wrote:mrakoplas44 wrote: Tak si utírám ruce od malty a musím ti říct že se stěhuješ do Českých Budějovic.![]()
![]()
vo fous...
Už jo , asi to někdo našel ve Wikipedii.palo wrote:Už někdo objevil ty Oleksovice ???
Nesmíš se ptát na Oleksovice, musíš se ptát na pana domácího. Jel jsem dneska kolem:palo wrote:Už někdo objevil ty Oleksovice ???
Big El wrote:Nesmíš se ptát na Oleksovice, musíš se ptát na pana domácího. Jel jsem dneska kolem:palo wrote:Už někdo objevil ty Oleksovice ???
"Dobrý den paní, jak se dostanu do Oleksovic?"
"O čeho??
"Oleksovic."
"A to má být co?"
"No, taková víska. Hraje tam fotbalový klub."
"Tady se za tím nesmyslem honěj na každým plácku."
"Ale tady se jen nehoní, dokonce kopali i A divizi."
"A diviznu? Kopali? Vždyť divizna se otrhává."
"Víte, já tam hledám takového - no možná ho budete znát... Je to vášnivý rybář, teď si i koupil pramičku a převáží po ní lidi a rád hraje pinec. Nějaký ps..."
"Jo, že jste to neřekl hned! Mladej PéeŠko. Ten podpláceč, smolař a rádobysportovec, co furt chodí chlastat a říká tomu pingpong?"
"Vidím, že ho znáte. Ano, to bude on."
"Mladej pane, toho tady zná úplně každej. Jedete mu aspoň nabít přes hubu? Už by to potřeboval."
Raději jsem neřekl, že ho jedu podporovat v přijímání úplatků, abych postoupil v Hammers...
palo wrote:Big El wrote:Nesmíš se ptát na Oleksovice, musíš se ptát na pana domácího. Jel jsem dneska kolem:palo wrote:Už někdo objevil ty Oleksovice ???
"Dobrý den paní, jak se dostanu do Oleksovic?"
"O čeho??
"Oleksovic."
"A to má být co?"
"No, taková víska. Hraje tam fotbalový klub."
"Tady se za tím nesmyslem honěj na každým plácku."
"Ale tady se jen nehoní, dokonce kopali i A divizi."
"A diviznu? Kopali? Vždyť divizna se otrhává."
"Víte, já tam hledám takového - no možná ho budete znát... Je to vášnivý rybář, teď si i koupil pramičku a převáží po ní lidi a rád hraje pinec. Nějaký ps..."
"Jo, že jste to neřekl hned! Mladej PéeŠko. Ten podpláceč, smolař a rádobysportovec, co furt chodí chlastat a říká tomu pingpong?"
"Vidím, že ho znáte. Ano, to bude on."
"Mladej pane, toho tady zná úplně každej. Jedete mu aspoň nabít přes hubu? Už by to potřeboval."
Raději jsem neřekl, že ho jedu podporovat v přijímání úplatků, abych postoupil v Hammers...![]()
![]()