Št 9 Okt 2014 (22:00 CET)
Šutrteam ?? - ?? Real Pilsen
Št 9 Okt 2014 (10:00 CET)
S.S.C. Kenny Juniors ?? - ?? No Boost
Ut 7 Okt 2014 (14:00 CET)
FK TRNAVA ?? - ?? Fc Mantel
Po 6 Okt 2014 (14:00 CET)
Wellweak ?? - ?? Valcíři Chomutov C.F.

Moderator: Czech Moderators
Akože keď v nich nebudem spomenutý, tak budú dajaké zbytočnéMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Vo večerných hodinách prídu prognózy...
Milan, najhoršie na tom je, že ani ja tam nefigurujem...MilanSLOVAKIA wrote:Akože keď v nich nebudem spomenutý, tak budú dajaké zbytočnéMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Vo večerných hodinách prídu prognózy...
![]()
zvládli jsme to a po výkonech 133-138 v náš prospěch jdeme dálMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Koster vs Papa. Zápas ako remeň. Favoritom sú hostia, uvidíme, čo na nich vymyslia domáci. Prekvapením by však bol postup domácich
FK TRNAVA 1-0 Fc MantelMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Keď sa George dozvedel, že mu "prischol" Mantel, rozhodne nevyskakoval od radosti...Anjelikovia už dolietali
![]()
Ráno totální chaos, tak jsem chtěl nastavit z mobilu v práci. Bohužel se tak nestalo a hrála přednastavená sestava. Soupeří gratulace k postupu a organizátorovi omluva za můj nezodpovědný přístup k turnaji.GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 1-0 Fc MantelMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Keď sa George dozvedel, že mu "prischol" Mantel, rozhodne nevyskakoval od radosti...Anjelikovia už dolietali
![]()
výkony 136:129
Mantel zabudol zobrať do Trnavy nožnice, aby pristrihol "andelom" krídla, tak mu andeli vyprášili "kabát"a sú v semifináááááále !!!!!!!
Ja som našťastie mal v práci čas, tak som nastavil, ako som najlepšie vedel. Díky za gratulku, veď ty si ma vychutnáš niekedy inokedymantel wrote:Ráno totální chaos, tak jsem chtěl nastavit z mobilu v práci. Bohužel se tak nestalo a hrála přednastavená sestava. Soupeří gratulace k postupu a organizátorovi omluva za můj nezodpovědný přístup k turnaji.GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 1-0 Fc MantelMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
![]()
výkony 136:129
Mantel zabudol zobrať do Trnavy nožnice, aby pristrihol "andelom" krídla, tak mu andeli vyprášili "kabát"a sú v semifináááááále !!!!!!!
Díky bratmMilko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Druhý štvrťfinálový duel priniesol obrovské prekvapenie...
FK TRNAVA 1 - 0 Fc Mantel (136 - 129)
Mantel už avizoval, že na zápas nenastavil a tak sa zrodilo veľké prekvapenie na účet favorita nielen tohto stretnutia, ale aj celého turnaja
George ponúknutú šancu využil a stáva sa druhým semifinalistom. Gratulka George
Tak vypustil jsem kvůli tomu ligu, tak moc jsem toužil po úmístění na penězíchšutr wrote:Šutrteam 0 - 1 Real Pilsen 134-138
Už v průběhu předzápasového rozehrávání jsem tušil, že dnes to s Hajasem asi nepůjde. Cíl byl vytyčen, alespoň dovést k pentlím... To se nepovedlo a Hajas naprosto zaslouženě vyhrál, gratulka